Skocz do zawartości

LAKERS -świętujemy sukces i planujemy sezon 2010/2011

sadek69

Rekomendowane odpowiedzi

Jak potrzebujecie troche energii pod kosz to po Stromile Swift uderzcie.

Wiem ze jest koszykarskim idiota,wiem ze najprostszej zagrywki uczy sie 2 tygodnie no ale chociaz odrywa sie od ziemi i troche straszy blokiem w porównaniu np do Jamala Magloire.

Do tego to bardzo dobry kumpel Pau Gasola i napewno zadowoliło by go minimum dla weteranów.

Co prawda jest troche zamały ale razem z Gasolem na boisku mysle ze nie wygladalo by to zle.

za stro raczej podziekujemy:)

derek fisher ma w tym tygodniu podpisac umowe z lakers. zatem pg mamy nareszcie obsadzone tak jak chcielismy od paru lat. zobaczymy co dalej. kolejne plotki wojnara o bellu, wiec moze faktycznie plotka sprzed tygodnia mowiaca o tym, ze lakers po podpisaniu fisha, podpisza bella, okaze sie prawdziwa. byloby milo.

Kwame jest w obronie średni w ataku retarded. gortat to przy nim zajebista ofensywna opcja. poważnie to przy obecnej dyspozycji bynuma (łamliwość) trzeba kogoś na 15-20 min pod kosz i nie chciałbym żeby to był żaden z dwójki kwame/dj. obaj są siebie warci.

Nie możemy wziąc jakiego thomasa czy magloira? nawet juwana howarda czy big bena.

thomasa czy magloira? nawet juwana howarda czy big bena

ich stwiasz wyzej niz kwame? jedyny konkretny z tych co podales to howard ale i u niego nie wiadomo jak byloby z forma. w tym wieku w kazdej chwili moze sie polamac i znowu masz dziure

dalej uwazam ze miller i kwame to najlepsze dostepne opcje na rezerwowego c na ok 10 minut. obu dalbym nawet reszte mle, dorzucil fisha greena i rokasow i mozemy zamykac sklad

howard>kwame

big ben>kwame (defensywa+zbiórki)

kurt = kwame ale kurt lapie piłki

jamal fakt przesada :oops:

kurcze jakoś nie mogę się przekonać do browna w lal po raz trzeci.

i btw. czemu kwame w wieku 28 lat miałby zejść z 4 000 000 $ do minimum? i to w wakacje pt. wszyscy są przepłacani?

czemu kwame w wieku 28 lat miałby zejść z 4 000 000 $ do minimum? i to w wakacje pt. wszyscy są przepłacani

bo nikt mu nie da wiecej nim minimum? dla mnie max dla niego to 2 mln w tej chwili

big ben>kwame (defensywa+zbiórki)

ben raczej przechodzi juz na emeryture. lubilem go zawsze ale czy gralby z ronronem?

nie mogę się przekonać do browna w lal po raz trzeci.

jak to po raz trzeci? do tej pory chyba tylko raz u nas gral? czy cos przeoczylem?

czemu kwame w wieku 28 lat miałby zejść z 4 000 000 $ do minimum? i to w wakacje pt. wszyscy są przepłacani

bo nikt mu nie da wiecej nim minimum? dla mnie max dla niego to 2 mln w tej chwili

w te wakacje? gdzie Amare i Johnson dostali maxy? Kwame ma spore szanse na pensję na poziomie MLE:)

jak to po raz trzeci? do tej pory chyba tylko raz u nas gral? czy cos przeoczylem?

wrócił po tradzie do MEMPHIS

w to lat 5-6/2 jest prawdopodobne szczególnie że C's już z nim rozmawiali.

ben może iść na emeryture ale tak samo thomasy, smithsy, howardy i reszta towarzystwa w tym wieku.

bez jaj.

na mle ma szanse jakis mlokos, ktory gwarantuje szanse rozwoju a nie kwame

pełne mle może nie ale to co miał do tej pory?

Kwame nie wrócił do LA po transferze z Memphis.

Thomas jest lepszy od Browna, Howarda i Magloire'a. Można się zastanawiać nad Big Benem, tylko czy on jest w stanie w wieku 36 lat zaprezentować formę z poprzedniego sezonu?

Mamy minimum dla weteranów i niewiele minut do zagwarantowania. Powinniśmy być zadowoleni, jeśli którykolwiek z nich dołączy do zespołu.

Kwame miał spory talent, ale nie zrobił kariery, bo:

a). Jordan go zniszczył w Waszyngtonie.

B). Brakuje mu serca do gry, nie pracuje nad sobą, przez co z roku na rok nie tylko się nie rozwija, co wręcz cofa.

Bosh zawsze w pojedynkach z Lakers z grającym Gasolem miał kiepskie FG. Gasol nie wiele, ale lepsze. Za to zawsze szalał Bynum i z Heat będzie pewnie podobnie bo na jakiegoś fajnego centra raczej nie mają co liczyć i na pewno spore minuty na 5 dostanie właśnie Chris. Nie wiem dlaczego ale jakoś dziwnie nie obawiam się Heat. Wszystko zależy pewnie od dalszych ruchów Pata, ale jakoś bardziej chodzi mi po głowie "zdrowy" Boston czy nawet wzmocniony James w Cavs/Magic z normalną 4 :) Jeśli by Lebron trafił do Miami w co od razu napiszę, nie wierzę to wtedy zupełnie dla mnie Żary nie stanowią zagrożenia :) Pozostaje czekać na informacje dotyczącą kontraktów i zasady na jakiej trafił Bosh do Miami. My musimy podpisać Fisha i spokojnie możemy spoglądać na rynek wolnych agentów i kolejny bardzo interesujący sezon.