Maslon Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzień 61 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 87 - Sonics 101 play-by-play Trailblazers 85 - Timberwolves 125 play-by-play Celtics 107 - Jazz 128 play-by-play Mavericks 115 - Kings 113 play-by-play Pistons 107 - Cavaliers 105 play-by-play Bulls 101 - Nuggets 113 play-by-play Raptors 98 - Wizards 91 play-by-play Pacers 98 - Knicks 109 play-by-play Bucks 124 - Hawks 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Baron Davis (Toronto) - 7 dni (nadgarstek)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Baron rox. 1 minuta i połamany. Bosh to chyba na jakiś rekord fouled outów leci. Jest niemożliwy pod tym względem. Sick. Nie wiem jak mi się udało wygrać ten mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Widze ze handlujecie mojim 2017 pickiem z 1 rundy, a z tego co pamietam ja go nigdzie nie oddawalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 chyba mój błąd. Widocznie źle zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Z tego co pamietam to przebicie mozna zrobic tylko wymiana zawodnikow, a nie pickow, wiec ważny jest tylko pierwszy trejd knicks - heat. Pozostałe dwa są chyba nielegalne pzdr edit: a tak wogole to jak trejd knicks-lal może być przebity skoro nie ma żadnych pkt wspólnych z trejdem nr3 czyli drugim knicks-heat. Tu knicks trejduja pick a tu odena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Chłopaki się dogadali co do innej zmiany wymiany, a ja tylko chciałem pomóc, więc trade Lakers - Knicks nigdy nie miał dojść do skutku. Napisałem info Maslonowi i Geddo, niech oblookają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Mi to w sumie nie przeszkadza, ba, nawet jest na rękę bo złożyłem kontrpropozycje knicks i im wiecej czasu tym lepiej, ale niech to jakoś wyglada regulaminowo. Może ustalmy ze komisze mogą coś takiego zrobić? A tak btw: to ta wymiana pickow lal-knicks moim zdaniem wogole niepotrzebna, bo drugi trejd heat-knicks jest legalnym przebiciem pierwszego :-) nigdzie nie jest napisane ze nie mogą się sami przebić, pending idzie od nowa czyli wszystko ok. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Różnica jest nieznaczna, tylko w pickach (zamiast Heat biorę Rox i bez trejdu mojego). Tak jak pisze Pietras - wszystko zostało dogadane z GMem Heat i od Pietrasa się dowiedziałem, że podwójne przebicie to jedyna (dziwna) opcja na zmianę trejdu. Wybaczcie rookasowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas91 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 zmiany w trejdzie kosmetyczne chyba nie ma sie o co czepiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dzień 62 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 103 - Clippers 82 play-by-play Bulls 114 - Trailblazers 97 play-by-play Lakers 73 - Mavericks 88 play-by-play Celtics 119 - Raptors 104 play-by-play Kings 105 - Spurs 99 play-by-play Wizards 84 - Knicks 93 play-by-play 76ers 131 - Timberwolves 103 play-by-play Nuggets 94 - Cavaliers 107 play-by-play Hornets 93 - Magic 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Drew Gooden (Celtics) - 3 dni (Flu) Jermaine O'Neal (Celtics) - 8 dni (Sprained Knee) Mickael Pietrus (Wizards) - 8 dni (Broken Finger) Chris Kaman (Wizards) - 8 dni (Inflamed Appendix)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 dwóch Ci zabiłem i jeszcze nie starczyło? piękna 4 kwarta ... Jeff Green na C rox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 cieszy zwyciestwo, ale martwia kontuzje podstawowych zawodnikow. pewnie w kolejnych meczach bedzie ostro w ryj. dobrze, ze chociaz Gooden tylko na 3 dni. EDIT: zaczynam cieszyc sie, ze GM Knicks nie zgodzil sie wziac Baylessa za Odena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Bayless kozak, ale GMa Knicks kontrakt wystraszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Bayless kozak???Za tą kase jest przeciętny i też bym nie oddał za niego Odena :mrgreen: Mcgrady przeżywa drugą młodość. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 A widziałeś za co oddaję Odena? Większość myśli, że to beznadziejny ruch... Przeciętny w outside, bardzo dobry rzut inside, świetny fizycznie i solidny w obronie Co nie zmienia faktu, że kontrakt ma tragiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 nie wiem Panowie czy Wam już spowszechniały takie wyniki ale.. Devin Harris zaliczył właśnie quadruple-double Kings 105 - Spurs 99 ajego druzyna przegrała choć został graczem meczu. PG 37 min 9 22 z gry 4 10 za trzy 0 0 z osobistych 10 zbiórek 12 asyst 1 faul 12 przechwytów - rekord kariery 3 straty 0 bloków 22 punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Bayless kozak???Za tą kase jest przeciętny i też bym nie oddał za niego Odena :mrgreen:jaki przeplacony? ile wg Was powinien zarabiac taki zawodnik? podpisany zostal za maxa (nie birdowskiego). gdyby trafil na fa, to na bank musialbym przywalic jemu maxa birdowskiego, aby go zatrzymac w druzynie (patrz D.J. Augustin, to ten sam draft i to samo FA). wtedy moglbym mowic, ze zostal przeplacony. niewielu jest dobrych SG w tej lidze. a on w dodatku jest mlody, wiec przez kilka ladnych sezonow bedzie pogrywal na wysokim poziomie. spokojnie jest w stanie rzucac po 20 pkt na mecz. to malo? teraz przy takich strzelach jak mayo i gooden, rzuca blisko 20. do tego cos tam zbierze, asystuje, przechwytuje i malo robi strat. co moim zdaniem jest w duzym stopniu wyznacznikiem czy ktos jest dobry na danej pozycji, czy tez nie! no i ide sie zalozyc, ze gdyby teraz na fa pojawil sie podobnej klasy SG, to mniej by nie dostal niz wtedy bayless. taka jest po prostu cena dobrego SG. nie twierdze, ze jest super hero, najlepszy z najlepszych, itp.. jednak jak na zawodnikow mlodego pokolenia, jest na pewno w tej gornej polce na ta pozycje. zreszta sami zobaczycie jaka kase na fa po sezonie dostanie James Harden. Przeciętny w outside, bardzo dobry rzut inside, świetny fizycznie i solidny w obronie Co nie zmienia faktu, że kontrakt ma tragiczny ze niby czyja to charakterystyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Harris ogolnie jest w mega formie od poczatku sezonu. Kilka razy zdarzylo mu sie juz zdobyc POTG mimo ze Spurs przegrali. Teraz podobnie zagrali moje Ostrogie, schematem, czyli 3 dobrych strzelcow z dorobkiem okolo 20 punktów (Harris, Fernandez oraz Budinger) i reszta wpunktach fatlanie (nikt nie doczlapal do 10 punktów). Do tego moj zespol jak przystalo na najgorszy zespol w zbiorkach zostal [zoutrebundowany] 63 do 49 :evil: Duzy pozytyw tego meczu to postawa rookasa Hicksona, ktory w 21 minut zebrał 11 pilek, czyli glosno zamanifestował chec wskoczenia do rotacji. btw, Harris: 22 punkty, 6 zbiorek, 10.5 asysty, 3 przechwyty za niecałe 6 milionów$, ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Taaa ta gra nie przestaje mnie zadziwiac mam zupełnie wyłączona obronę, a i tak 3 moich starterow złapalo po 4 faule w 19,21 i 24 min. Coby było gdybym dał obronę na maxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 każdy zawodnik ma swoje ambicje;)zwłaszcza młody i nie odpuszcza w obronie.Ja tak to sobie tłumacze :mrgreen: Pasowałoby coś potrejdować.Kirilenko,Jay Williams.Pchne z miejsca;)???Można wogóle jeszcze trejdować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi