Maslon Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dzień 11 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 101 - Suns 108 play-by-play Grizzlies 95 - Pacers 98 play-by-play Lakers 103 - Warriors 91 play-by-play Jazz 94 - Kings 113 play-by-play Bulls 116 - Celtics 128 play-by-play Raptors 108 - Nets 116 play-by-play Knicks 108 - Nuggets 103 play-by-play Hornets 126 - Heat 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ale mi Rose zrobił jesień z dupy :roll: gdyby Jefferson nie nałapał tak szybko fauli, może byłoby zwycięstwo, a tak minimalna porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 To może coś takiego: dobrowolne odstąpienie od pendingu: każdy gm może odstąpić od pendingu informując komisarza o wymianie. Jeśli OBAJ gm'owie (wszyscy którzy biorą udział w wymianie) rezygnują z pendingu i wszyscy komisarze (może wystarczy 1?) to akceptują to trejd przechodzi ze skroconym pendingiem. Jeśli komisz uzna ze być może wymiana jest nierówna to nie musi anulowac pendingu (czyli są normalnie 3 dni z przebijaniem) z anulowani pendingu nie mogą korzystać rookie. Proste łatwe i przyjemne - jeśli obaj gracze nie chcą pendingu i komisze (komisz?) nie maja nic przeciwko trejd idzie od razu. Ew. jeśli w ciagu 24h nikt nie zgłosi zastrzeżeń trejd przechodzi, jeśli ktoś złoży to pending normalnie 3dni z przebijaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ale mi Rose zrobił jesień z dupy :roll: gdyby Jefferson nie nałapał tak szybko fauli, może byłoby zwycięstwo, a tak minimalna porażka Jeżeli spaślak Jefferson nałapał szybko fauli to co powiesz o moich podkoszowych Monroe złapał 5 w 13 minut, Kravtsov 4 w 15min i Oden 4 w 29min. Doszło do tego, że świeżak Udoh zagrał 28 minut i na PFa załapał się na 11min trzeci SF... Ale na szczęście, jak to ładnie ująłeś, Rose zrobił Ci z dupy jesień średniowiecza na obwodzi zanim Ty rozbiłeś mnie pod koszem Przy wsparciu Arizy (20-6-4 przy 70%), za którego niektórzy nie daliby MLE przed sezonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Co do Arizy to mial byc u mnie, dawalem chyba najwyzsza oferte, ale dupek sie wypial na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 czy dzisiaj wieczorem będzie jeszcze jedna simka??Czekam na zdrowego Derona,może on odmieni los Magic :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Co do Arizy to mial byc u mnie, dawalem chyba najwyzsza oferte, ale dupek sie wypial na mnie Hehe... Dobrze wybrał... Dobrze... Aż tak znielubiłeś po meczu Smitha, że już szukasz dla niego zastępstwa? A czemu niby jeszcze jedna simka dzisiaj? Pietras zrobił wczoraj późno, a dla odmiany dzisiaj Maslon wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Smith gra to czego się po nim spodziewałem, szukam lepszych opcji na SF i PG, choć moi grają na razie niexle, ale jak się trafi coś co mnie przekona to się chętnie wymienię :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dzień 12 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 100 - 76ers 113 play-by-play Nets 120 - Wizards 93 play-by-play Suns 103 - Trailblazers 108 play-by-play Sonics 77 - Warriors 105 play-by-play Timberwolves 93 - Jazz 120 play-by-play Magic 97 - Bulls 109 play-by-play Heat 93 - Rockets 96 play-by-play Cavaliers 138 - Celtics 109 play-by-play Kings 124 - Hawks 99 play-by-play Mavericks 78 - Raptors 93 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andris Biedrins (Bulls) - 17 dni (Broken Jaw) Jerome Jordan (Heat) - 2 dni (Migraine)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Durantula to jest monstrum po prostu :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Kto jest GMem Grizzlies :?: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autopilot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas91 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 wracam se z weekendu i patrze ze HEAT ostro daja dupy ale za to rubio player of the week niewiadomo za co dostal:) do oddania Yi Linlian i Jawad Williams pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velvet Hoop Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Kto jest GMem Grizzlies :?: :roll: Niby ja mialem byc, dostalem zapewnienie od Maslona, ale od kilku dni nie potrafi odpisać na PW, tak samo PI3TR45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pięknie Teague na remis z Wagnerem (zuzywajac 10 mniej rzutów, 30pkt przy 17 rzutach, miód) Tomic w końcu jak w PO : 19p-22rb staruszek TMac zwawo pokazuje ze 3 młodość to jest to (29pkt z 18 rzutów) i tylko 5cioma wygrana u siebie z suns? Te 4te kwarty mnie przerazaja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dzień 13 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 82 - Nets 110 play-by-play Lakers 96 - Spurs 110 play-by-play Pacers 136 - Warriors 116 play-by-play Trailblazers 98 - Raptors 116 play-by-play Heat 95 - 76ers 104 play-by-play Rockets 99 - Suns 111 play-by-play Grizzlies 98 - Celtics 125 play-by-play Clippers 89 - Kings 105 play-by-play Bucks 102 - Nuggets 87 play-by-play Knicks 110 - Hornets 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Darren Collison (Nets) - 6 dni (Dislocated Finger) Brandon Knight (Blazers) - 5 dni (Sprained Ankle)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 10 zbiórek Barbosy? lol Oj xam, xam. Twoi wygrali deskę, ale żeby tak się dawać Poza tym 6 steali przy 1 stracie Brook'a bardzo mi się podoba Reszta po swojemu. Póki, co idzie dobrze, ale korekty ciągle muszę wprowadzać małe. Teraz znów 4 dni, jeden mecz. I to do tego z Pacers, którzy przeżywają małe odrodzenie i są przede mną w dywizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja mam za to trzydniowe tourne... A dzisiaj mnie zatkało. 26 zbiórek Rhodesa? Jakim cudem? Rozumiem, że grał przeciwko byłej drużynie, ale bez przesady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 10 zbiórek Barbosy? lol Oj xam, xam. Twoi wygrali deskę, ale żeby tak się dawać Poza tym 6 steali przy 1 stracie Brook'a bardzo mi się podoba Reszta po swojemu. Póki, co idzie dobrze, ale korekty ciągle muszę wprowadzać małe. Teraz znów 4 dni, jeden mecz. I to do tego z Pacers, którzy przeżywają małe odrodzenie i są przede mną w dywizji. a co to ma do rzeczy? Chalmers tez 10, to dopiero LOL. I tak przegrales zbiórkę. Chciałbym podziekwac za ten mecz sędziom. 10 do 25 w faulach? 38 do 17 w rzutach z linii? 8 do 17 straty? 12 do 6 stile? Znaczy się : każda próba obrony przez Twoich to stil, każda próba przez moich to faul? Na pierwszym miejscu gospodarze co? Z pierwszej piątki wszyscy co najmniej 4 faule, poza TMackiem którego nie trzeba było wygwizdac bo pudlowal 15 rzutów? Taka drukarnia ze szok. Do tego kontuzja Knighta. Musiales? Rookie CIE denerwował? :-) dałeś w łapę sędziom i tyle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 to mnie zdenerwowali Blazers dwa dni temu, stad kontuzja Knighta, na wazniejszego kasy mi zabraklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi