NORGAARD Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ostatnio zainteresowała mnie postać ze świata NBA, a mianowicie William Wesley określany jako Worldwide Wes. Sam niezbyt wiele o nim wiem. Tylko tyle, że jest szarą eminencją i jedną z najwazniejszych osób w amerykańskim sporcie. Wszystkie ciekawostki czy informacje mile widziane. To on tu po prawej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 http://www.scoresreport.com/2010/04/08/ ... es-wesley/ http://www.gq.com/sports/profiles/20070 ... basketball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 polecam ten art z GQ, taki czarny Stern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Stern to Darth Vader, a Wes to Imperator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Sodomia i gomoria i tyle i to dlatego Jazz nie wygrywają mistrza bo takie coś się szerzy Nie przeczytałem całego artu bo siakoś mi nie starczyło chęci,czyli ogólnie to co ten koleś się tam pałęta i broni artiego przed płynami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Też o nim na supergigancie przeczytałem pierwszy raz, ciekawa sprawa. Ewidentnie element światowego spisku żydów i masonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 no to szybko sie tym Wesem zajeli na supergigancie... w kazdym razie pamietam tego Dajuana Wagnera, koles jeszcze z czasow Iverson wannabe, standartowa moda, na chinczyka, na brazylijczyka, na Iversona na Dirka(Euro)...niewazne chodzi mi o to ze byly to czasy VHS u mnie w domu i internetu predkosci modemu a dokladniej stale lacze na cala klatke i jak sie sciagnelo plik 200mb to bylo swieto, znowu zbaczam z tematu ale co do tych 200mb to tyle zajmowalo ESPN The Life i tak jak poswiecali program Allstarom i tylko allstarom to dziwnym trafem Dajuan Wagner sie zalapal i pamietam jak ida z kamera do ''butiku'' i Wagner(swoja droga podobno jebnal 100pts w HS game) sobie kupuje 20 par butow - kiedys o tym nie myslalem ale jesli Wes to Nike i RBK i Wes jest worldwide to troche kryptoreklamy w tym musialo byc i swiadczy o jego mocy, szczegolnie ze wtedy gowna pokroju Wagnera nie mialy programu The Life w kazdym razie Sagana Diop, Barbosa, E.Curry, Rip Hamilton mysle ze powoli czasy WWW koncza sie jako powerbrokera w NBA mimo iz tak naprawde sie zaczely - Wes zalatwil pare sutych kontraktow i jak widac wszystkie naleza do top10 najgorszych i najbardziej obciazajacych Salary Cap w NBA tak wiec moze i Wes jest tatusiem Lebrona ale juz chyba nikt nie kupi jego tekstow dotyczacych tego czy tamtego i ile by mu nie dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 a Korv3r w HS podobno kilka razy 80 siekną tak nawiasem, a serio to przykre że sport nie może być poprostu sportem tylko całe te cyrki i szare eminencje jakieś zakulisowe zagrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 To macie jeszcze jeden ciekawy wpis o nim: http://www.cbssports.com/mcc/blogs/entr ... ry21082628 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Krótkie, ale ciekawe - http://msn.foxsports.com/nba/story/Worl ... ball-world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi