buła Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 to nie liga. to żydowsko-masońskie porozumienie. słyszałem że ojciec ryana andersona jest wysoko postawiony w szeregach tej grupy i ze wszelką cenę chce wpłynąć na sterna żeby ten wpłynął na sędziów, zeby załatwili magic finaly w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 :shock: :?: tak i pewnie dlatego perkins dostał 2 techniki lol, bo ojciec andersona jest wysoko postawiony w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Do przerwy Celtics mieli bodaj 14 fauli. Każdy kto ważny miał foul trouble gdzieś w połowie 2 kwarty. No i to wywalenie Perkinsa też powiedzmy dyskusyjne. Magic grali tak agresywnie, że 15 rzutów odpalili zza łuku i w zasadzie ich jedynymi akcjami pod kosz były haki Howarda. Seria była bez powrotu dla Magic wtedy gdy Celtics prezentowaliby się tak jak w pierwszych 3 meczach. Dzisiaj zagrali jak z jakimiś Knicksami w okolicach sześćdziesiątego meczu RS. Wyglądali jakoś mało energicznie, obrona też nie ta co wcześniej. Być może to tylko jeden mecz kryzysu, ale przypomina mi się zeszłoroczna seria. Tam też wszystko nieźle wyglądało, było 3-2 i zabrakło paliwa żeby dokończyć robotę. Pytanie klucz na 6 mecz, to czy Celtics odnajdą energię i zdrowie. W innym wypadku nie dadzą rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike17 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 a jest jakieś info na temat zdrowia w Bostonie? co z tymi plecami Sheeda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 nie czytałem postów poprzednich, czy ktoś może mi powiedzieć: co sie dzieje z Davis'em ( bedzie gral ? ) i podbijam pytanie co sie dzieje z Sheedem? Perkins ejected ? nie anulują mu faula ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 nie widzialem meczu, ale duzo minut dla Sheldona to nie jest zla opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammac Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 co z tymi plecami Sheeda?Na razie niby: No information available at this time (Updated 5/27/10). http://www.cbssports.com/nba/players/playerpage/6837/rasheed-wallace A propo Davisa: The Celtics said he would not return. There was no immediate word on his availability if the series extends to Game 6 on Friday.Zobaczymy jakie wieści później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ps. wie ktoś czy któraś z przegrywających drużyn 0-3 mająca hca zdołała doprowadzić do game 7? Sam sobie odpowiedziałem na to pytanie a odpowiedź jest taka że magic mają szansę na to aby być pierwszą druzyną wracającą do stanu 3-3 po pierwszych przegranych meczach z hca. Stawia to w trochę lepszym świetle ewentualny game 7 ale w znacznie trudniejszym game 6 rozgywane na wyjeździe. I tego się najbardziej obawiam... niby rok temu sie podniesli ze stanu 2-3 niby 3 razy się udało dojść do stanu 3-3 ale wszystkie te wyrównania miały miejsce po 6 meczu u siebie. a to że celtics nie mają szans wygrać bez perka 6 meczu to bzdura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Gratulacje dla Magic ponownie. Zagrali swietny mecz i wygrali zasluzenie. Techniki, lokcie, faule etc. to zaden big deal. To sa PO w NBA a nie jakas pedalskia siatkowka. Gramy twardo, gramy fizycznie. Tyle na ten temat. Orlando wygralo dwa mecze, ale w game 6 Boston to konczy. WIerze tez, ze zagra w pelnym skladzie. Perk nie zasluzyl na te dwa techniki. Nie wierze, ze NBA nie skasuje przynajmniej jednego. Nie wierze, bo to byloby oszustwo w najczystszej postaci. Perk zagra. O Baby bym sie nie martwil. Po prostu jego blednik troche ucierpial po uderzeniu w czambo i stad ten pijacki homerun. Najbardziej martwie sie o Sheeda, ale mam nadzieje, ze on tez bedzie do dyspozycji. Magic urwali dwa mecze, ale wydaje mi sie, ze to Celtics sa w tej serii lepszy ekipa. Nie bedzie game 7. Ni c***a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 o k**** zachowujecie sie jak nastoletnie panienki, przeciez oczywistym bylo ze Magic rozjada Celtics u siebie, ostatni mecz sezonu u siebie, ''nie daj my im cieszyc sie na naszym parkiecie'' ''pokazmy troche dumy'' itp itd jak dla mnie ostatnie pierdniecie Magic, szacun dla Dwighta Jameera i Stana za motywacje szacun dla Vince'a i jego consistency, okazal sie naprawde lepszy od Turkoglu w kazdym elemencie i jeszcze jak podaje :shock: Perkowi zwina pewnie jednego technika, Davis zapowiedzial ze zagra a Shit zszedl do szatni po fakcie, Perkins gra w tej serii srednia jakies 22 minety, jest nonfactorem w ataku i non factorem w kazdej 4 kwarcie, kiedy to kryje go bezposrednio Baby wiec przestancie plakac ze Celtics sa skonczeni bez Kendricka Rondo zagral dwa kiepskie mecze z rzedu i mysle ze w g6 powroci playoff Rondo czyli najlepszy zawodnik tych playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 w serii VC. 13 pkt 20% za 3. sweet. za 2 nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 w serii VC. 13 pkt 20% za 3. sweet. za 2 nie wspomnęI dlatego jak najwiecej powinien grać za niego Redick ktory jest nakurwiaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Uchylili Perkowi jednego technika czyli bedzie grał Bib Baby tez powinien i mam nadzieję, że Sheed takze zagra tez obstawiam, że starczy tego rozbestwiania sie Florydczyków i Celtics powinni spiąc sie na maxa jak to oni potrafia i ograć Dwighta i jego kamande Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cthulhu Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ogólnie to ciężka sprawa z tym technikiem. Niby teraz by to przeszkadząło, ale w przypadku awansu Celtics do finału ( i Lakers) taki technik w ewentualnej serii może bostończyków sporo kosztować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Uchylili Perkowi jednego technika czyli bedzie grał Bez negatywnej niespodzianki. Inaczej byc nie moglo. Perk ewidentnie nie zasluzyl w tym meczu na 2 techniki. Bylaby burza, w przypadku innej decyzji w tak istotnym momencie. Ogólnie to ciężka sprawa z tym technikiem. Niby teraz by to przeszkadząło, ale w przypadku awansu Celtics do finału ( i Lakers) taki technik w ewentualnej serii może bostończyków sporo kosztować. A co ich moze kosztowac ? Przeciez Suns nie maja zadnego potwora pod koszem ? Perk bedzie w tej serii zbedny. :wink: A tak na powaznie, w przypadku finalu z LAL nie wiem, czy na Bynuma nie staryczy Sheed. Andrew przeciez caly czas gra "na jednej nodze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 to nie liga. to żydowsko-masońskie porozumienie. słyszałem że ojciec ryana andersona jest wysoko postawiony w szeregach tej grupy i ze wszelką cenę chce wpłynąć na sterna żeby ten wpłynął na sędziów, zeby załatwili magic finaly w tym roku. WTF :shock: :?: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Swoją drogą to ogólnie dość żenująca sprawa, że zawodnik najpierw lekko kogoś stuknie łokciem a potem wyrazi niezadowolenie gwizdkiem i jest wyjebany z boiska. Taki poziom ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 jestem ciekaw za ile lat NBA przeistoczy się w istny Wrestling. Nie chodzi mi tutaj oczywiście o walkę ale cyrk ,manipulacje i tworzenia całego show aby rosły $ na koncie tej firmy. NBA przeistoczyła się w wielomilionową korporację na której każdy próbuje zarobić a najbardziej Ci na górze (oczywiście się znajdą mali dorybkowicze jak Donaghy). mam nadzieję ,że sam tego nie zauważam i nie popadłem w jakiś obłęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 To oczywiste, że liga chce zarobić. Kazdy chce zarobić. Pytanie tylko, w jaki sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Mecz fajny, ale było coś co widziałem po raz pierwszy. Nate wbiega na Howarda i BB. Nie widac co sie tam dzieje, pada Baby, leży, stęka(myślałem, że udaje), za chwile podnosi się i biegnie dziwnym wężykiem. WTF? Wstrząs mózgu. Za chwilę Daniels chce głową przesunąć Gortata klatę- mina po zderzeniu - bezcenne Ile razy w historii na jednym meczu były dwa wstrząsy mózgu ?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi