Reikai 4478 Napisano 1 Lipca 2022 6 minut temu, ely3 napisał: Golden jest bogate ale nawet oni nie mają budżetu z gumy i oni zapłacili 170 mln podatku. Umowa dla Paytona by ich wrzuciła w rejony ponad 200 mln podatku plus to co normalnie płacą. Żaden klub nie jest w stanie być dochodowy dlatego Warriors musi odpuszczać sobie każdego ponad minimum Jazzowi nie potwierdzają. Poza tym Jazz odrzuca wszystkie rozmowy na temat Mitchellla a Heat to już w ogóle nie mają nic do zaoferowania dla Jazz. Prędzej zobaczę wymianę z Nets Gobert- Durant niż ,żeMitchella oddadzą Nie przeceniasz wartości Goberta?Okropny kontrakt za goscia, który był niegrywalny W PO gdy rzucisz na niego Batuma. Oczywiście w innej sytuacji będzie lepiej wykorzystany, ale chlop po kilku latach w lidze nie potrafi post upowac nawet CP3. Jak ktoś ktoś zacznie podawać pod kosz, to będzie lepszy niż teraz, ale dalej nie sądzę żeby miał duża wartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 1 Lipca 2022 W sumie to by było zabawne gdyby wysłali Duranta do Lakers za Westbrooka i te "fool's gold" Lakers. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2720 Napisano 1 Lipca 2022 22 minuty temu, ely3 napisał: Golden jest bogate ale nawet oni nie mają budżetu z gumy i oni zapłacili 170 mln podatku. Umowa dla Paytona by ich wrzuciła w rejony ponad 200 mln podatku plus to co normalnie płacą. Żaden klub nie jest w stanie być dochodowy dlatego Warriors musi odpuszczać sobie każdego ponad minimum Jazzowi nie potwierdzają. Poza tym Jazz odrzuca wszystkie rozmowy na temat Mitchellla a Heat to już w ogóle nie mają nic do zaoferowania dla Jazz. Prędzej zobaczę wymianę z Nets Gobert- Durant niż ,żeMitchella oddadzą Dodaj do tego że żeby utrzymać core i każdemu zapłacić właściciele sprzedali 5 procent akcji drużyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8183 Napisano 1 Lipca 2022 10 godzin temu, ignazz napisał: Ogólnie. Czy covid nie atakuje mózgu? Co tu się wszędzie odp…dała? lbj bierze bezmózga simmons nie gra Harden tyje wymusza wymianę Spurs oddają lidera Kyrie walczy z wiatrakami Kyrie podpisuje Durant odchodzi bo Kyrie podpisuje Collinsa sprzedają aby oddać Gallo tylko Kyrie odpisuje Czaszka Joela pulsuje Leonard dalej leczy kontuzje Dallas inwestują w Jednorożca aby go oddać okc bierze graczy którzy we 2 waza 70 kg a to topowe pick i nie maja dość tanku Wall sobie ładuje 40.000.000 za nic Beal bierze plus 200M nie będąc nawet liderem na PO ??? Zapomniałem mistrza robi ekipa co kisi 2 pick ale Wiggins pośmiewisko w D jest najlepszym w finale Kemba robi ruchy zapomniałem suns robi wynik historyczny i w decydującej grze Ayton jest sadzany jak szkolniak Myślałem ze się znam na nba. A jest gorzej … Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4765 Napisano 1 Lipca 2022 Trevelin Queen has agreed to a two-year deal with the 76ers, per ESPN's Adrian Wojnarowski. Kolo to jest mega baller. Prawdopodobnie za minimum, mega steal ze strony 76ers. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 1774 Napisano 1 Lipca 2022 9 godzin temu, Reikai napisał: Zeby było zabawniej, to Wojnar właśnie podał że Kyrie I Durant sa otwarci na wymianę do jednego klubu i chcą grac razem, tylko nie w Nets Ja bym rzekł - nazwę możesz zmieniać, ale ludzi nie oszukasz - Nets will always be Nets... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spabloo 246 Napisano 1 Lipca 2022 7 minut temu, mac napisał: Trevelin Queen has agreed to a two-year deal with the 76ers, per ESPN's Adrian Wojnarowski. Kolo to jest mega baller. Prawdopodobnie za minimum, mega steal ze strony 76ers. Pierwsza moja myśl jak to przeczytałem była taka, że chodzi o Hardena . Za gorąco... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4765 Napisano 1 Lipca 2022 Teraz, spabloo napisał: Pierwsza moja myśl jak to przeczytałem była taka, że chodzi o Hardena . Za gorąco... Dziwi mnie, że tak długo zajęło NBA podpisanie go, bo kolo zarządza w gleague od dłuższego czasu. No i dziwne, że HOU go nie podpisało. Ciekawe tylko czy w ogóle dostanie szanę w Philly, czy podobnie jak inny gleagowy stud jak yurt7 będzie musiał czekać na kontuzję innych graczy. Dziwie mnie mega, że blokujący i rzucający za 3 Mo Bambo dostaje 21/3 kontrakt, a nie oferujący niczego Marvin Bagley 37/3. No i dziwne, że żaden kontener nie chciał Bamby. Byłby dużo lepszą opcją dla Doncicia niż taki McGee moim zdaniem. Lub np do Brooklyn nets pod Simmonsa. Ogólnie pasuje wszędzie. Szkoda, bo w magic raczej nie pogra znowu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spabloo 246 Napisano 1 Lipca 2022 Bamba dostał 21/2 a nie 21/3. Nie wiem czy contenderzy go rozważali. Dla mnie jego grywalność w PO, przy dużej intensywności i atakowaniu najsłabszych punktów obrony, byłaby dyskusyjna. Dostał dodatkowy rok na rozwój. Raczej jako backup, bo Carter Jr lepszy. Z drugiej strony łamliwy, więc pewnie Bamba też trochę pogra jako starter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4405 Napisano 1 Lipca 2022 10 minut temu, mac napisał: Dziwie mnie mega, że blokujący i rzucający za 3 Mo Bambo dostaje 21/3 kontrakt, a nie oferujący niczego Marvin Bagley 37/3. No i dziwne, że żaden kontener nie chciał Bamby. Bambi dostał 21/2, także rocznie zbliżona kasa do Marvina. Mnie kontrakt Mo nie dziwi, on fajnie wygląda na bbr, a jak se odpalisz meczyk, to widzisz, że kolo po 4 latach w lidze wciąż nie ogarnia co to jest ball movement, nie podasz mu na short rolla, bo chłop nie będzie wiedział co zrobić, w bronieniu picków też nie jest ekspertem. To taki JaVale 2.0, ma zajebiste warunki, których nie umie przełożyć na grę. Bardzo wolno się uczy i choć robi postępy, to nie takie, żeby grać w kontenderze. Może za 3-4 lata. A kontraktu Marvina faktycznie nie rozumiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8183 Napisano 1 Lipca 2022 Tymczasem spurs zaraz maja. 39.000.000 cap space. I nie będą pozyskiwać dobrych graczy. Ale w każdej wymianie za pick mogą pomoc zeżreć nadwyżkę sałary. Lub obserwować jak deal zdycha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 1774 Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Bardzo podobają mi się umowy Portisa 49/4 (bo nie wierzę, że nie znalazł by się team co dalby +15/rok), Dorta 87,5/5 (takie trochę win/win), Dedmona (9/2), Tate'a 22/3 (nieźle to rozegrali z nim), GPJ 28/3 (mega dobry ruch Blazers) , Harrisa 26/2, Andersona 18/2 (mega steal Soty, mam nadzieję odpuszcza Gallo), Wrighta 16/2 (choć dziwi mnie, że podpisał tam po dealu Morrisa, czyżby S5 z Bealem?), nawet Drummond za 3 mln rocznie to bdb ruch Bulls.. Natomiast kompletnie nie rozumiem kasy McGee 20/3 - nie to, że dużo za rok, ale 3 lata z PO? 33/3 w pełni gwarantowane dla starzejącego się defensora to też trochę jak łapanie się brzytwy przez Sixers... rok czy 2 temu jeszcze bym to skumał, teraz już nie. Nie bardzo rozumiem Bouchera 35/3 kiedy ewidentnie nie idzie im współpraca w TOR i gdzie potrzebują silnego C... Czyżby OG miał polecieć? O Bagleyu szkoda pisać, ale to kwestia organizacji .. Tyus Jones dostał chyba premię za poprzednie lata, bo 30/2 to może nie szaleństwo ale sporo za backup PG. A branie DAJ do DEN to bez względu na kontrakt, bez sensu ruch... Edytowane 1 Lipca 2022 przez dannygd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8183 Napisano 1 Lipca 2022 Boucher to może być jakiś przeciek i układanka ze spurs w wymianie za Poeltla lub trzeba zacząć liczyć go z OG ( nie można na razie go łączyć w pakiet) do Jazz za Goberta na jesień. Ciekawe czy nie przeszło by to razem teraz w 1 dealu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 109 Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Brunson w Knicks? Spoko ruch dla nich. Edytowane 1 Lipca 2022 przez bogans2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 214 Napisano 1 Lipca 2022 10 godzin temu, Reikai napisał: Ładne siano Oladipo, spodziewałem się 5 mln. Chyba chodzi o to ze zaraz Pat może spuścić Hierro Dancana i jeszcze kogoś/jakąś paczkę za gościa z BN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8183 Napisano 1 Lipca 2022 Czyli na razie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 214 Napisano 1 Lipca 2022 2 godziny temu, ignazz napisał: Tymczasem spurs zaraz maja. 39.000.000 cap space. I nie będą pozyskiwać dobrych graczy. Ale w każdej wymianie za pick mogą pomoc zeżreć nadwyżkę sałary. Lub obserwować jak deal zdycha. Gdyby nie to że to Lakersi pomyślałbym że Westbrooka wezmą z osłodą pod dalsze wymiany. Ale to się nie zdarzy bo Lakers. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8183 Napisano 1 Lipca 2022 A DeAndre to nie dostał 3 lata? Teraz, marceli73 napisał: Gdyby nie to że to Lakersi pomyślałbym że Westbrooka wezmą z osłodą pod dalsze wymiany. Ale to się nie zdarzy bo Lakers. Czy ja wiem? Raczej kłopotem jest brak pickow. I w sumie branie RW lakers średnio coś da. Chyba ze multiway To wtedy można kumulować dopłaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 214 Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, ignazz napisał: A DeAndre to nie dostał 3 lata? Czy ja wiem? Raczej kłopotem jest brak pickow. I w sumie branie RW lakers średnio coś da. Chyba ze multiway Tak tylko piszę. SAS może uławić zrzucenie złych kontraktów innym teamom z lepszym zwrotem. Z NYK powinni pohandlować. Lub Charlotte Edytowane 1 Lipca 2022 przez marceli73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8183 Napisano 1 Lipca 2022 W spurs coś cicho teraz i może się okazać ze tu nie o tank chodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach