lorak 5110 Napisano 8 Maja 2021 10 minut temu, Chytruz napisał: 0 strat wymuszonych przez Goberta. Ale Jokic miał -4 w meczu przegranym 7 punktami, a Gobert -2 w meczu wygranym 7 punktami. (Jakby ktoś pytał, to oczywiście sobie trochę robię jaja, nie jestem wieśniakiem, żeby patrzeć na +/-) takie niuanse są nieistotne. liczy się win oraz clutch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11195 Napisano 8 Maja 2021 3 minuty temu, lorak napisał: takie niuanse są nieistotne. liczy się win oraz clutch. Czemu odbierasz wszystkie argumenty Embiidowi? Jok ma w tym sezonie wiecej winow i rzuca wiecej ppg na lepszej skutecznosci w clutch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7314 Napisano 8 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: Jok ma w tym sezonie wiecej winow i rzuca wiecej ppg na lepszej skutecznosci w clutch Abstrahując od faktu, że lorak chyba żartował, to wg nba.com Embiid ma więcej winów, rzuca więcej punktów/possession na lepszej skuteczności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 5862 Napisano 8 Maja 2021 Teraz, BMF napisał: Abstrahując od faktu, że lorak chyba żartował, to wg nba.com Embiid ma więcej winów, rzuca więcej punktów/possession na lepszej skuteczności. nie ma żartów na tym forum - screeny są robione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7314 Napisano 8 Maja 2021 A, chyba chodziło o winy w regularze, ta część to prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11195 Napisano 8 Maja 2021 17 minut temu, BMF napisał: Abstrahując od faktu, że lorak chyba żartował, to wg nba.com Embiid ma więcej winów, rzuca więcej punktów/possession na lepszej skuteczności. Nie ma wiecej winow lol chyba ze traktujesz winy w kategorii statu per game (kek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8351 Napisano 8 Maja 2021 (edytowane) 53 minuty temu, Chytruz napisał: 0 strat wymuszonych przez Goberta A to nieprawda bo na 30 sekund to Gobert ręką zmienił lot piłki i przejął ją chyba Clarkson.... ale poważnie to Gobert tu co najwyżej potwierdził ,że jest DPOY i tyle... To raczej zabawne jak co chwilę a to PAul, a to Gobert a tak naprawdę to w tym sezonie gdyby Joel był zdrowy to byłaby dyskusja a tak to już od miesiąca wiadomo ,ze tylko Jokić może to zdobyć Edytowane 8 Maja 2021 przez ely3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7314 Napisano 8 Maja 2021 8 minut temu, julekstep napisał: Nie ma wiecej winow lol 20 minut temu, BMF napisał: A, chyba chodziło o winy w regularze, ta część to prawda. Twoja wypowiedź sugerowała, że piszesz o clutch, a tam jest 20-5 v. 17-12 (wg nba.com). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackmagic 1097 Napisano 8 Maja 2021 W dniu 3.05.2021 o 17:22, BMF napisał: Durant w playoffach ma 29.1 ppg na +6.4 rTS%, a Jokic ma 24.7ppg na +5.5 rTS%. No tylko na Jokicu się opiera ofensywa cała a na Durancie nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7314 Napisano 8 Maja 2021 4 minuty temu, blackmagic napisał: No tylko na Jokicu się opiera ofensywa cała a na Durancie nie Odnosiłem się do ,,Jokic jest efektywniejszym scorerem w playoffach od Duranta'' --> nie jest, jakby tezą było: ,,Jokic jest lepszym ofensywnym graczem od Duranta'', to swobodnie można byłoby to obronić i pewnie bym się zgodził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 8 Maja 2021 11 godzin temu, lorak napisał: Gobert wyjaśnił kto jest MVP. Czym niby? To murowany DPOTY, ale nie żaden MVP. Jeden jedyny MVP zbliżył się do "rekordu" punktowego Goberta z tego RS i był to Nash 2005 - miał wtedy 15,5 ppg ale bitch please. Nikt poniżej Nasha nie zszedł poniżej 20 ppg dostając MVP, a Gobert w tym roku ma 14,4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7314 Napisano 8 Maja 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Nikt poniżej Nasha nie zszedł poniżej 20 ppg dostając MVP Nieprawda, Wes Unseld czy Bill Russell. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 8 Maja 2021 1 minutę temu, BMF napisał: Nieprawda, Wes Unseld czy Bill Russell. A to nie było jeszcze ABA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7314 Napisano 8 Maja 2021 Mogę się mylić, ale słyszałem, że Bill Russell grał w NBA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 8 Maja 2021 1 minutę temu, BMF napisał: Mogę się mylić, ale słyszałem, że Bill Russell grał w NBA. Mea culpa bo ja z pamięciówy jadę tak od jakiś 90 lat XX wieku. Pewnie jak bym bbref sprawdził to bym gafy nie walnął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4711 Napisano 8 Maja 2021 56 minut temu, Eld napisał: Mea culpa bo ja z pamięciówy jadę tak od jakiś 90 lat XX wieku. Pewnie jak bym bbref sprawdził to bym gafy nie walnął. Jak na br chcesz sprawdzac czy Bill Russel grał w nba to może wracaj czym prędzej z działu nba do beGM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 8 Maja 2021 2 minuty temu, mac napisał: Jak na br chcesz sprawdzac czy Bill Russel grał w nba to może wracaj czym prędzej z działu nba do beGM. Słabe jak Wasz fit w beGM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9408 Napisano 8 Maja 2021 miło z ich strony :V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8351 Napisano 12 Maja 2021 To dla wszystkich co myślą, że nie Gobert powinien być DPOY https://fivethirtyeight.com/features/rudy-gobert-is-having-one-of-the-best-defensive-seasons-in-modern-nba-history/?ex_cid=story-twitter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9408 Napisano 13 Maja 2021 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach