SlaKB 1798 Napisano 19 Sierpnia 2020 43 minuty temu, julekstep napisał: jbc to aktywowałem Wizards -> Kenyon Martin za Seana Williamsa jak ktoś będzie miał jakieś ale do składy i IL to pisać, @SlaKB pokombinuje xD (ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to zrobić ) Tłumaczyłem Ci ostatnio Co do nagród to tylko jedno - ZŁODZIEJE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 6963 Napisano 19 Sierpnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Tłumaczyłem Ci ostatnio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 7170 Napisano 19 Sierpnia 2020 Nie no ten Podkolzin, że nie chce zostać to jest jednak niewdzieczna gnida... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 6963 Napisano 19 Sierpnia 2020 14 minut temu, Pablo81 napisał: Kiedy startujemy z PO? pewnie piątek 14 minut temu, Pablo81 napisał: Tylko wieczorne simki teraz? tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 409 Napisano 19 Sierpnia 2020 Win rating skoczył mi o 13 Nice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5523 Napisano 19 Sierpnia 2020 Zupełnie nieświadomie nie obserwowałem walki o PO do końca na zachodzie gdzie nabyłem niewinnie wyglądający pick best 76/Mavs/hawks ukryl się tam szczególik ze 1 wygrana w inna stronę Dallas / Minny zmieniłaby ten pick w lotto. wszedł #14 wybór. dostępny jakby co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 6963 Napisano 19 Sierpnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Zupełnie nieświadomie nie obserwowałem walki o PO do końca na zachodzie gdzie nabyłem niewinnie wyglądający pick best 76/Mavs/hawks ukryl się tam szczególik ze 1 wygrana w inna stronę Dallas / Minny zmieniłaby ten pick w lotto. wszedł #14 wybór. dostępny jakby co. ziom, ale ten wybór to już sprzedałeś za Grangera xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzuLcU 26 Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: Brawo Jazz! @SzuLcU było blisko, teraz musisz kibicowac Blazers w loterii bo jak wyjde do top3 to Ty dostaniesz pick Lakers, czego nam obu życzę Byle utrzymać wysokie swoje miejsce i wyciągnąć kota z Kongo, to uznam draft za udany Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez SzuLcU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 7170 Napisano 19 Sierpnia 2020 3 minuty temu, SzuLcU napisał: Byle utrzymać wysokie swoje miejsce i wyciągnąć kota z Kongo, to uznam draft za udany Te zaslony dymne z miesięcznym zapasem xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 622 Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) 6 fauli w ostatnim meczu Memphis? oO Terry nie chce przedłużyć Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez kolader Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 1120 Napisano 19 Sierpnia 2020 Atlanta do Jamaala Tinsleya po propozycji przedłużenia: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 1426 Napisano 19 Sierpnia 2020 Gratulacje dla wszystkich za ten szybki i ciekawy sezon. Powodzenia w PO i lottery. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 4511 Napisano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Jose Calderon - najlepszy asystent ligi i druga piątka All-NBA team Cicho o Nim, a chyba to największy steal lata. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez MarcusCamby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 493 Napisano 19 Sierpnia 2020 3 godziny temu, january napisał: Nie no ten Podkolzin, że nie chce zostać to jest jednak niewdzieczna gnida... nawet podkolozin ma wyje.... na C's to był trudny sezon ale najważniejsze że zakończony zwycięstwem plus TD i Franczajs gratki 86 spotkań na koncie, można by rzec że 1rd mają za sobą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach