Skocz do zawartości
matek

KOBE

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, kore napisał:

Link? Foto? 

image.jpeg.660aad046be5b05afa83407bbdf0e334.jpeg

image.jpeg.0ad5c43c4838396f0eb202cf5206b4b8.jpeg

image.jpeg.76632e903ac33f81fadcfc8f40191f4a.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra....

Dawno nic mnie tak nie pozamiatało. Plakat z kb8 lezacym glowa na pilce wisial w moim pokoju nad lozkiem az do 18stki.

Spoczywaj w spokoju mistrzu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierzę - po prostu nie wierzę .. On ZAWSZE był moim idolem nr 1 - jeśli religię można byłoby porównać do koszykówki to Kobe był w niej Bogiem.

RIP Mistrzu !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam zwycięstwo w konkursie wsadów i wszystko co potem nastąpiło. Nigdy mu nie kibicowałem, pod koniec kariery podziwialem. Za szybko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za wiadomość... Dziwnie mi się teraz patrzy na mój awatar... Według mnie tegoroczne asg nie powinno się odbyć... 

RIP 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, delfin napisał:

Według mnie tegoroczne asg nie powinno się odbyć... 

Rozumiem smutek i żałobę, ale od razu zamknijmy fabryki, nie grajmy finałów, rozpaczajmy i zamknijmy halę na 5 lat... Jakkolwiek to wygląda i brzmi to życie toczy się dalej. I zawsze tak będzie, niezależnie komu przyjdzie odejść z tego świata. Brutalne, ale prawdziwe. Lepiej zamiast odwoływać to uczcić jego pamięć w trakcie tego wydarzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Córa skóra zdjęta z Kobasa, lecieli na jej mecz...

Edytowane przez Julius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Zdzich napisał:

Rozumiem smutek i żałobę, ale od razu zamknijmy fabryki, nie grajmy finałów, rozpaczajmy i zamknijmy halę na 5 lat... Jakkolwiek to wygląda i brzmi to życie toczy się dalej. I zawsze tak będzie, niezależnie komu przyjdzie odejść z tego świata. Brutalne, ale prawdziwe. Lepiej zamiast odwoływać to uczcić jego pamięć w trakcie tego wydarzenia.

Zgadzam się, ale patrząc na chearleaderki tańczące w trakcie timeoutu DEN HOU to mam poczucie niesmaku, dzisiaj z uwagi na szacunek dla tragedii mogliby sobie darować tańce konkursy itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faceta nawet średnio lubiłem, a mimo wszystko jakoś smutno i pusto sie zrobiło 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, polishllama69 napisał:

Na tyle co się znam na awionice to generalnie wygląda to na awarie tylnego wirnika który to stabilizuje aby właśnie helikopter nie wpadł w taki korcoąg. "Odpycha" maszynę w przeciwną stronę niż ciąg i kierunek głównego wirnika ją ciągnie. Z tego nie ma wyjścia, ani ratunku jak to się stanie. O przeżyciu decyduje czy to się stanie 10 metrów nad ziemią czy 150 jak tutaj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi