julekstep 11641 Napisano 13 Lutego 2020 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: to byś sie odnalazł w pierwszym moim atf gdzie bralem Ivera z pickiem +/- 100 pod fit do MJa Brałem udział w tym atf - pamiętam żeś wtedy się pultał, że nie powinienem bo mam za mało postów, po czym sam skonstruowałeś najgorszy team na świecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9581 Napisano 13 Lutego 2020 Teraz, julekstep napisał: Brałem udział w tym atf - pamiętam żeś wtedy się pultał, że nie powinienem bo mam za mało postów, po czym sam skonstruowałeś najgorszy team na świecie ahahahahahaha team nie był zły tylko ten pick był jaki był Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11641 Napisano 13 Lutego 2020 36 minut temu, eF. napisał: @julekstep Polemizuj, chętnie poczytam na ten temat. Uważasz, że Miller jest overrated? przecież sam potwierdziłeś to co napisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9581 Napisano 13 Lutego 2020 2 minuty temu, eF. napisał: To gracze z 90's ale czytać umiesz? pisałem, ze byli prawdziwymi gwiazdami w opinii ludzi, a nie Glenami Rice'mi pisałen też, ze wraz z globalizacją czyli właśnie okolice 95 postrzeganie marki NBA, a co za tym idzie samych koszykarzy zaczęło się zmieniać (kasa na kontrakty też wyskoczyła z procy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 13 Lutego 2020 (edytowane) 16 minut temu, julekstep napisał: przecież sam potwierdziłeś to co napisałem No tak, top25 to gruba przesada, ale jeśli ta polemika miała polegać na tym, że top25 - nie, top50 - tak, to zwracam honor. I nie było pytania. Ps. jeszcze z tych czasów oldsukolowych uwielbiałem Mourninga, hehe. Taki chyba nie za modny gracz do lubienia. Szkoda, że zdrowie mu nie pozwoliło zbudować własnego legacy na swoich zasadach. Aha, no i Kempa nie mogę odżałować. Mógł być wielki. @LeweBiodroSmoka Spokojnie, wszystko gra. Po prostu złapała mnie magia 90's. Wiesz o co chodzi. Edytowane 13 Lutego 2020 przez eF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9581 Napisano 13 Lutego 2020 x 3 minuty temu, eF. napisał: Spokojnie, wszystko gra. Po prostu złapała mnie magia 90's. Wiesz o co chodzi nie uwazaj CapsLocka w dyskusjach jesli nie jestes czegoś na 100 pewny, free tip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5235 Napisano 13 Lutego 2020 58 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: @lorak jakiś Twoj update na szybko? nowe konkluzje, spostrzezenia? było juz coś takiego z dobre 5 lat temu, pewnie można jakoś odkopac już się tak NBA nie interesuję jak kiedyś, więc pewnie ciężko byłoby się w to wciągnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11641 Napisano 13 Lutego 2020 Godzinę temu, lorak napisał: już się tak NBA nie interesuję jak kiedyś, więc pewnie ciężko byłoby się w to wciągnąć. to dawaj top 20 all-time grajków w lola xD albo top 30 all-time moich faili / głupich pomysłów (to pewnie łatwiejsze xD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5235 Napisano 13 Lutego 2020 31 minut temu, julekstep napisał: to dawaj top 20 all-time grajków w lola xD albo top 30 all-time moich faili / głupich pomysłów (to pewnie łatwiejsze xD) twój nr 1 to oczywiście "biorę GP", a u mnie pewnie "idę cię gankować w 3 minucie" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11641 Napisano 13 Lutego 2020 3 minuty temu, lorak napisał: a u mnie pewnie "idę cię gankować w 3 minucie" ;] <PAMIĘTAMY!> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6219 Napisano 13 Lutego 2020 1 godzinę temu, lorak napisał: już się tak NBA nie interesuję jak kiedyś, więc pewnie ciężko byłoby się w to wciągnąć. poświęciłeś NBA dla lola ? lorak rzuć te narkotyki albo zmień dilera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11641 Napisano 13 Lutego 2020 7 minut temu, Koelner napisał: poświęciłeś NBA dla lola ? lorak rzuć te narkotyki albo zmień dilera Rickowi Foxowi tez tak napiszesz madralo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6219 Napisano 13 Lutego 2020 13 minut temu, julekstep napisał: Rickowi Foxowi tez tak napiszesz madralo? nie mam takiej możliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9581 Napisano 13 Lutego 2020 3 minuty temu, Koelner napisał: nie mam takiej możliwości zawsze sie zastanawiałem, który z nas to podszyty Wojtek M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 13 Lutego 2020 (edytowane) 2 godziny temu, julekstep napisał: to dawaj top 20 all-time grajków w lola xD albo top 30 all-time moich faili / głupich pomysłów (to pewnie łatwiejsze xD) NERD ALERT. Nigdy nie kumałem LOL'a, u mnie gra się kończy na partii w FIFE z kumplem. Jestę antynerdem, pewnie w dzisiejszych czasach - przegrywem, paradoksalnie - LOL. Edytowane 13 Lutego 2020 przez eF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5235 Napisano 13 Lutego 2020 1 godzinę temu, Koelner napisał: poświęciłeś NBA dla lola ? lorak rzuć te narkotyki albo zmień dilera niemożność grania w kosza (kontuzje) odebrała mi sporo frajdy z oglądania (nawet statystyk ; P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11641 Napisano 13 Lutego 2020 29 minut temu, eF. napisał: Jestę antynerdem jestes jockiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4736 Napisano 13 Lutego 2020 50 minut temu, eF. napisał: NERD ALERT. Nigdy nie kumałem LOL'a, u mnie gra się kończy na partii w FIFE z kumplem. A grasz padem czy na kawiaturze? Jedenz userow tego forum to top5 graczy w fife na klawiaturze w Polsce. Nie napisz tu dokladnie kto, bo to bardzo skromna. Jednak moze by sie dalo ustawic jakas partyjke pokazowa. Wiele tez zwyklych userow jak qcin, lbs, johy graja i streamuja jak graja w fifke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6219 Napisano 13 Lutego 2020 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: zawsze sie zastanawiałem, który z nas to podszyty Wojtek M. po wywiadzie z Chanasem proszę go szanować ! :) Godzinę temu, lorak napisał: niemożność grania w kosza (kontuzje) odebrała mi sporo frajdy z oglądania (nawet statystyk ; P). po latach nudzi to fakt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1263 Napisano 13 Lutego 2020 Tak jak podejrzewałem, Booker co już oficjalnie potwierdzone zastąpi Lillarda zarówno w ASG jak i w trójkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach