zalias 994 Napisano 30 Lipca 2019 chcialem sobie dla zabawy poklikac, ale na chrystka jak mozna robic ranking zawodnikow i wstawiac ludzi a) jak Raul Neto czyli kogos tylko po to zeby chyba dostal 1 pts ? b) Devonte Graham ,ktorego musialem sprawdzic w ogole kto to jest i sie okazalo ze byl wybrany rok temu, w NBA nie gral, tylko w G-League c) Darius Garland, ktory byl dopiero wybrany w drafcie a to wszystko juz przy pierwszej ankietce jesli ktos z czystym sercem jest w stanie mi powiedziec, ze oceniajac "rozgrywajacych wschodu" co do kazdego zawodnika ma jakas opinie (bo to tez moj kolejny problem, ze nie mozna po prostu nie ocenic zawodnika), to nie wiem, powinien jakas nagrode dostac albo od razu prace w lidze pomysl fajny, wykonanie juz po pierwszej ankiecie mnie zniecheca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 30 Lipca 2019 2 godziny temu, zalias napisał: chcialem sobie dla zabawy poklikac, ale na chrystka jak mozna robic ranking zawodnikow i wstawiac ludzi a) jak Raul Neto czyli kogos tylko po to zeby chyba dostal 1 pts ? b) Devonte Graham ,ktorego musialem sprawdzic w ogole kto to jest i sie okazalo ze byl wybrany rok temu, w NBA nie gral, tylko w G-League c) Darius Garland, ktory byl dopiero wybrany w drafcie a to wszystko juz przy pierwszej ankietce Jeżeli zupełnie nie kojarzysz gracza to 1 punkt jest jak najbardziej w porządku, nie musisz wyszukiwać kim jest i jak mu idzie:) Zachęcam do wypełnienia kolejnych ankiet po chwili odpoczynku:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7839 Napisano 30 Lipca 2019 Zrobione. Swietny pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 31 Lipca 2019 Na ten moment jest nieco ponad 60 wypełnionych arkuszy, ale tempo wzrostu jest już bardzo powolne, w związku z czym będę zbierał głosy do soboty do północy. W niedzielę sobie wszystko przeliczę, a od poniedziałku będę wrzucał wyniki z TOP 200 od końca po 10 miejsc, żeby było w razie czego trochę czasu na dyskusję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1521 Napisano 31 Lipca 2019 Wrzuc jeszcze jakis power ranking by a team, tez moze byc ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 31 Lipca 2019 7 minut temu, memento1984 napisał: Wrzuc jeszcze jakis power ranking by a team, tez moze byc ciekawie Myślę, że spokojnie da się to zrobić ale dopiero po ogłoszeniu wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9574 Napisano 31 Lipca 2019 zrobione, u mnie oceny od 4-10, taka skala chyba wystarczy, nie czuję się zbyt kompetentny aby dawać jedynki takim DSJotom na przykład, po prostu od 6ciu w górę zaczyna się ten lepsiejszy sort, ale 7mki dostawali już Ci znacznie lepsi, fajna inicjatywa ciekaw jestem wyników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7839 Napisano 31 Lipca 2019 Miałem podobne odczucia choć jedna #1 dałem. Pat Mills Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1032 Napisano 31 Lipca 2019 ja dałem pełno jedynek,dwójek,trójek 5-6 to jest słaby starter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ness 141 Napisano 31 Lipca 2019 U mnie odwrotnie. 6 to juz solidny roles/weteran na playoffy. 7 pomniejszy all-star. Bardzo fajna inicjatywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 1 Sierpnia 2019 Ja dałem jedynkę dla wszystkich rookich. Nawet dla Ziona. Nie wiem co sobą zaprezentują kiedy postawią stopę na parkietach NBA i może (luźna propozycja) ich nie liczyć wcale do wyników końcowych? Jedynkę też dostali gracze, którzy nie zagrają w nadchodzącym sezonie np: Wall i Durant. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 2 Sierpnia 2019 Przypominam, że na zagłosowanie pozostało jeszcze tylko 36 godzin! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 3 Sierpnia 2019 Ostatnie przypomnienie, dziś o północy kończy się czas na głosowanie. Apeluję zwłaszcza do tych, którzy nie wypełnili jeszcze wszystkich arkuszy, a tylko część z nich!!! Pospieszcie się! Z dużym zadowoleniem mogę powiedzieć, że w głosowanie zaangażowało się ponad 100 osób, za co serdecznie wszystkim dziękuję! Jutro podliczę głosy, a od poniedziałku będę wrzucał wyniki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7839 Napisano 3 Sierpnia 2019 Gratuluje frekwencji. Wysoka. Dzięki temu moja 1 dla Pata Millsa nie zepsuje mu średniej 9,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Głosowanie zamknięte!!! W zabawie wzięło udział 105 osób i nie licząc jednego trolla wszyscy zagłosowali w moim odczuciu na poważnie. Od jutra zacznę wrzucać wyniki, a tymczasem jeszcze jedna sprawa do załatwienia, a mianowicie... DOGRYWECZKA!!! Ostatecznie pojawiło się 11 remisów, w związku z czym potrzebuję Waszej pomocy. Tym razem na głosowanie będą tylko 24h, a Waszym zadaniem będzie wskazać lepszego zawodnika z pary. Arkusz do głosowania poniżej: https://forms.gle/MBVL2DQndw2DLwx47 Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez fluber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7839 Napisano 4 Sierpnia 2019 Poszło! Aż zeby bolą ze niektórzy są tak blisko siebie. Poprosze na start tego trolla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 4 Sierpnia 2019 2 minuty temu, ignazz napisał: Poszło! Aż zeby bolą ze niektórzy są tak blisko siebie. Poprosze na start tego trolla. Które remisy Cię zdziwiły?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 4 Sierpnia 2019 Mitchell Robinson obok Bama? Koleś robi się tak przehajpowany jak sąsiad Allen... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chytruz 6920 Napisano 4 Sierpnia 2019 Większość remisów ma sens, czyli dobrze świadczy o wynikach ankiety. Poza Mitchell Robinson vs Adebayo, tutaj lekki WTF moment. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7839 Napisano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Joseph vs Autystyczny plus Ayton vs Brodaty plus Bam vs dobrze się o nim czyta ale w grze nie widziałem Największym wygranym jest poprzez frekwencję pomysłodawca. Gratuluje. W wakacje gdzie trzeba się było naklikac ponad 100 ludzi. Zrob zlot Forum Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez ignazz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach