Skocz do zawartości
rw30

Houston Rockets 2019/20 - w drodze po tytuł

jaki wynik przewidujesz w przyszlorocznych finalach? (chill, możesz zaznaczyć więcej niż jedno odpowiedź jeśli nie jesteś pewny)  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki wynik przewidujesz w przyszlorocznych finalach? (chill, możesz zaznaczyć więcej niż jedno odpowiedź jeśli nie jesteś pewny)

• Rockets vs. Bucks 4:1
    • Rockets vs. Raptors 4:0
    • Harden vs. Pacers 79:73
    • Rockets vs. 76ers 4:2
    • Harden vs. Paul 38.1M : 38.5M

Rekomendowane odpowiedzi

No jesli the secret polega na tym, ze ktos nie umie czegos robic i nagle ma zaczac to robic, to tak. Tylko wtedy bez sensu poprzestawac na Westbrooku - dlazego np. Rodney Hood nagle nie posiadzie the secret i postanowi grac jak Harden i byc MVP caliber graczem?

Poza tym oryginalnie the secret to bylo cos tam o graniu dla zespolu i winning culture zamiast pod siebie. Westbrook akurat grajac pod siebie, gral pod zespol, bo musial kreowac polujac na 10 asyst, a ze 30 punktow rzucal to tez dobrze, bo reszta rosteru to byly ofensywne kaleki.

D'Antoni jest dobry w dawaniu graczom robic tego, co potrafia najlepiej, ale Westbrook juz to robil w OKC. W Houston moze najwyzej robic to samo, tylko na mniejsza skale, bo Harden zjada wiekszosc possesions. Wiele wiecej z niego nie wykrecisz - shooterem nie jest, w obronie ma wyryte w mozgu X tysiecy possesions olewania wszystkiego, takze tez nie bylbym optymista.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej dziewczęta, w górę biusty, nadchodzi  tydzień rozpusty!

tym  rubasznym wstępem zapowiadam, żeby nastroić odbiorniki na częstotliwości AT&T SportsNet Southwest , bo w tym tygodniu Rockets grajo kolejno z 

Nuggets (środa)

Clippers (piątek)

Mavs (niedziela)

stawiam że James się nie będzie pierdolił w tańcu i sieknie 3 x 50, a po meczu w Dallas chwyci staro Doncicia za tyłek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

a ja myślę, że jeszcze zdarzą się mecze, w których Harden odda 40 rzutów, zrobi z tego 45 punktów, a gawiedź będzie się jarała jego średnią 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, eF. napisał:

a ja myślę, że jeszcze zdarzą się mecze, w których Harden odda 40 rzutów, zrobi z tego 45 punktów, a gawiedź będzie się jarała jego średnią 🙃

no faktycznie, strasznie nieskuteczny ten Harden 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, eF. napisał:

nie pamiętam bardziej irytującego usera niż cytowany odkąd tu jestem na forum.

Skala pierdół jakie pisze przeraża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, MarcusCamby napisał:

Dalej nie używasz opcji "ignor" :P ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, january napisał:

Dalej nie używasz opcji "ignor" :P ? 

Nigdy nikogo nie ignorowałem, bo uważam, że każdy punkt widzenia może być wartościowy i odkrywczy. Często broniłem nowe głosy w dyskusji, bo nawet taki jadowitazmija, mimo chamskich odzywek wnosił na swój sposób wartość dodaną do dyskusji.

Ale chyba będę musiał pierwszy raz użyć tej opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.
3 godziny temu, MarcusCamby napisał:

No tak, użyj ignora i po sprawie, jeśli nie możesz przeżyć moich postów. Ewentualnie wypunktuj te pierdoły, o których tak chętnie się dzielisz na forum zamiast pisać byle pisać, bo to zwykłe pajacowanie. A jak masz wściekliznę macicy, bo ktoś śmiał zażartować z Hardena, to masz problem. Nie podoba mi się charakter Twojej wypowiedzi, bo jest obraźliwy, i nie poparty żadnymi argumentami. Krzyczysz byle krzyczeć, calm down.

Twoje lowerstwo do Hardena jest przerażające, bo przez to brak tu dystansu.

Edytowane przez eF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, MarcusCamby napisał:

Sądzę, ze dużo bardziej irytujący są użytkownicy, którzy nie patrzą na twarde fakty i jarają się samymi cyframi kogoś z sezonu regularnego mając gdzieś, że w obecnej lidze jest dużo słabsza obrona, bo wszystko nastawione jest na ofensywę, szybkie kończenie akcji, a gość odpala po 14 rzutów za 3pkt. Włodarze ligi pozmieniali przepisy, które ograniczyły możliwości defensorom, a fają fory graczom atakującym z konkretnego powodu - nie podobało się im jak wyglądały finały 2003, 2004, 2005 pod względem widowiska czy oglądalności.
Czy chcemy tego czy nie to ma największy wpływ, że wyniki meczów na poziomie 140-160 punktów są na porządku dziennym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, MarcusCamby napisał:

LOL , chcialem napisac to samo ale i tak mnie nikt  nie lubi wiec nie chcialem dolewac oliwy do ognia

Edytowane przez mistrzBeatka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

17 minut temu, mistrzBeatka napisał:

LOL , chcialem napisac to samo ale i tak mnie nikt  nie lubi wiec nie chcialem dolewac oliwy do ognia

giphy.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Rodman91 napisał:

Sądzę, ze dużo bardziej irytujący są użytkownicy, którzy nie patrzą na twarde fakty i jarają się samymi cyframi kogoś z sezonu regularnego mając gdzieś, że w obecnej lidze jest dużo słabsza obrona,

ano, dobra obrona była tylko w 70s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, lorak napisał:

ano, dobra obrona była tylko w 70s. 

Odkąd Russell przeszedł na emeryturę to w lidze już nigdy nie grano dobrej obrony... To już 50 lat, a pamiętam jakby to było wczoraj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Clint zebrał łącznie w ostatnich 5 swoich meczach 101 piłek. Ostatnio taką serię zrobił Ben Wallace w 2003.

W tych jego "dodatkach" do kontraktu ma coś o zbiórkach? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego też wolę podziwiać Hardena od strony boxów, jego gra i to na co mu te patafiany pozwalają nie jest na moje skołatane nerwy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Przemek_Orliński napisał:

Clint zebrał łącznie w ostatnich 5 swoich meczach 101 piłek. Ostatnio taką serię zrobił Ben Wallace w 2003.

W tych jego "dodatkach" do kontraktu ma coś o zbiórkach? 

Drummond od 28.10 do 4.11 zebrał 108 piłek... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Hellmuth napisał:

Drummond od 28.10 do 4.11 zebrał 108 piłek... 

Nie doprecyzowałem, że chodzi o 5 spotkań z rzędu z +20 zbiórkami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.