mac Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 6 minut temu, człowiek...morza napisał: Heretyku, @MarcusCamby wielokrotnie udowodnił, że jego wiedza jest nietuzinkowa, a stawiane tezy trafne. Dzięki temu cieszy się powszechnym szacunkiem nie tylko społeczności BeGM, ale całej społeczności forumowej. Powinieneś przeprosić. A Kucio szanowanym dziennikarzem koszykarskim, gwiazda medialna i głosem z Radia, wiec przeproś Kucia a ja podziękuje Cambyemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Godzinę temu, cvbe napisał: Trochę Sylwek ma przejebane, bo teraz nic nie zależy od niego - jak w RL to pyknie to i u nas będzie git, jak w RL nie, to trzeba i u nas zaorać - nic nie można pozostawić wyobraźni i przepchnąć po swojemu Po prostu został samograj i Sylwek już się tylko może przyglądać Jakieś drobne poprawki w składzie jeszcze zrobię ale generalnie jest tak jak piszesz. Mogę teraz tylko rozsiąść się w fotelu i oglądać jak Durant i Harden ponownie grają w jednej drużynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: A Kucio szanowanym dziennikarzem koszykarskim, gwiazda medialna i głosem z Radia, wiec przeproś Kucia a ja podziękuje Cambyemu Kucio Srucio wole już twoja Babkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Luka Doncic over the last 5 Games: 30.4 PPG - 12.6 RPG - 10.0 APG - 1.6 BPG - 1.6 SPG - 48 FG% Heat 5-0 Edytowane 14 Stycznia 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 16 minut temu, ignazz napisał: Luka Doncic over the last 5 Games: 30.4 PPG - 12.6 RPG - 10.0 APG - 1.6 BPG - 1.6 SPG - 48 FG% Heat 5-0 Nikola Jokic is averaging a triple double. 16th in points (24.3) 9th in Rebounds (10.9) 1st in assists (10.5) 4th in steals (1.8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 14.01.2021 o 19:17, ignazz napisał: Luka Doncic over the last 5 Games: 30.4 PPG - 12.6 RPG - 10.0 APG - 1.6 BPG - 1.6 SPG - 48 FG% Heat 5-0 W dniu 14.01.2021 o 19:33, LeweBiodroSmoka napisał: Nikola Jokic is averaging a triple double. 16th in points (24.3) 9th in Rebounds (10.9) 1st in assists (10.5) 4th in steals (1.8) ... Edytowane 23 Czerwca 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Nikola Jokic is averaging a triple double. 16th in points (24.3) 9th in Rebounds (10.9) 1st in assists (10.5) 4th in steals (1.8) Bobby Portis 24.1 mpg, 11.8 pts, 7.8 rb, 1.3 ast, 63TS%, 6th man w contenderze. Dziekuje za interesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 9 minut temu, mac napisał: W końcu jakaś porządna statystyka a nie ROTO. Boucher GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: W końcu jakaś porządna statystyka a nie ROTO. Boucher GOAT niektórzy od PER wolą jednak roto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: W końcu jakaś porządna statystyka a nie ROTO. Boucher GOAT jaki GOAT? jaja sobie robisz? Wyraźnie jest na 3 miejscu i to za ten sezon. Więc nie żaden GOAT, a po prostu 3 najlepszy zawodnik tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1 minutę temu, mac napisał: jaki GOAT? jaja sobie robisz? Wyraźnie jest na 3 miejscu i to za ten sezon. Więc nie żaden GOAT, a po prostu 3 najlepszy zawodnik tego sezonu. GOAT in progress, ucięło mi. 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: niektórzy od PER wolą jednak roto Tak czy siak, do zobaczenia w Finale Konferencji Przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 53 minuty temu, mac napisał: Rozumiem że teraz będziesz używać argumentu Booker jest na poziomie DLO bo mają ten sam PER? Czy wtedy to nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 40 minut temu, Qcin_69 napisał: Tak czy siak, do zobaczenia w Finale Konferencji Przyjacielu A którą drużynę zamierzasz prowadzić? Pytam, bo doszły mnie głosy, że w Minneapolis szykują uruchomienie procedury impeachmentu w sprawie niejakiego "Clowncina" ( pisownia oryginalna ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 8 minut temu, Eld napisał: A którą drużynę zamierzasz prowadzić? Pytam, bo doszły mnie głosy, że w Minneapolis szykują uruchomienie procedury impeachmentu w sprawie niejakiego "Clowncina" ( pisownia oryginalna ). Obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 20 minut temu, ely3 napisał: Rozumiem że teraz będziesz używać argumentu Booker jest na poziomie DLO bo mają ten sam PER? Czy wtedy to nie działa? jak już robisz za celebrytę w dziale, który chciałeś skasować, to przynajmniej staraj się włapać ironie, podpowiem, ze w postach maca będzie Tobie o to łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak już robisz za celebrytę w dziale, który chciałeś skasować, to przynajmniej staraj się włapać ironie, podpowiem, ze w postach maca będzie Tobie o to łatwiej Mogl w sumie zmienic zdanie, a i tez jak osoba z zewnatrz sie pojawia to chyba cos pozytywnego. Sa w sumie jazz do przejecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 2 minuty temu, mac napisał: Sa w sumie jazz do przejecia. Dlaczego ja o tym nic nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 3 minuty temu, mac napisał: Mogl w sumie zmienic zdanie, a i tez jak osoba z zewnatrz sie pojawia to chyba cos pozytywnego. Sa w sumie jazz do przejecia. ja nikogo nie wyganiam, bo chyba większości to nie przeszkadza, stwierdzam tylko fakt jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Dlaczego ja o tym nic nie wiem? Moze bo nie jesteses w spółdzielni? Moze Cie to zmotywuje by sie w koncu zapisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi