Gość eF. Napisano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Zabrałem się za opisanie serii Bucks vs Pistons. Mógłbym ją opisać jednym zdaniem, ale nie. Nie zrobię tego hehe Wkrótce stworzę taki 'PO temat' więc do przeczytania. Tutaj temat już chyba zamknięty, co? Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez eF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1500 Napisano 12 Kwietnia 2019 Zabrałem się za opisanie serii Bucks vs Pistons. Mógłbym ją opisać jednym zdaniem, ale nie. Nie zrobię tego hehe Wkrótce stworzę taki 'PO temat' więc do przeczytania. Tutaj temat już chyba zamknięty, co? To, że powstał temat odnośnie ich serii w PO nie oznacza, że należy zamykać temat "ogólny" drużyny. Mimo wszystko (bez urazy oczywiście) prędzej czy później Pistons zakończą swoją przygodę z Playoffs i wtedy ten temat będzie jak ulał do wszelkich nowości, ciekawostek, transferów itd. przed rozpoczęciem nowego sezonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 12 Kwietnia 2019 To, że powstał temat odnośnie ich serii w PO nie oznacza, że należy zamykać temat "ogólny" drużyny. Mimo wszystko (bez urazy oczywiście) prędzej czy później Pistons zakończą swoją przygodę z Playoffs i wtedy ten temat będzie jak ulał do wszelkich nowości, ciekawostek, transferów itd. przed rozpoczęciem nowego sezonu. Mogłem rozwinąć myśl - temat zamknięty na czas PO, bo jeszcze tu pewnie wpadniemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach