polishllama69 466 Napisano 14 Maj Godzinę temu, iglo13 napisał: jak Dallas dzis wylosują 1 pick to sie przekonasz do Mavs nie lubię Luki i KP cóż pozostaje kibicować sixers dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 3184 Napisano 14 Maj (edytowane) 2 godziny temu, Przemek_Orliński napisał: Luka, Prozingis i Zion, który byłby pysznym czekoladowym łączeniem tego odwróconego, europejskiego Oreo. Mmmmmm... Dallas jak wylosują jedynkę to w Atlancie się ze szczęścia popłaczą. Nie będzie Oreo. @edit. Zapomniałem że jest top5 protected. Edytowane 14 Maj przez Eld 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 945 Napisano 14 Maj 12 godzin temu, polishllama69 napisał: Brown zostaje, sprzeda ktoś konkretny sznur albo chociaż jakąś ciekawą opcję do kibicowania ? sluchaj, wskakuj na CavsWagon, bo jak dzisiaj polosujemy 1ke, to ani miejsca przy oknie ani z tylu. 4 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polishllama69 466 Napisano 14 Maj 42 minuty temu, memento1984 napisał: sluchaj, wskakuj na CavsWagon, bo jak dzisiaj polosujemy 1ke, to ani miejsca przy oknie ani z tylu. i tak oglądałem sporo CAVS bez Ziona, jakoś miało to swój klimat + Drew całkiem nie najgorzej tym zarządzał, aczkolwiek na koniec już naprawdę niezłt boty tam były, więc nawet ja masochista odpuściłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 916 Napisano 14 Maj Ja tam nigdy fanem Browna nie byłem, ale nie rozpaczałbym z tego powodu. Zawsze ktoś gorszy może się trafić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julius 1343 Napisano 14 Maj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendras 3908 Napisano 15 Maj (edytowane) Mnie lata obserwowana karuzeli trenerskich nauczyły tego, że czasem lepsze jest wrogiem dobrego i jeśli zawodnicy nadal chcą grać dla trenera, atmosfera w klubie jest dobra, a na horyzoncie nie ma ewidentnie lepszego następcy, to lepiej nie mieszać, bo zamiast Steve'a Kerra w miejsce Marka Jacksona można skończyć z zamianą D'Antoniego na Byrona Scotta. Edytowane 15 Maj przez Jendras 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 916 Napisano 1 Czerwiec Dosyć spodziewane podejście, decyzja JB to będzie ciekawostka https://sixerswire.usatoday.com/2019/05/31/rival-executives-believe-sixers-will-give-jimmy-butler-a-max-contract/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 916 Napisano 7 Czerwiec Defensywa priorytetem znów będzie w Sixers. Kolejny z kadry Popa: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach