rw30 5636 Napisano 19 Lutego 2018 LOL, nabraliscie mnie, wchodze rano w watek, po 3 pozytywnym komenatrzu z rzedu mowie 'moze jednak byl dobry mecz i warto obejrzec', specjalnie sciagnalem, obejrzalem 1 polowe ale juz mi sie to srednio nie podobalo, druga polowe ogladalem rozmawiajac na skype i chwale to sobie, bo przynajmniej nie byl to czas zupelnie stracony. takze, nie powiem zeby mecz gwiazd mnie rozczarowal, ale userzy forum e-basket tak skutecznosc za 3: Curry 3/11 Harden 2/13 Lillard 3/8 Lowry 0/8 Westbro 1/6 Irving 1/5 - z tego 80% tych trójek zupełnie bez krycia --- ja wiem ze komentatorzy moga zapodac gadke ze "Lebron set the tone w szatni i dzisiaj bedzie difens i w ogole na powaznie" i nawet czesc powaznych ludzi to kupi [np userzy forum e-basket] ale ja tego nie kupuje. Mogli by mniej chlać na ASW parties po prostu i może wtedy piłeczka chętniej by do kosza wpadała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5636 Napisano 19 Lutego 2018 Szkoda ze nie dali rzucić kuremu w ostatniej akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7636 Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Swoją drogą w tej przedostatniej akcji jak Derozan nie oddał piłki Hardenowi i postanowił robić za g2g gdy na parkiecie byli Harden, Giannis i Curry miałem takie ''japi****lealetojestjednakcancer'' i oczywiście zrobił TOV. Edytowane 20 Lutego 2018 przez BMF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Goat 35 Napisano 20 Lutego 2018 PS. Ale to co zrobiła Fergie z hymnem USA, uświadomiło mi, że Edytę Górniak z 2002 da się na luzie przebić. Nic dodać nic ująć. Jak to usłyszałem to mi niedobrze się zrobiło. Ale wracając do meczu to dawno nie było takich emocji i takiej zaciętej walki. Nie było łatwych punktów, łatwych podań a do tego oczywiście ekipy grały widowiskowo. LBJ ma plusa za to, że sam cisnął ale i resztę drużyny nakręcał. Nawet komentator się podniecał, że to 15 sezon Lebrona a można zobaczyć go latającego z głową pod samą obręczą. Też się śmiałem, że w tym sezonie zdobył przynajmniej MVP meczu gwiazd ale z nowym składem może jeszcze coś tam namiesza w playoffach. Dziadek "Zakol" James ciągle daje radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 20 Lutego 2018 Ten mecz pokazuje jaka patologia była 15 lat z rzędu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 20 Lutego 2018 Butler nie grał bo chciał odpocząć. Żenada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7636 Napisano 20 Lutego 2018 Dosyć żenujące, że nie zrezygnował, ale mógł to w ogóle zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendras 4599 Napisano 20 Lutego 2018 Nie dało się tego zorganizować tak, żeby chociaż w jego miejsce zagrał ktoś, komu by się chciało? Paul pasowałby do meczu na serio jak ulał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 1707 Napisano 20 Lutego 2018 Nie dało się tego zorganizować tak, żeby chociaż w jego miejsce zagrał ktoś, komu by się chciało? Paul pasowałby do meczu na serio jak ulał. Premii nie chciał odpuścić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5636 Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Butler nie grał bo chciał odpocząć. Żenada. zgadzam się, tzn żenujące jest to że myślał że grą w tym meczu można się zmęczyć, wyszedł by na 5 minut, powiedziałby że go plecy bolo albo pośladek [czyli tzw. zrobienie Malone'a] i tyle, a tak to teraz będzie hejtowany od Filipin po Bałuty że nie chciał wziąć udziału w tym wiekopomnym święcie koszykówki jak Alonzo na niego wsiądzie tak jak wsiadł ostatnio na Lakersów to jeszcze Butler gotów karierę zakończyć Edytowane 20 Lutego 2018 przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 20 Lutego 2018 zgadzam się, tzn żenujące jest to że myślał że grą w tym meczu można się zmęczyć, wyszedł by na 5 minut, powiedziałby że go plecy bolo albo pośladek [czyli tzw. zrobienie Malone'a] i tyle, a tak to teraz będzie hejtowany od Filipin po Bałuty że nie chciał wziąć udziału w tym wiekopomnym święcie koszykówki jak Alonzo na niego wsiądzie tak jak wsiadł ostatnio na Lakersów to jeszcze Butler gotów karierę zakończyć Zaraz się dowiemy ze starych tematów Bulls, że to on kontuzjował Denga żeby zając jego minuty :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wygnaniec 131 Napisano 20 Lutego 2018 Butler nie grał bo chciał odpocząć. Żenada. imo props, trzeba mieć spore cojones aby tak po prostu to powiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek9248 1853 Napisano 20 Lutego 2018 imo props, trzeba mieć spore cojones aby tak po prostu to powiedzieć Cojones to by miał gdyby w ogóle zrezygnował z ASG, a tak to pojechał sobie zaliczyć statystykę i zajął komuś miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6219 Napisano 20 Lutego 2018 Cojones to by miał gdyby w ogóle zrezygnował z ASG, a tak to pojechał sobie zaliczyć statystykę i zajął komuś miejsce. Butler kozak, zaczął precedens i teraz Silver musi coś wymyśleć aby zapobiec takim sytuacją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiety_76 138 Napisano 20 Lutego 2018 To jest splunięcie prosto w mordę i plaskacz z otwartej dłoni w policzek fanów nawet jak na standardy all star game. 300 tysięcy luda głosowało na typa a ten pokazał im środkowy palec. Żeby mu tak 30 tysięcy za to zagłosowało za rok i nie dostałby się do all star. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogut 1819 Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Jak dla mnie spoko, kibiców o głosy z tego co wiem nie prosił, chcącemu nie dzieje się krzywda.Thibs nim gra 37.3 minut na mecz, najwięcej w lidze. Wie, że jakby zapytał o odpoczynek w Minny to by dostał co najwyżej lepę na pysk i dodatkowy trening więc zrobił to podczas ASW.Ja bym mimo wszystko na jego miejscu zagrał i się wyfaulował. Był kiedyś jakiś flagrant w all-star game? Edytowane 20 Lutego 2018 przez Bogut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 21 Lutego 2018 Zachowanie Butlera pokazało cojones i nie tylko bo to był dick move. W jego miejsce mógł być powołany Williams który prawdopodobnie nie będzie miał już takiej okazji. A swoją grą zasłużył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dunk8 90 Napisano 21 Lutego 2018 Wracając do konkursu wsadów. Oladipo nie mógł zrobić tego zamiast maski? Albo pyknąłby to w masce. 50 pkt murowane skoro Nance za double tap też dostał. Chyba, że zrobił to za 50 razem i nie chciał ryzykować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1501 Napisano 21 Lutego 2018 Wracając do konkursu wsadów. Oladipo nie mógł zrobić tego zamiast maski? Albo pyknąłby to w masce. 50 pkt murowane skoro Nance za double tap też dostał. Chyba, że zrobił to za 50 razem i nie chciał ryzykować Konkurs nie przypominał tego z 2016 roku gdzie wszystko wychodziło praktycznie za pierwszym razem. Zawodnicy dobrze zdają sobie sprawę, że mają tylko 3 próby i przy 1 lub tym bardziej 2 nieudanych wiedzą, że lepiej zrobić "coś" niż przysłowiowo "srać wyżej niż się dupę ma".. W przypadku Oladipo było to bardzo dobrze widoczne, że w czasie konkursu zmieniał dunki, które chciał wykonać. Ale to prawda.. 5 dyszek murowane za tego dunka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5234 Napisano 21 Lutego 2018 Ja bym mimo wszystko na jego miejscu zagrał i się wyfaulował. Był kiedyś jakiś flagrant w all-star game? nie pamiętam, więc raczej nie było ; ] ale pod koniec 60s Auerbach wyleciał za techniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach