LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 8 Czerwca 2017 jak patrzę na Irvinga to mi się Mudiay przypomina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 8 Czerwca 2017 dobrze, ze punkta oddali : ) przyda sie KI wyglada jak jakis Derick R.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 8 Czerwca 2017 Korver DUNK! Czuje, że West wyleci za T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 8 Czerwca 2017 kurde nie było mnie 2minuty dostawali 7 i co wszedł LBJ i tak o nadrobili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 8 Czerwca 2017 Warriors grają bez Duranta i Currego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 8 Czerwca 2017 a Deron jak Koszarek bez oka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 8 Czerwca 2017 i pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno niektórzy porównywali Derona do CP... kurde nie było mnie 2minuty dostawali 7 i co wszedł LBJ i tak o nadrobili? no, w sumie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 8 Czerwca 2017 Kickball gsw...ehhh Kickball gsw...ehhh Kroki ? : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9046 Napisano 8 Czerwca 2017 Jakim cudem dziś LJ coś spudłował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1243 Napisano 8 Czerwca 2017 Kickball gsw...ehhh Kickball gsw...ehhh Kroki ? : ) Ja bym na Twoim miejscu już pisał do Silvera. Tylko mu dokładnie minuty jeszcze zapisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 8 Czerwca 2017 Ja bym na Twoim miejscu już pisał do Silvera. Tylko mu dokładnie minuty jeszcze zapisz... i co, znowu mi tylko pozostanie rozkoszowanie sie z mistrzostwem GSW z gwiazdka, jak mi odpisze : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) James tylko 1 fg nie trafił? performer level GOAT? albo przynajmniej MVP? eidt oczywiscie jak wygrają Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Dnc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9046 Napisano 8 Czerwca 2017 Ja bym na Twoim miejscu już pisał do Silvera. Tylko mu dokładnie minuty jeszcze zapisz... i poanalizować powinien brak gwizdków na Warriorsach (np Durancie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 8 Czerwca 2017 JR i Shumpert to chyba mózgi zostawili w NY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 8 Czerwca 2017 Draymond, Draymond never changes hahahahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 370 Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) pasiaki probuja zrobic wyrownana serie Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Mailman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 8 Czerwca 2017 pasiaki probuja zrobic wyrownana serie dobre, dobre hehe : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montana 2552 Napisano 8 Czerwca 2017 ale on jest głupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 370 Napisano 8 Czerwca 2017 dobre, dobre hehe : ) nie placz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 8 Czerwca 2017 LeBron w pewnym momencie miał 90% z gry, a cavs i tak byli w plecy. to mówi wszystko o sile GSW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach