triplejohnson 182 Napisano 14 Maja 2017 Wiem ze pytales poważnie ale nie mogłem sie powstrzymać. No żart był tak wysokiej próby, że ciężko się dziwić, że musiałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 14 Maja 2017 To nie ma znaczenia w końcu finał ma być Warriors vs Cavs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polskignom 876 Napisano 14 Maja 2017 Ale czy ty siebie czytasz? Jak gram naprzeciwko komuś kto ma skręconą kostkę to wiadomo, że to wykorzystuję. Wiadomo, że jak ma problem ze zwrotnością to wykorzystuje to. Ale co innego zmuszać go do niekomfortowej gry, a co innego robić mu krzywdę, by tylko wygrać za wszelką cenę. No i jak wygrywać za wszelką cenę to najlepiej wynająć gang Meksykanów, niech ostrzelają autokar GSW przed meczem, a potem powiedzmy - co z tego, że dwóch nie żyje, dwóch walczy o życie, gramy za wszelką cenę, bo za wszelką cenę chcemy wygrać! Przykład przerysowany, ale taki ma być, by do niektórych dotarło. Można wykorzystywać słabości, ale nie je tworzyć kontuzjując kogoś, byle coś wygrać. yyyy...Leonard nie powinien juz wyjsc na parkiet. Game 1 nie byl warty oddawania calej serii. Nie wiem po co przerysowujesz, skoro podchodzenie pod nogi w tej lidze bylo od zawsze. Pytasz sie mnie czy to co zrobil Zaza bylo spoko? NIE. Czy go zawiesic? Tak. Ale jak widze cwelujacych forumowiczow, to sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlaKB 2147 Napisano 14 Maja 2017 No mi też od razu Bowen się przypomniał. Ja również miałem od razu Bowena przed oczami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Findek 1223 Napisano 14 Maja 2017 Green powinien dostać kolejnego technika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 14 Maja 2017 Green to święta krowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1493 Napisano 14 Maja 2017 LMA jest jakies 1/500 w drugiej polowie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domin0 87 Napisano 14 Maja 2017 Leonard 24 minuty, a i tak przewodzi spurs w zbiorkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PH#1 167 Napisano 14 Maja 2017 Dlaczego simmons ma tyle gale w rekach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
steve 466 Napisano 14 Maja 2017 Green taki dobry obronca a w kluczowej akcji Curry gubi go jak dzieciaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 370 Napisano 14 Maja 2017 co ten klay odpier.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8952 Napisano 14 Maja 2017 klay thompson to jest jednak dziś gówno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1493 Napisano 14 Maja 2017 GSW bedzie dumne, piersi do orderow, DG bedzie prezyl muskuly zupelnie jak po wygranych finalach 2014/15. bez KL to nie ma sie szans udac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montana 2552 Napisano 14 Maja 2017 Thompson dzisiaj miszcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcao 709 Napisano 14 Maja 2017 czuje dogrywke c***a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Principe 289 Napisano 14 Maja 2017 co tam się odjebało bo stream padł przy faulu thompsona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaphod 530 Napisano 14 Maja 2017 Klay grał dzisiaj mecz życia. Najgorszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
steve 466 Napisano 14 Maja 2017 (edytowane) Curry miszcz, Spurs bez Kawhi nie urwa nawet meczu, 20pkt przewagi w przerwie juz tez miec nie beda, ale jesli Leonard wroci to bedzie jeszcze ciekawa seria, mimo ze kibicuje GSW mam nadzieje ze wroci, bo gral dzis fantastycznie Edytowane 14 Maja 2017 przez steve Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8952 Napisano 14 Maja 2017 ćwiczyli końcówki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 14 Maja 2017 Pop świetna konferencja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach