Reikai 3790 Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) Na razie mam WTF, potem moze jakos to skomentuje. Na pewno nie szanuje podpisywania 5 letnich maxow i wymieniania ich po pol roku. Edytowane 22 Grudnia 2022 przez Reikai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 22 Grudnia 2022 10 minut temu, Pablo81 napisał: Bulls chcą mieć ludzi do grania i szerszą rotację. Rozumiem o co chodzi ale jak dla mnie George jest dość łagodnie mówiąc zniesmaczony, że jego ziomek, z którym miał zdobyć tytuł został wymieniony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1637 Napisano 22 Grudnia 2022 3 minuty temu, Reikai napisał: Na razie mam WTF, potem moze jakos to skomentuje. Na pewno nie szanuje podpisywania 5 letnich maxow i wymieniania ich po pol roku. Ta? A w realu tak bardzo mało prawdopodobne jest, że Ayton nigdzie nie odejdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4126 Napisano 22 Grudnia 2022 no powiem szczerze ze wymienić Randla na Leonarda to majstersztyk, gratuluje @bogans2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 22 Grudnia 2022 5 minut temu, Reikai napisał: Na razie mam WTF, potem moze jakos to skomentuje. Na pewno nie szanuje podpisywania 5 letnich maxow i wymieniania ich po pol roku. W sumie było raczej pewne, że Ayton gdzieś odejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1637 Napisano 22 Grudnia 2022 Teraz, Sylvinho. napisał: Rozumiem o co chodzi ale jak dla mnie George jest dość łagodnie mówiąc zniesmaczony, że jego ziomek, z którym miał zdobyć tytuł został wymieniony. A nie cieszy się, że będzie miał z kim pograć? 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: no powiem szczerze ze wymienić Randla na Leonarda to majstersztyk, gratuluje @bogans2 Ale którego? Tego co gra czy tego co nie gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3790 Napisano 22 Grudnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ta? A w realu tak bardzo mało prawdopodobne jest, że Ayton nigdzie nie odejdzie? Nie wiem czy odejdzie, bo dwa dni temu znowu darli na siebie mordy z Montym na lawce :] no i on zostal przez Suns wyrownany bardziej po to, zeby nie stracic go za darmo niz dlatego ze go tak szanuja. Troche jednak inna sytuacja.~ Tu mamy budowane core w lato, dwa podpisy ktore zakladalem sa na lata, Bulls oddajacy Lamelo by isc w fajny core George - Kawhi - Ayton. Po czym zostaje to rozwalone nie do konca wiem dlaczego, tzn czaje chec poszerzenia rotacji, ale nie wiem czy zwyczajnie nie za wczesnie taki ruch, bo nie dales im nawet pograc i zobaczyc na co ich stac razem, biorac za to zwrot ktory jest niby fajny, ale jednoczesnie bardzo streaky. Ale ogolnie tak jak mowie, mam na razie WTFi moze zmienie zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 22 Grudnia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: A nie cieszy się, że będzie miał z kim pograć? Ale którego? Tego co gra czy tego co nie gra? Według mnie w NBA relacje między zawodnikami są ważne, szczególnie, że głównym argumentem na przedłużenie umowy w realu przez George’a była obecność Leonarda w zespole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 100 Napisano 22 Grudnia 2022 7 minut temu, Qcin_69 napisał: no powiem szczerze ze wymienić Randla na Leonarda to majstersztyk, gratuluje @bogans2 Jest ryzyko bo wiadomo ze Leonard opuszcza mecze i dopiero wraca po kontuzji ale z Washingtonem wygladal calkiem niezle. Zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 22 Grudnia 2022 Ayton w rl nie może być użytym argumentem w obronie oddawania gracza podpisanego na maxa. Tak jak wyżej. To było taktyczne wyrównanie aby handlować dalej a nie podpis z wizja zespołu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3790 Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) 10 minut temu, Qcin_69 napisał: no powiem szczerze ze wymienić Randla na Leonarda to majstersztyk, gratuluje @bogans2 Nom OKC wygryw mocno tutaj. Jeszcze z Shaiem on tak fituje ze o ja pi****le, do tego pozbyl sie chlop tloku na PF z Draymondem. Shai Wagner Kawhi Draymond Capela huh. Plus w pizdu gotowki na 24/25. Edytowane 22 Grudnia 2022 przez Reikai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 22 Grudnia 2022 Teraz, bogans2 napisał: Jest ryzyko bo wiadomo ze Leonard opuszcza mecze i dopiero wraca po kontuzji ale z Washingtonem wygladal calkiem niezle. Zobaczymy No tu ryzyko zrozumiałe. Takiego gracza się nie odpuszcza jak tym bardziej Trade partner nie wymaga sowitej dopłaty w 5x1rd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1637 Napisano 22 Grudnia 2022 Może i. Ja straciłem serce do takich argumentów po dyskusji z Januarym o Wallu i Clarksonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 22 Grudnia 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Nom OKC wygryw mocno tutaj. Jeszcze z Shaiem on tak fituje ze o ja pi****le, do tego pozbyl sie chlop tloku na PF z Draymondem. Shai Wagner Kawhi Draymond Capela huh. Oby zdrowi. Bo Capeli nie ma a Leonard mniej gra niż nie gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3790 Napisano 22 Grudnia 2022 Teraz, ignazz napisał: Oby zdrowi. Bo Capeli nie ma a Leonard mniej gra niż nie gra. No wadzi troche ten Capela zwlascza jego kontrakt, ale Kawhi wyglada ostatnio coraz lepiej. Zakladam ze w okolicach ASG bedzie juz bardzo dobry, gorzej z tym load managmentem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 22 Grudnia 2022 Problem tego zestawu jest jednak FATALNE wyniki zespołowe każdego z tych graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1637 Napisano 22 Grudnia 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Ayton w rl nie może być użytym argumentem w obronie oddawania gracza podpisanego na maxa. Tak jak wyżej. To było taktyczne wyrównanie aby handlować dalej a nie podpis z wizja zespołu. I co w związku z tym? Mój pierwszy oddane maxy. Jak patrzę ile Spurs robili wymian kilka sezonów temu, to nawet ci simkowi nie mają podjazdu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 100 Napisano 22 Grudnia 2022 Capela wraca do gry w piatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 22 Grudnia 2022 Teraz, Reikai napisał: No wadzi troche ten Capela zwlascza jego kontrakt, ale Kawhi wyglada ostatnio coraz lepiej. Zakladam ze w okolicach ASG bedzie juz bardzo dobry, gorzej z tym load managmentem. Tu może się obronisz gdy sadzani będą wszyscy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 22 Grudnia 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Nom OKC wygryw mocno tutaj. Jeszcze z Shaiem on tak fituje ze o ja pi****le, do tego pozbyl sie chlop tloku na PF z Draymondem. Shai Wagner Kawhi Draymond Capela huh. Dokładnie. OKC to zdecydowany zwycięzca. Natomiast według mnie jest to średni deal dla Cavs gdyż oddają będącego w firmie DeRozana na bardzo dobrym kontrakcie oraz będącego w dobrej dyspozycji Porzingisa. Dziwny ruch dla zespołu walczącego docelowo o HCA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach