Reikai 3715 Napisano 15 Września 2022 5 godzin temu, fluber napisał: Przypomnę tylko że rola rady jest taka żeby nie dopuścić do dymania nowych gm-ow. Ten deal trafił na tapetę do rady od wymian, ale gm Memphis jest z nami od ponad pół roku, to od strony nowego gm-a Wolves mógł być tylko badany trade. Zarówno ja, jak i pozostali członkowie Rady uznali że deal jest ok dla Wolves, więc go puściliśmy. Jak dla mnie to konczy jakakolwiek krytyke rady. Jesli minal okres parasola ochronnego, to nie ma sie co przypierdalac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 461 Napisano 15 Września 2022 4 godziny temu, człowiek...morza napisał: a no to zajebiscie. wywaliles 5 pick z sentmentalnych powodow na sochana. i postawiles kropke nad i wydajac pick na na tate'a, bo sochan jednak nie zasluguje na gre. co nastepne? az sie boje i rozumiem, ze hayward to bedzie gral 15 minut? kuminga bez minut. ta twoja rotacja to z pizdy wzieta, na szkode klubu. jedynie utwierdza w przekonaniu, ze tam parasol ochronny powinien zostac wydluzony na czas nieoznaczony, zeby nie zrobil sie syf. Spokojnie, Hayward rozegrał w zeszłym sezonie 45 spotkań, MPJ w swoim rookie sezonie po kontuzji pleców 55, Wood 68 więc myślę że każdy znajdzie swoje minuty i grę. Niestety mam w składzie ludzi łapiących wiele mniejszych urazów, więc potrzebna jest również szerszą kadra. Co następne? Pewnie będzie regularne klepanie Knicks w RS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4736 Napisano 15 Września 2022 Jayson Tate to stud Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6204 Napisano 15 Września 2022 Biorąc pod uwagę jaki jest rynek na PFów, a sam szukając fitu pod Sabonisa wiem, że jest cholernie wąski i chociażby @january to potwierdzał. Tate za minimum, będąc po sezonie jako RFA za late picka to dobra oferta. Szczerze to wewnątrz rady, raczej panowało przekonanie, że to Kuba wygrał tą wymianę. Także ocena dealu mnie zaskoczyła, ale już komentarze w tym obecnych i byłych radnych to już poziom szamba. Wstyd Panowie. Szczerze to jakby ktoś ten deal cofnął to za prawa do Tate dałbym myślę, że więcej warty pick Bucks. Temat zamknięty, bo szambonurkiem nie jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7822 Napisano 15 Września 2022 Tamten pick jest dobry i bez protekcji. Ciagle wszyscy wałkują ze oddanie unprotected to błąd a tu poszedł Tate który jest ciekawy ale czy wart ceny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 849 Napisano 15 Września 2022 13 minut temu, ignazz napisał: Tate który jest ciekawy ale czy wart ceny? Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6204 Napisano 15 Września 2022 9 minut temu, ignazz napisał: Tamten pick jest dobry i bez protekcji. Ciagle wszyscy wałkują ze oddanie unprotected to błąd a tu poszedł Tate który jest ciekawy ale czy wart ceny? My mówimy o picku drugiej najdroższej drużyny ligi lub najlepszej drużyny w historii BeGM bilansów RS. Oba kluby celują w HCA, prognozy spadnięcia do poziomu play-in niskie. Jaką tu można protekcję nakładać? Niektórym ciągłym krytykantom to już po prostu dawno zwoje odcięło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2485 Napisano 15 Września 2022 (edytowane) 34 minuty temu, MarcusCamby napisał: My mówimy o picku drugiej najdroższej drużyny ligi lub najlepszej drużyny w historii BeGM bilansów RS. Oba kluby celują w HCA, prognozy spadnięcia do poziomu play-in niskie. Jaką tu można protekcję nakładać? Niektórym ciągłym krytykantom to już po prostu dawno zwoje odcięło. Czyli wychodzi na to, ze rada podejmuje decyzje na podstawie elementarnych braków w wiedzy. Pozostawiam bez komentarza, bo zaraz znów ściek się na mnie wyleje, pomimo działania w dobrej wierze. Oczywiście skrót myślowy z mojej strony. Natomiast wydatkowanie na drugim miejsce w lidze nie zaprzecza temu, ze Toronto jest drużyna obarczona ryzykiem bycia drużyna loteryjna. Wiec powinno być tam co najmniej zastrzeżenie w loterii. Edytowane 15 Września 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7822 Napisano 15 Września 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: My mówimy o picku drugiej najdroższej drużyny ligi lub najlepszej drużyny w historii BeGM bilansów RS. Oba kluby celują w HCA, prognozy spadnięcia do poziomu play-in niskie. Jaką tu można protekcję nakładać? Niektórym ciągłym krytykantom to już po prostu dawno zwoje odcięło. Dwie kontuzje i sezon z bani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1742 Napisano 18 Września 2022 Godzinę temu, Reikai napisał: Wysłucham chętnych na Bojana(spadające 11 mln) oraz Matthewsa(spadające 4.3 mln). Najlepiej w pakiecie. Reikai, nie możesz łączyć w pakiecie Matthewsa z żadnym innym graczem przez dwa miesiące od pozyskania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3715 Napisano 18 Września 2022 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Reikai, nie możesz łączyć w pakiecie Matthewsa z żadnym innym graczem przez dwa miesiące od pozyskania. Ale już w dwóch osobnych wymianach ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9011 Napisano 19 Grudnia 2022 Jaka bezczelna kradzież że strony GS xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 461 Napisano 19 Grudnia 2022 20 minut temu, january napisał: Jaka bezczelna kradzież że strony GS xd Mówisz o tym picku czy że Kuminga który pokazuje więcej z busta niż z gracza który został wybrany z wysokim pickiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9011 Napisano 19 Grudnia 2022 9 minut temu, kuba2419 napisał: Mówisz o tym picku czy że Kuminga który pokazuje więcej z busta niż z gracza który został wybrany z wysokim pickiem? Oddales 2 fajne (Nie rozwijam jak bardzo) assety za backupPG. Meh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 461 Napisano 19 Grudnia 2022 31 minut temu, january napisał: Oddales 2 fajne (Nie rozwijam jak bardzo) assety za backupPG. Meh. W rl gra backup u mnie lata dziurę która nam na pozycji PG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3283 Napisano 19 Grudnia 2022 Tyus jest spoko do s5, potwierdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3715 Napisano 21 Grudnia 2022 Ale cisza, trochę szok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 22 Grudnia 2022 O co tu chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1615 Napisano 22 Grudnia 2022 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: O co tu chodzi ? Bulls chcą mieć ludzi do grania i szerszą rotację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 97 Napisano 22 Grudnia 2022 Na TW mozna teraz podpisywac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach