Reikai 3790 Napisano 17 Sierpnia 2022 Za krótko tu jestem, żeby mieć dobry obraz, ale imo należy wprowadzić pomysł Teca, czyli obie strony miałyby po wymianie 2-3 dni na kontrę wymiany + ewentualnie zrezygnować z tym blokowaniem dealow rady, bo te tobiasy harrisy za 2 picki plus lidell to przeginka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 810 Napisano 17 Sierpnia 2022 34 minuty temu, człowiek...morza napisał: ode mnie rada chciala za tobiasa harrisa 2 picki 1-rundowe+liddella i niewysylanie salary w zamian xd łooo panie ale bullshit Eryko napisał że wymiana jest Liedel + Bouknight za Harrisa napisałem tobie, ze Rada się zgodzi jak dorzucisz 2x2nd nawet nie było informacji o żadnych innych rzeczach, a tym bardziej o jakiś 1stach, więc proszę cię nie bullshituj tutaj z dupy a na moje pytanie, jak miał wyglądać deal w całości bo coś napisałeś o rocznych spadach, nie odpisałeś mi - więc proszę cię - nie kłam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 100 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, ignazz napisał: To już nieistotne. Rada ostatecznie zrobiła swoje Ale to był dalej FW i CR za OG plus dodatek Ewakuowało to potem nawet w deal z Brownem ale wszystko odbiło się od Rady. Wyszło na to ze aby przeszło to dodatek wyszedł od spurs. Chcąc OG zgodziłem się. Wcześniej mając cap space i ten asset szedł Nigdy nie oferowalem Browna w tym dealu. Na poczatku bylo FW i CR i chyba dodalem 1 lub 2 2nd rounder i Rada odrzucila i poradzila zebym wrzucil OG na blok i sprawdzil co moge dostac od innych. Tak zrobilem i nie mialem takiej oferty jak od Spurs. Potem dostalismy zielone swiatlo ale stwierdzilem ze wole poczekac az skompletuje sklad, jak ulozy sie rl FA i ja sie wycofalem. Wrocilismy do rozmow wczoraj i dobilismy targu. Rada chciala dobrze, mogli przybic bo rozchodzilo sie tak naprawde o 2nd roundery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 17 Sierpnia 2022 Jak miałem cap space to rozważałem BB za dopłata z mojej strony ale jest jak piszesz. Dobraliśmy szybko wczoraj temat i nie ma co drążyć. I na pewno nie ma tu co szkalowac Rady. Wiem ze pare gadających głów chętnie by tu każdego grillowalo bo się widocznie nudzi im w życiu ale na to nie poradzę. Zawsze osoby postronne maja najwiecej do powiedzenia. A to miała być lekka miła rozrywka a przy takim agresywnym ataku i spurs i Rady odechciewa się grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3290 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) Nikt tu akurat ciebie agresywnie nie atakuje, wiec nie bądź taki delikatny. Mówimy po prostu ze zrobiłeś naszym zdaniem mega słaby deal. Mogę odbić piłeczkę i napisać, ze nam się odechciewa grac jak nie można nawet skomentować dość dużego de facto dealu. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 17 Sierpnia 2022 26-27 wstępnie ekip chce grać o wynik. Naprawdę wyjątkowy sezon, więc dyskusji powinno być co nie miara;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 17 Sierpnia 2022 14 minut temu, RonnieArtestics napisał: Nikt tu akurat ciebie agresywnie nie atakuje, wiec nie bądź taki delikatny. Mówimy po prostu ze zrobiłeś naszym zdaniem mega słaby deal. Mogę odbić piłeczkę i napisać, ze nam się odechciewa grac jak nie można nawet skomentować dość dużego de facto dealu. Pisałem ogólnie o atmosferze na forum, rzucaniu od razu tekstu o najgorszym zarządzie klubu lub o ataku na radę. Jesteśmy tu niewielka społecznością a skaczemy sobie do gardeł o byle co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2493 Napisano 17 Sierpnia 2022 11 minut temu, january napisał: 26-27 wstępnie ekip chce grać o wynik. Naprawdę wyjątkowy sezon, więc dyskusji powinno być co nie miara;-) a najlepsi beda knicks. przewiduje 4 graczy w asg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 17 Sierpnia 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Pisałem ogólnie o atmosferze na forum, rzucaniu od razu tekstu o najgorszym zarządzie klubu lub o ataku na radę. Jesteśmy tu niewielka społecznością a skaczemy sobie do gardeł o byle co. To GM Knicks rzuca zawsze takie teksty, by odwrócić uwagę od tego, że mistrzowski team Woodena, który dostał w ciągu trzech lat zrobił taki bilans jak Hornets, a obecnie znów może nie wejść do playin Teraz, człowiek...morza napisał: a najlepsi beda knicks. przewiduje 4 graczy w asg Możesz mieć ciężko na wschodzie. Nie widzę za bardzo 7 gorszych ekip od NYK. Ba, 5 miejsce Knicks w swej dywizji nie wydaje się wykluczone Bo Nets mają jeszcze 20 mln capspace... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2493 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: To GM Knicks rzuca zawsze takie teksty, by odwrócić uwagę od tego, że mistrzowski team Woodena, który dostał w ciągu trzech lat zrobił taki bilans jak Hornets, a obecnie znów może nie wejść do playin Możesz mieć ciężko na wschodzie. Nie widzę za bardzo 7 gorszych ekip od NYK. Ba, 5 miejsce Knicks w swej dywizji nie wydaje się wykluczone Bo Nets mają jeszcze 20 mln capspace... spoko. waidomo, ze roznie sie moze skonczyc, natomaist upside jest u mnie w c*** stad takie mocne deklaracje Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 17 Sierpnia 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: spoko. waidomo, ze roznie sie moze skonczyc, natomaist upside jest u mnie w c*** No ja w tym roku odpuszczam robienie jakichkolwiek PowerRankingów. Potem i tak dostaję tylko zarzuty, a i na wschodzie i na zachodzie jest naprawdę zbyt wiele podobnych pod kątem siły ekip. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2493 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, january napisał: No ja w tym roku odpuszczam robienie jakichkolwiek PowerRankingów. Potem i tak dostaję tylko zarzuty, a i na wschodzie i na zachodzie jest naprawdę zbyt wiele podobnych pod kątem siły ekip. czyli jestes cipa. nie jestem zdziwiony. tylko ja i alonzo nie gryziemy sie w jezyk. jeden nie wytrzymal, ja sam nie wiem jak dlugo to zniose.... Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 17 Sierpnia 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: czyli jestes cipa. nie jestem zdziwiony. tylko ja i alonzo nie gryziemy sie w jezyk. jeden nie wytrzymal, ja sam nie wiem jak dlugo to zniose.... Nah, zrobienie porządnego PR jak rok temu to są godziny roboty. Zgłoś się w tym roku na takie coś jak chcesz, mi się nie chce Bieganie i pisanie wszystkim jacy to są c***owi, a jakim to się jest dobrym GMem, kiedy się walczy regularnie o playin to nie jest nie gryzienie się w język tylko autokompromitacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 17 Sierpnia 2022 17 godzin temu, człowiek...morza napisał: No miałem mikala bridgesa, który jest lepszy od anunonbiego i nie pachnie carer ending injury 28.000.000 za 6.000.000 to trochę bym musiał dorzucić graczy aby przeszło? Kogo? Mathurina plus Durena plus Jalena czy wolisz Dejounte. Latwo pisać głupoty panie ładny. Chyba nawet w 4 nie przechodzą wiec musislbys zaryzykować brać Rui albo mimo wszystko Dejounte. Wtedy sałary się zgadza. Dobrze ze masz wolne sloty na tych wszystkich wafli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2493 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) 26 minut temu, ignazz napisał: 28.000.000 za 6.000.000 to trochę bym musiał dorzucić graczy aby przeszło? Kogo? Mathurina plus Durena plus Jalena czy wolisz Dejounte. Latwo pisać głupoty panie ładny. Chyba nawet w 4 nie przechodzą wiec musislbys zaryzykować brać Rui albo mimo wszystko Dejounte. Wtedy sałary się zgadza. Dobrze ze masz wolne sloty na tych wszystkich wafli. chocby duncana robinsona, ktorego chciales oddac. paczka wagner+collins tez by mogla wchodzic w gre. niemniej clue jest takie, ze nie napisales, pomimo ze byl oczywisty material do negocjacji, a ja co do rzetelnych rozmow bylbym najbardziej otwarty (dojsc do porozumienia potrafimy, nawet nie tak dawno to zrobilismy.). wiec no sporo straciles. drugie clue, przede wszystkim nie wykonales swojej roboty (nie sprawdziles rynku). Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: chocby duncana robinsona, ktorego chciales oddac. niemniej clue jest takie, ze nie napisales, pomimo ze byl oczywisty material do negocjacji, a ja co do rzetelnych rozmow bylbym najbardziej otwarty (a dosc do porozumienia potrafimy, nawet nie tak dawno to zrobilismy.). Nie chciałem brać gracza o zarobkach 28 nawet kosztem DR który nie wiem czy może do Ciebie wrócić przed upływem roku. Dodatkowo im mniej Wymian z osobami niemiłymi tym lepiej dla ligi. A Ty byłeś wyjątkowo niegrzeczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6243 Napisano 17 Sierpnia 2022 Podobnie jak Lonzo Balla próbowałem pozyskać też OG Anunoby i również negocjacje zakończyły się fiaskiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2493 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, ignazz napisał: Nie chciałem brać gracza o zarobkach 28 nawet kosztem DR który nie wiem czy może do Ciebie wrócić przed upływem roku. moze a dla nowych na podstawie ww dzialan Ignazza porada od starego wyjadacza, ktory odniosl w tej grze sukces na kazdym polu (mistrz, prospecty z topu, prospecty znikad, jeden przegrany trade w historii i w konsekwencji tryskajaca wrecz nienawisc spolecznosci begm) badajcie rynek i nie kierujcie sie osobista sympatia/antypatia dla danego zawodnika. bo inaczej bedziecie w miejscu spurs, pelicans. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7850 Napisano 17 Sierpnia 2022 10 minut temu, człowiek...morza napisał: moze a dla nowych na podstawie ww dzialan Ignazza porada od starego wyjadacza, ktory odniosl w tej grze sukces na kazdym polu (mistrz, prospecty z topu, prospecty znikad, jeden przegrany trade w historii i w konsekwencji tryskajaca wrecz nienawisc spolecznosci begm) badajcie rynek i nie kierujcie sie osobista sympatia/antypatia dla danego zawodnika. bo inaczej bedziecie w miejscu spurs, pelicans. Powiedział dumny jak paw GM mający za lidera Bena Simonsa Podobny poziom megalomanii obu panów choć to jedyne krzywdzące porównanie dla Bena Simonsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 17 Sierpnia 2022 26 minut temu, człowiek...morza napisał: mistrz Skorygujmy od razu - nie jesteś mistrzem;) Aktualnie w beGM to jest tak, liczba mistrzostw wśród aktywnych GMów: january: 2 Reszta: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach