Pablo81 1740 Napisano 16 Sierpnia 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Bo w rl Charlotte jest lamelo i nie ma Kawhi i Georga. Pyt: Dlaczego zakladamy, że Wall chce grać w S5? Odp: Bo w realu poszedł do druzyny, gdzie będzie grał w s5. Pyt: Dlaczego zakladamy, że Wall chce iść do druzyny walczącej o misia? Odp: Bo w realu poszedł do druzyny walczącej o misia. To w sumie jest dość proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1011 Napisano 16 Sierpnia 2022 10 minut temu, fluber napisał: Bo w rl Charlotte jest lamelo To nie dlatego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) 28 minut temu, LAF napisał: Ale poszedł do Leonarda i George’a Bo nie są jedynym contenderem ? Poszedł do jedynego mocnego zespołu, który złożył mu ofertę i to jeszcze inna niż minimum w dodatku. Są 2 półki nad wszystkimi. Zmasakrowali i zniszczyli konkurencję w zeszłym sezonie. I mają w rosterze 2 największe legendy NBA. Nie po to płacę swoim SS maxy, by przegrywali rekrutację z jakimiś tankerami. 28 minut temu, Sylvinho. napisał: Według mnie największe szanse są na to, że pójdzie do Bulls szczególnie jeśli patrzymy na to co zrobił w real NBA. Ma pewne S5 oraz będzie grał u boku dwóch ziomków. Dodatkowo ma też spore szanse na tytuł (oczywiście na ten moment Lakersi są faworytami ale Bulls też skleili bardzo konkurencyjny zespół, który będzie w gronie faworytów do tytułu ). Zapominasz o tym, że RL Clipps to zupełnie inny (o niebo szerszy) i walczący o wyniki od ponad dekady zespół. Gdzie im do najordynarniejszych tankerow czyli naszych Bulls? 25 minut temu, Reikai napisał: Nie no, bez jaj. Wall bedzie starterem w Clippers, a s5 u Ciebie to w przypadku posadzenia Currego? Przecież to jest oficjalne stanowisko RL Clipps, że powalczy z Jacksonem o s5. Ja też nie wiem jak będzie grał, ale przecież jak coś to obok a nie zamiast Kury. 24 minuty temu, Pablo81 napisał: To biedna rl Phila też tam nikt nie chce grać... aaa czekaj Rl Clippers: Wall PG KL Batum Zubac BeGM Bulls: Wall PG KL Keldon Ayton. Luźno Bulls >> Clippers. Więc Wall idzie do kumpli jak w realu i ma szansę na misia jako starter jeszcze większe jak w realu. Przestań co FAQ to samo. Simka zła, bo w simce nie można żulić Poza tym Simka była fajna dla Ciebie, ale Smith nie podpisał i poszedł foch 5latki Kiedy przyszedł jakiś FA taki do Philly i ile lat było to po ich ordynarnym tanku? Nasze Bulls mają shit na ławce, a w RL nie ma takiego zespołu jak nasi Lakers. Więc szansę na tytuł w Bulls ma jakoś 10x mniejsze niż w Clipps, bo u nas są tacy Lakers. Nie wiem co tam wymyślasz sobie o tej rzucarni kostkami, z której się szybko wyrasta, ja tam aktywny przestałem być całe miesiące przed odejściem, bo zabawa zależna tylko i wyłącznie od rzucania kostka mnie nie bawiła. Ot, niektórzy lubią takie coś, inni nie;) Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez january Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1740 Napisano 16 Sierpnia 2022 16 minut temu, january napisał: Poszedł do jedynego mocnego zespołu, który złożył mu ofertę i to jeszcze inna niż minimum w dodatku. Są 2 półki nad wszystkimi. Zmasakrowali i zniszczyli konkurencję w zeszłym sezonie. I mają w rosterze 2 największe legendy NBA. Nie po to płacę swoim SS maxy, by przegrywali rekrutację z jakimiś tankerami. Zapominasz o tym, że RL Clipps to zupełnie inny (o niebo szerszy) i walczący o wyniki od ponad dekady zespół. Gdzie im do najordynarniejszych tankerow czyli naszych Bulls? Przecież to jest oficjalne stanowisko RL Clipps, że powalczy z Jacksonem o s5. Ja też nie wiem jak będzie grał, ale przecież jak coś to obok a nie zamiast Kury. Kiedy przyszedł jakiś FA taki do Philly i ile lat było to po ich ordynarnym tanku? Nasze Bulls mają shit na ławce, a w RL nie ma takiego zespołu jak nasi Lakers. Więc szansę na tytuł w Bulls ma jakoś 10x mniejsze niż w Clipps, bo u nas są tacy Lakers. Nie wiem co tam wymyślasz sobie o tej rzucarni kostkami, z której się szybko wyrasta, ja tam aktywny przestałem być całe miesiące przed odejściem, bo zabawa zależna tylko i wyłącznie od rzucania kostka mnie nie bawiła. Ot, niektórzy lubią takie coś, inni nie;) Ty przestałeś lubić jak przegrałeś PO i odszedł Smith Gupia gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1011 Napisano 16 Sierpnia 2022 19 minut temu, january napisał: Nasze Bulls mają shit na ławce Nie powiedziałbym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 16 Sierpnia 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: Ty przestałeś lubić jak przegrałeś PO i odszedł Smith Gupia gra Tiaaa, super Ci odzie argumenracja z tym Wallem. Rzuć mu jak RL Clipps MLE na 2 lata to dopiero zasiadziesz do prób dyskusji;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 16 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Reikai napisał: IMO opcje sa dwie: Jak sie trafi contender mogacy powalczyc z Lakers w tym sezonie i Wall bedzie mial S5 - trafi tam. Jesli nie, to Lakers. żodym contener nie da mu miejsca w s5, Lakers też nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6476 Napisano 16 Sierpnia 2022 10 minut temu, Pablo81 napisał: Ty przestałeś lubić jak przegrałeś PO i odszedł Smith Gupia gra Ty chciałeś odejść jak Cię Sacramento jechało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 16 Sierpnia 2022 Ja pierwszych w miarę ok vets dostałem za min. po 3 latach od startu walki o coś i tytule. Bulls chcą dostać po 2 latach ordynarnego tanku no lol xd Z czym do ludzi. I proszę się nie porównywać nawet do RL Clippers po dwukrotnym z rzędu zajęciu 15 miejsca w swojej konferencji, bo to niesmieszny żart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1740 Napisano 16 Sierpnia 2022 13 minut temu, january napisał: Tiaaa, super Ci odzie argumenracja z tym Wallem. Rzuć mu jak RL Clipps MLE na 2 lata to dopiero zasiadziesz do prób dyskusji;) A Ty mu rzucisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 16 Sierpnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: A Ty mu rzucisz? Ja nie muszę. Ty jeśli chcesz (choć to i tak nie przejdzie) budować narrację porównywania się do RL Clippers to musisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1740 Napisano 16 Sierpnia 2022 Teraz, january napisał: Ja nie muszę. Ty jeśli chcesz (choć to i tak nie przejdzie) budować narrację porównywania się do RL Clippers to musisz. Haha Zapomniałem, że na Lebrona, to za minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Haha Zapomniałem, że na Lebrona, to za minimum Lebrona, Kurę, Butlera, contendera od lat z kulturą walki o wynik, obrońcę tytułu, który historycznie zniszczył konkurencję, zdecydowanego faworyta do tytułu. To Wy mnie musicie przebijać finansowo, a jak bardzo to zobaczymy. Przy równych ofertach każdy vet pójdzie do LAL. Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez january Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1740 Napisano 16 Sierpnia 2022 13 minut temu, january napisał: Ja pierwszych w miarę ok vets dostałem za min. po 3 latach od startu walki o coś i tytule. Bulls chcą dostać po 2 latach ordynarnego tanku no lol xd Z czym do ludzi. I proszę się nie porównywać nawet do RL Clippers po dwukrotnym z rzędu zajęciu 15 miejsca w swojej konferencji, bo to niesmieszny żart. A co to ma do rzecz? Jak wychodzi grać z Kawhim Georgem Keldonem i Aytonem, to pewnie sobie myśli: "No uj dziś nie wygramy, bo rok temu Bulls byli na 15 miejscu w konferencji" 1 minutę temu, january napisał: Lebrona, Kurę, Butlera, contendera od lat z kulturą walki o wynik, obrońcę tytułu, który historycznie zniszczył konkurencję, zdecydowanego faworyta do tytułu. To Wy mnie musicie przebijać finansowo, a jak bardzo to zobaczymy. Przy równych ofertach każdy vet pójdzie do LAL. Co Ty piszesz? I dlatego zgodzi się na ławkę? Przecież w realu nie poszedł grzać ławy. Dobra mam urlop, poza tym długo tak nie mogę. 26 minut temu, MarcusCamby napisał: Ty chciałeś odejść jak Cię Sacramento jechało Chwila słabości. Ale niezlomny charakter nie pozwolił mi odejść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) 18 minut temu, Pablo81 napisał: A co to ma do rzecz? Jak wychodzi grać z Kawhim Georgem Keldonem i Aytonem, to pewnie sobie myśli: "No uj dziś nie wygramy, bo rok temu Bulls byli na 15 miejscu w konferencji" Co Ty piszesz? I dlatego zgodzi się na ławkę? Przecież w realu nie poszedł grzać ławy. Dobra mam urlop, poza tym długo tak nie mogę. Chwila słabości. Ale niezlomny charakter nie pozwolił mi odejść No ma do rzeczy, bo do slabiutkich teamów klasowi vets za min. nie przychodzą. Sprawdź sobie, jak to wyglądało- we wszystkich takich teamach.Najpierw mocny sezon, potem spoko vets ewentualnie. Za rok o ile utrzymasz Leonarda poprobuj. A kto powiedział że odrzucił jakiś team w RL bo nie chciał na ławkę? Kto powiedział, że to to w ogóle obchodzi? On się w teamach o renomie Bulls (czyli przec***owej) już nastartowal. Teraz ma 48 mln wypłacone za ten sezon i jedyne co to interesuje do tego to dolozenie pierścienia. I ja mu daje na to ogromną szansę, Bulls praktycznie żadnej. Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez january Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1740 Napisano 16 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: No ma do rzeczy, bo do slabiutkich teamów klasowi vets za min. nie przychodzą. Sprawdź sobie, jak to wyglądało- we wszystkich takich teamach.Najpierw mocny sezon, potem spoko vets ewentualnie. Za rok o ile utrzymasz Leonarda poprobuj. A kto powiedział że odrzucił jakiś team w RL bo nie chciał na ławkę? Kto powiedział, że to to w ogóle obchodzi? On się w teamach o renomie Bulls (czyli przec***owej) już nastartowal. Teraz ma 48 mln wypłacone za ten sezon i jedyne co to interesuje do tego to dolozenie pierścienia. I ja mu daje na to ogromną szansę, Bulls praktycznie żadnej. Na szczęście Bulls są contenderem, więc luz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 16 Sierpnia 2022 11 minut temu, Pablo81 napisał: Na szczęście Bulls są contenderem, więc luz Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Sprawdź sobie historycznie w RL NBA: -Miami '11 nie zebrało żadnego kozaka vet, dopiero rok później przyszedł Ray Allen. -Lakers '19 nie zebrali żadnego kozaka vet, dopiero rok później przyszedł Howard -ba, nawet Clippers '20 nie zebrali żadnego kozaka vet, dopiero rok później przyszedł Batum, a po 3 latach Wall. A to wszystko ekipy, które po pierwsze nie były takim ordynarnym żałosnym tankerem jak nasi Bulls, a po drugie w porównaniu do tych dzisiejszych Bulls (uwzględniając że jest taki team jak nasi Lakers) miały 10x większe szanse na tytuł przynajmniej. Byłeś w szambie wynikowym celowo ordynarnie tankując to się z niego najpierw odbij, a nie próbuj zbierać najlepszych vetów za minimum, bo to po prostu abstrakcja, gdy po Walla odzywa się taki team jak nasi mistrzowscy Lakers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1740 Napisano 16 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Sprawdź sobie historycznie w RL NBA: -Miami '11 nie zebrało żadnego kozaka vet, dopiero rok później przyszedł Ray Allen. -Lakers '19 nie zebrali żadnego kozaka vet, dopiero rok później przyszedł Howard -ba, nawet Clippers '20 nie zebrali żadnego kozaka vet, dopiero rok później przyszedł Batum, a po 3 latach Wall. A to wszystko ekipy, które po pierwsze nie były takim ordynarnym żałosnym tankerem jak nasi Bulls, a po drugie w porównaniu do tych dzisiejszych Bulls (uwzględniając że jest taki team jak nasi Lakers) miały 10x większe szanse na tytuł przynajmniej. Byłeś w szambie wynikowym celowo ordynarnie tankując to się z niego najpierw odbij, a nie próbuj zbierać najlepszych vetów za minimum, bo to po prostu abstrakcja, gdy po Walla odzywa się taki team jak nasi mistrzowscy Lakers Kawhi - kontuzja George - kontuzja Sexton - kontuzja. Ayton był u mnie już w poprzednim sezonie. W skrócie cały core zachowany Nie podpisałem/pozyskalem tych graczy teraz. Po prostu zdrowie raz jest raz go nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 16 Sierpnia 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: Kawhi - kontuzja George - kontuzja Sexton - kontuzja. Ayton był u mnie już w poprzednim sezonie. W skrócie cały core zachowany Nie podpisałem/pozyskalem tych graczy teraz. Po prostu zdrowie raz jest raz go nie ma Myślę, że głosujący są w stanie spokojnie ocenić co tu wypisujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1740 Napisano 16 Sierpnia 2022 5 minut temu, january napisał: Myślę, że głosujący są w stanie spokojnie ocenić co tu wypisujesz Robię sobie żarty tak jak Ty Wall idzie w realu do drużyny, w której będzie starterem. A Ty się pytasz, ale skąd wiemy, czy Wall chce być starterem. Idzie do KL i PG. To może zapytaj skąd wiemy, czy u nas chce do KL i PG. Sobie tak tu zartujemy tylko, prawda? Bo takie odniosłem wrażenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach