julekstep 12223 Napisano 6 Kwietnia 2017 Jak to jest z Mudiey on miał kontuzje, że tyle nie grał. Czy Nuggets doszli do wniosku, że im bardziej szkodzi niż pomaga? Bo trochę spotkań stracił. @LBS ja ostatnio wykonałem sprint i od 3 dni kolano w lodzie Nie grał bo jest najgorszy na świecie (co udowadnia w kolejnym meczu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 6 Kwietnia 2017 Nie grał bo jest najgorszy na świecie (co udowadnia w kolejnym meczu) ej no bez przesady, te mecze ostanie miał całkiem niezłe, jak na niego czasami mam wrażenie, że Harrisek to najbystrzejszy grajek w lidze, młody szczaw, a praktycznie nie robi błedów jakby tak zainplantować Jokowi trzecią rękę to byłaby szansa na 5x5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 6 Kwietnia 2017 Mudiay złapał kontuzje pleców po angry łokciu od DeAndrzeja, leczył się dobry miesiąc, a potem jak wrócił to Nelson był w takiej formie, że nie było dla niego już miejsca w rotacji Bo cały ten wybuch z Jokicem trochę przyćmił to sprawę, że nie gra Mudiey. Bo jak na PG to on bardziej szkodził niż pomagał. @julek trochę przesadzasz. Po prostu bycie młodym PG w lidze to ciężki kawałek chleba. dbaj o siebie Pablito, bo lato nadchodzi W moim wypadku to raczej Winter is coming ;-) A co do kontuzji kolana to czasem ich źródło może być w biodrach w mięśniach głębokich. U mnie jest tak, że mam "słabe" prawe kolano i lewe biodro. sędziowie muszą trochę pomóc Bostonowi, bo to w końcu spotkanie w ESPN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Wilson łamiesz mi serce ok, już mi przeszło WALCZYĆ Gallo i ten jego go2move w czwartych kwartach - przednia obręcz ma przejebane Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 9 Kwietnia 2017 Mało oglądam Hawks, głównie bo nie lubię Schroedera. Ale zawsze odnoszę wrażenie, że Budenholzer ma minę jakby miał się zaraz poplakać xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8205 Napisano 9 Kwietnia 2017 Dziwny mecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fudzi 280 Napisano 9 Kwietnia 2017 Co Ci Cavs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 9 Kwietnia 2017 Jak oni to wypuścili ale walcz o staty LeBronie, o moje dwie ligi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 9 Kwietnia 2017 Westbrook 4 asysty od rekordu, nie mógł sobie lepszego rywala chyba wymarzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 9 Kwietnia 2017 Westbrook >>>>> Harden Nawet jak owni team, któremu kibicujesz to nie wkurwia w połowie tak jak brodacz (to wymuszanie fauli.....) mvp mvp! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 9 Kwietnia 2017 No to chyba przepieprzyli w momencie szóstego faulu LBJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 9 Kwietnia 2017 gorsi od tych wymuszeń Hardena są sędziowie, którzy się na to nabierają, liga powinna coś z tym zrobić, bo fakt, że w NBA sędziują niby profesjonaliści to czasami jest jakiś śmiech przez łzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halfoat 521 Napisano 9 Kwietnia 2017 Faulu którego nie było, podobnie jak Millsapa wcześniej. Trochę się sędziowie pogubili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 9 Kwietnia 2017 Gallo superstar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 9 Kwietnia 2017 gimby z Olklahomy przyleciały skandować MVP przy każdej okazji - wą mi z gospody! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 9 Kwietnia 2017 Gallo superstar ja tam oglądam pojedynek Mudiay vs Oladipo lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 9 Kwietnia 2017 zostaw tego Mudiaya w spokoju, jesteśmy na niego skazani i trzeba mu kibicować jakkolwiek to brzmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1243 Napisano 9 Kwietnia 2017 OKC bez Westbrooka to jakaś masakra... Tego się nie da oglądać na trzeźwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 9 Kwietnia 2017 OKC bez Westbrooka to jakaś masakra... Tego się nie da oglądać na trzeźwo kto ogląda mecze na trzezwo w niedziele? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1243 Napisano 9 Kwietnia 2017 Ten, który ma dość alkoholu po sobocie Śmiesznie się ogląda jak tłum się wkurza na zawodnika przeciwnej drużyny, że ten nie oddał rzutu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach