danp 262 Napisano 5 Października 2016 @kucio Jack Doyle obciety? Nie wiem czy jego fan Kilas przejdzie nad tym do porzadku dzienniego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 6 Października 2016 Sorry Kucio, nic innego nie jestem w stanie powiedziec, szczegolnie po tym ostatnim podaniu gdy Diggs zlapal 8 yardowe podanie i skonczyl mecz, 1 yard mniej i mam w dupe. Gdyby złapał 7-jardowe podanie zamiast 8-jardowego i tak miałby na nim więcej jardów niż Doyle przez cały mecz A tak poważnie to jeśli ktoś szuka dobrego TE to u mnie można coś znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek9020 648 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) hahaha xD uwielbiam gościa xDLol, wygrałem po stat correction dla Lavonte o 0.04 pkt :grin: W sumie sam jestem sobie winny, że w ogóle było tak "close". Powinienem za Gordona wziąć jakiegoś obrońcę na zastępstwo dla Ansaha i byłoby po problemie. Błąd nowicjusza. Edytowane 6 Października 2016 przez Maciek9020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) O w mordę. A Kucio jednak wygrał z Danpem po doliczeniu tackle'a Vonowi Millerowi. Ostro Edytowane 6 Października 2016 przez Kily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 6 Października 2016 Cóż... takie życie. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. Jeśli ta porażka zaważy o braku awansu do PO, wtedy zdenerwuję się, póki co przyjmuję na klatę. Słaby jestem i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bastillon 108 Napisano 6 Października 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 6 Października 2016 Kily wyruchal też w tamtym roku kilku menago. Aj Green w tym roku też tanio. BTW dostępni Murray Ware Ridick Mathiu Luke High Price. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) Kily wyruchal też w tamtym roku kilku menago. Wymień. Bo o ile wygrałem rok temu trade z Kuciem, bo CJ2K, którego oddawałem, niedługo potem się połamał na amen, to pozostali moi kontrahenci (Chomik, Skoczek) byli z rezultatu wymian ze mną bardzo zadowoleni i trudno racjonalnie stwierdzić, że wygrałem z nimi trade, wyruchałem ich czy co tam jeszcze. Na pisanie o tegorocznych wymianach przyjdzie jeszcze czas, bo przynajmniej ja przyszłości nie znam, ale dziwne, że ci, którzy wiedzą wszystko najlepiej nie komentują, że Tom Brady został oddany za Johna Browna. Tego samego, który uczestniczył we wczorajszej wymianie. Może dlatego, że jeden z nich był stroną tej wymiany (ja tam nie będę się odnosił do tego którą stroną w relacji ruchania). Edytowane 6 Października 2016 przez Kily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) Nie sraj żarem :-) może nie wyruchal ale na duży plus do Ciebie :-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Października 2016 przez Cisza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 6 Października 2016 O to mniej więcej chodzi w wymianach, żeby wyjść na plus i to akurat cieszy, że nie jestem jedyny, który uważa swoje ruchy za sensowne. Natomiast nie uważam, żebym ruchał swoich kontrahentów, raczej staram się trafiać w potrzeby ich składów, a jak zawodnik, którego wymieniam się później połamię to cóż, nie mam na to wpływu tak jak Ty nie masz wpływu na to, że Ci się najwyżej wybrani w drafcie zawodni łamią. Taka gra. A w ogóle te trejdy, na które tak oceniasz Ty czy Bast to często proste akceptacje cudzych propozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 6 Października 2016 Kucio Kucio co ja moge powiedziec, Crabtree do konca sezonu pewniee jebnie ze 3td w sumie, zamiast w jednym meczu i tu jest pies pogrzebany. Szybko sie ogarneli z tymi zmianami statystyk trzeba im przyznac, w sumie nowa kolejka jeszcze sie nie zaczela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 6 Października 2016 A z rzeczy istotnych to co się dzieje z Tego? Clinton-Dix w zeszłym tygodniu na bye weeku w podstawowym składzie. Teraz Palmer out i też w wyjściowym składzie. Co jest grane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) No panowie bez olewania zabawy. Ktos ma jakies namiary na niego bo to wypacza wyniki zabawy, szczegolnie jak sie wystawia nie grajacego qb. Edytowane 6 Października 2016 przez danp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 6 Października 2016 Aha mialem was zapytac panowie, jak wam sie na razie podoba granie na IDP czyli pojedynczych defensorow? Lepiej niz cale defensywy czy gorzej? Dla mnie z jednej strony lepiej bo mozna fajnych grajkow znalezc na waivers raczej bez wielkich problemow, oczywiscie czesto to wrozenie z fusow, to akurat ta mniej fajna rzecz. W calych defensywach jak sie nie chapnie top5 to naprawde ciezko znalezc rowno punktujaca defensywe, raz wyskoczy jakas Arizona, innym razem Bills itd. W sumie chyba wiecej + niz -, pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 6 Października 2016 Mi się podoba póki co mimo, że wkurzają mnie zawodnicy, których biorę, ale zdecydowanie postuluję rozszerzenie tego do 5 obrońców (DL, dwóch LB oraz osobno CB i S). Dwóch LB, bo na tej pozycji jest nadmiar niezłych grajków, a rozdzielenie w secondary żeby bardziej docenić CB (obecnie prawie wszyscy są na FA). Ewentualnie sześciu obrońców z rozdzieleniem DL na DE i DT. Jest tu jeden gracz, który ciągle mi mówi, że trzeba zrobić tylu zawodników z obrony co z ataku, ale tutaj się chyba boi napisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 6 Października 2016 Mie to jeden c*** i tak mi się połowa połamie. IDP na plus. Oddam Mathiu Lataviusa i Ware - Luke w sumie też dostępny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 6 Października 2016 IDP spoko, pewnie ze rozgraniczyć cb i s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 6 Października 2016 przeoczyłeś swoich czterech TE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 6 Października 2016 Proponuje zagrać na 2 QB i offensive LB. Jak bawić się to na całego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 6 Października 2016 Przesadzacie panowie, kucio wybij sobie z banki takie pomysly, zaraz bedziemy liczyc OL i ich "pankejki" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach