Kily 702 Napisano 28 Lipca 2016 chyba wszystkie zasady ustalone, jakby ktoś cokolwiek chce jeszcze ruszać to niech pisze teraz btw za miesiąc będziemy już po drafcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 1 Sierpnia 2016 Jakby ktoś chciał się zamienić pickami w naszym wężowym drafcie to ostatni dzwonek. Przypominam kolejność: 1. Hirek 2. Maciek 3. Bastillon 4. Wowo 5. Macias 6. Danp 7. Kucio 8. Slava Medvedenko 9. Cisza 10. Skoczek 11. Kily 12. Tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 1 Sierpnia 2016 No panowie 6 za Antonio Browna, jakis chetny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) W koncu "sezon" ruszyl, jak fajnie bylo popatrzec na Breesa i jego jedno podanie, Bears dostajacych wpierdol, ogolnie chcialbym powiedziec NARESZCZIE! Draft za 2 tygodnie z malym ogonkiem!!! Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez danp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 19 Sierpnia 2016 teraz pytanie czy Geno ostanie się do 11 picku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 19 Sierpnia 2016 A powiedziałeś, że nie będziesz ze mną walczył o Geno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 19 Sierpnia 2016 Serio? Myślałem, że obiecałem tylko odpuszczenie walki o Tebowa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 19 Sierpnia 2016 Serio? Myślałem, że obiecałem tylko odpuszczenie walki o Tebowa :/ No generalnie miałeś nie brać QB, a to czy wybiorę Tima, Geno czy Andrew Luck'a to już moja sprawa ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 19 Sierpnia 2016 Luck akurat naprawdę nie był dostępny przy 11 picku w ubiegłorocznym drafcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek9020 648 Napisano 20 Sierpnia 2016 Draft za tydzień w niedzielę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 20 Sierpnia 2016 Tak, o 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 22 Sierpnia 2016 Jalen Rose i LeBron graja w tej samej lidze fantasy nfl, wpisowe tylko 10 tysiaczkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 23 Sierpnia 2016 @Kilas moze rozeslij jakiegos maila czy pw przypominajace o drafcie, wiesz jak to z jest. Wszyscy beda? Kucio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 24 Sierpnia 2016 Ogarnę w piątek przypominajkę dla wszystkich jak teraz wyślę to pozapominają do niedzieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 24 Sierpnia 2016 Pamiętam, około 500 mockow zajebalem, wiec bring It on bitches! Od zera do bohatera, z ostatniego miejsca na pierwsze. E-NBA dream! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 24 Sierpnia 2016 Nie rusza mnie taki trash talk. Z Odellem czy bez i tak nie macie szans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macias 166 Napisano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Czy to jest możliwe, że yahoo wyjebało mi konto? Trochę się nie logowałem, ale bez przesady. EDIT: Trzeba ograniczyć używki, logowałem się mailem z gmaila. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez macias Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 24 Sierpnia 2016 @Macias rozjebales mnie @Skoczku ciekawi mnie ilu i jakichs graczy bylbys w stanie oddac za OBJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adison 46 Napisano 24 Sierpnia 2016 Za ile poszedl Odell ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 24 Sierpnia 2016 Nie oddaję zawodników. Mogę zaproponować konto premium Brazzers na miesiąc. @kucio - bierz Tomka w pierwszej rundzie. Nie obrażę się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach