Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

u don`t win no friends with salad

zajebisty text

pić miałeś, nie pisać

W tym wieku, z tą masą - jebnąć Karmela na 4. Niech rozciąga, rzuca, wkurwia. Nie pobroni, ale grając na wschodzie - kogo ma na 4 bronić? Bosha? Jebnąć def3, Carroll strasznie napalony podobno na Sinatra land. A reszta pójdzie.

I makaron z ławki. 

Ale top10 14/15 Knix oglądałem z bólem zwieracza. Szkoda mi Was fany, że takie coś oglądacie. 

Czemu na dole słowa kluczowe to wóda i kiełbasa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to widzę tak. Nie ważne który numer wyciągną, handlować nim będą. Dojdzie drugi maksymalny kontrakt kogoś z Twojej strefy marzeń. Pewnie jak napisałeś, neony kogoś jednak skuszą. Dolan kasy nie żałuję i nie sądzę aby pod statuą wolności postawili na jeszcze jeden rok przebudowy. Znów powtórka z przeszłości czyli pokerowe all in. Tylko że nadzieja, iż tym razem bardziej bardziej z głową. Głową Philla. I tak sobie myślę, bez kaca bo pić mi nie wolno ale sącząc dobrą kawę, że jedno drugiego nie wyklucza. Jak ktoś umie liczyć ( choć połowę graczy NBA o to nie podejrzewam ), podpiszą roczne kontrakty do nowej umowy i Phil o tym wie. Może pójść all in, a jak nie wypali za rok znów ma swobodę w działaniu. Większą. A w 16/17 pole do popisu jeszcze większe.

To jest New York, New York. Tu wszystko musi być mega. To lato takie będzie. Stawiam roczne kontrakty z jakąś opcją fajnych grajków na zasadzie "zobaczy się później". A jak się powtórzy sytuacja od sąsiada co ma warzywa przynieść co wykupił już mało grające nazwiska z całego wschodu, to za rok oby ich na paskach płacowych nie mieli.

I ostatnie wielkie  NIE. NIE dla RONDO w NYK. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie ogarniem tylko jednej rzeczy - Knicksy losują powiedzmy Townsa, podpisują jakiegoś FA i rozumiem, że od przyszłego roku walczą o PO.

Tylko, że przecież Towns będzie potrzebował 2-3lat, żeby grać na jako takim poziomie przez 35mpg. Jax ma zamiar budować na nim zespół czy na Carmelo? Zanim KAT będzie nadawał się do gry w PO, to Melo będzie miał 30 lat, 180kg i troche to sie średnio zazębia.

Z drugiej strony nie wierzę, żeby Jax zahandlował tym pickiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że przecież Towns będzie potrzebował 2-3lat, żeby grać na jako takim poziomie przez 35mpg. Jax ma zamiar budować na nim zespół czy na Carmelo? Zanim KAT będzie nadawał się do gry w PO, to Melo będzie miał 30 lat, 180kg i troche to sie średnio zazębia.

Melo już za parę dni będzie miał 31 lat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Elwood

Ekipa się wykruszyła bo jakieś komunie na jutro mieli poumawiane czy coś, ale co moje to łyknąłem :)

Ja też wolę jak Karmeleon hasa sobie jako PF. Schudł trochę, ale dupą dalej się potrafi nieźle wkręcić. W sezonie jak w składzie byli Kidd, Camby i reszta oldboyów grał na PF i robił tam kosmos, więc ten tego. 

@ Eld

Jax nie jest palcem robiony jak Billy King i raczej woli poczekać rok, jeżeli teraz nie da się nikogo złowić i w 2016/2017 ponownie rozstawić sidła. Prędzej zgodzi się na wspomniane przez Ciebie kontrakty jedno-dwu roczne niż zrobi tak jak sąsiedzi za miedzy i nabierze byle kogo za gruby hajs.

Co do handlu pickiem to była plotka, ale nagłośniona dlatego trudno się do niej odnieść. Gdyby jakimś cudem wypadli poza pierwszą 4 w wyborze i gdyby ktoś zadzwonił i zaproponował jakiś 2 sensownych grajków lub grajek + późniejszy (ale nie bardzo) pick to łaj nat? Ale to by zależało od propozycji, bo na razie nie jestem w stanie sobie wyobrazić kto mógłby zadzwonić? Kings bo Boogie strzelił focha i nie chce już się bawić w VivekLandzie? Wątpię...

@ Julius

Nie napisałem, że w następnym sezonie będą w PO. Napisałem, że dobrze by było, bo jak nie pójdzie to nie będzie nagrody pocieszenia w postaci kolejnego wyboru, chyba, że oddadzą kogoś za pick.

A co do rozwoju młodych talentów, to Embidd ma dostęp do tlenu pod tą waszą płachtą? Do wi-fi ma bo można poczytać co wypisuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemku,

po pierwszych zdaniach pomyslalem sobie "i want more":  

i potem sobie uswiadomilem, ze tak to wlasnie wyglada w NYK.

Niby bit fajny, niby okladka daje rade, nawet dropy sa ok, ale suma sumarom, to kawalek za fajny nie jest/nie bedzie w top 10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce obrażać niczyjego gustu muzycznego, ale od tego co wkleiłeś dostałem szamotania jajec  :nightmare:

Prawidlowa reakcja :)

Ale juz tak serio.

Jesli Phill to pouklada w swojej Zen technologii, to NYK moze w koncu wyjdzie z czarnej dupy( IT alert na WNBA) i bedzie nas cieszyc swoja gra jak za czasow Ewinga i Starksa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no Panowie ja podziwiam ze wam sie ciagle chcialo, ja obecny sezon uwazam za niebyly.

Draft nie mam pojecia kogo co i czy ktokolwiek moglby zmienic oblicze zespolu.

Jestesmy w dupie na kolejne pare lat a jakbysmy podpisali Rondo to strzalka Panie ZEN a Izajasz moze swobodnie pietra w MSG zmienic.

Czekam z pewna niecierpliwoscia na FA i draft jednak jako kibic Knicks ostatnie 15 lat nauczylo mnie zeby nie spodziewac sie niczego rozsadnego po tej organizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WEŹCIE RONDO BŁAGAM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Julius

Nie napisałem, że w następnym sezonie będą w PO. Napisałem, że dobrze by było, bo jak nie pójdzie to nie będzie nagrody pocieszenia w postaci kolejnego wyboru, chyba, że oddadzą kogoś za pick.

A co do rozwoju młodych talentów, to Embidd ma dostęp do tlenu pod tą waszą płachtą? Do wi-fi ma bo można poczytać co wypisuje...

ale o co chodzi z tym tlenem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Julius

ale o co chodzi z tym tlenem ?

Nie wiem nie czytam Embidda ale przypuszczam ze ze wzgledu na niedotlenienie kory wypisuje idiotyzmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ też

ale pisałeś o ewentualnym czasie rozwoju Townsa, a sami w 76ers macie gościa co był już od połowy sezonu gotowy do gry i zamiast go ogrywać, to siedział na ławce w garniaku i głupoty na Twitterze pisał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za kilkadziesiąt godzin wszyscy będziemy mądrzejsi. I zacznie się "snucie lekko nierealnych, dziwnie optymistycznych dla drużyny ktorej dany user kibicuje" planów (ale znowu naplotę o Lakers :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ też

ale pisałeś o ewentualnym czasie rozwoju Townsa, a sami w 76ers macie gościa co był już od połowy sezonu gotowy do gry i zamiast go ogrywać, to siedział na ławce w garniaku i głupoty na Twitterze pisał...

Joel odkąd trafił do ligi był dobry w tweetowaniu ;] zaczął od rekrutacji LeBrona ;]

Nie wiem, czy tak był gotowy do gry, skoro były wątpliwości, czy zdoła się przygotowac do ligi letniej.

Przez unieruchomienia przybrał na wadze i w obliczu kontuzji jaką miał i nadziei jakie się z nim wiązało nie było kompletnie sensu wrzucac go na parkiet.

Szczególnie, że całkiem dobrze poradził sobie jako coach i w punktach po timeoucie był lepszy niż Budenholzer, Pop i Carlisle razem wzięci ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 wybór nie jest aż taki zły. Wciąż to czołówka draftu i ktoś powinien ciekawy się ostać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.