Findek 1223 Napisano 3 Kwietnia 2015 PRZYKLEJAĆ Kontekst - RappaR lepiej policzył od Ely3, boki zrywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metlik 445 Napisano 3 Kwietnia 2015 czy w temacie komentującym łapu - capu można komentować temat komentujący łapu - capu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Findek 1223 Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) czy w temacie komentującym łapu - capu można komentować temat komentujący łapu - capu? Koniecznie. Traktuj ten temat jak random shit, a ja przestanę udawać, że nie rozumiem ironii. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Findek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 4474 Napisano 3 Kwietnia 2015 czy w temacie komentującym łapu - capu można komentować temat komentujący łapu - capu? Możemy zgodnie z duchem tego forum założyć ankietę https://www.youtube.com/watch?v=x7cWn9x6wGE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Findek 1223 Napisano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Panie Ely, został Pan wykluczony z rady rejsu. Marnie Pan liczysz ;D Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Findek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 4474 Napisano 3 Kwietnia 2015 Bo ja wybrałem metode nr 2 i lecę sobie w kulki - czerwone kulki ewentualnei czerwono czarne od barw mojego ukochanego klubu ( dla tych co się pogubią to nie chodzi mi o Utah Jazz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 4474 Napisano 3 Kwietnia 2015 Jak fan Blazers może wstawiać Jordana po tym jak on się śmiał z Waszej obrony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1030 Napisano 3 Kwietnia 2015 pamiętam tę scenę! Space Jam! identyczne ruchy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem 1376 Napisano 3 Kwietnia 2015 wkleili komputrowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1030 Napisano 3 Kwietnia 2015 Komputrowo powiadasz, a to ten z tyłu to nie ten co wziął talenty Bradleyowi?Czarno białe cholerstwo to nie poznaję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 4538 Napisano 4 Kwietnia 2015 kurw, panowie, linki , nie bede przekopywal forum po to tylko zeby zobaczyc jak kto co policzyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem 1376 Napisano 4 Kwietnia 2015 kurw, panowie, linki , nie bede przekopywal forum po to tylko zeby zobaczyc jak kto co policzyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem 1376 Napisano 14 Kwietnia 2015 Żeś ignazz korektę pocisnął. Wszytsko od razu sie jasne zrobiło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Findek 1223 Napisano 14 Kwietnia 2015 Hahaha, wiersz awangardowy mnie zabił. Brawo Ignaś, Twoje pisanie nosem na kolanie na trasie szybkiego ruchu z bigmaciem w jednej i kierownicą w drugiej ręce jak zwykle dostarczyło mi mnóstwo zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem 1376 Napisano 28 Kwietnia 2015 Tutaj komentujemy łapu-capu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
montana 2551 Napisano 24 Maja 2015 (edytowane) wydaje mi się że powinien być zakaz wrzucenia do łapu-capu postów politycznych kogoś z drugiej strony barykady nie trzeba być z drugiej strony barykady żeby wrzucać taką wypowiedź. Niesiołowski nie pieprzy głupot? no sorry ale trzeba być naprawdę mocno zakochanym w PO żeby coś takiego pisać. Edytowane 24 Maja 2015 przez kiwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4185 Napisano 24 Maja 2015 wydaje mi się że powinien być zakaz wrzucenia do łapu-capu postów politycznych kogoś z drugiej strony barykady A mi się wydaje, że w łapu-capu nie komentujemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach