KeepItDirty 85 Napisano 21 Grudnia 2019 9 godzin temu, RappaR napisał: Kupiłem sobie taniego pada do fona. Jakie gry polecacie na androida? Ps. Ignazz masz zakaz wypowiadania się PSP ma wiele fajnych gier! Pod pada idealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 598 Napisano 25 Grudnia 2019 gry online na nintendo switch są droższe niż takie same w wersji pudełkowej. nie ogarniam tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6509 Napisano 31 Grudnia 2019 Mars: War Logs za prawie free na steamie. Polecam - najbardziej gothicowa gra jaką grałem od czasu Gothica(co jest wadozaletą ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6509 Napisano 1 Stycznia 2020 Dwie części Darksiders za darmo na epic, podobno dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maju 181 Napisano 14 Stycznia 2020 On 12/26/2019 at 2:15 AM, ptak said: gry online na nintendo switch są droższe niż takie same w wersji pudełkowej. nie ogarniam tego wygoda - nie musisz wstawac do drzwi zeby odebrac paczke od kuriera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kore 679 Napisano 30 Stycznia 2020 Siema, krótkie pytanie: mamy tu fanów league of legends? Chętnie bym popykal z kimś od czasu do czasu jeśli się znamy i w miarę lubimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 6931 Napisano 30 Stycznia 2020 3 minuty temu, kore napisał: Siema, krótkie pytanie: mamy tu fanów league of legends? Chętnie bym popykal z kimś od czasu do czasu jeśli się znamy i w miarę lubimy nie lubimy sie, ale jak masz dobre cs per minute ratio to mozemy grac btw jaki serwer? btw2 - beda w koncu laczyc euw i eune? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kore 679 Napisano 30 Stycznia 2020 4 godziny temu, julekstep napisał: nie lubimy sie, ale jak masz dobre cs per minute ratio to mozemy grac btw jaki serwer? btw2 - beda w koncu laczyc euw i eune? 1: ja Cie lubie, wiec mow za siebie 2: z ratio średnio, myślę że taki silver. ale ja świeży gracz, 4-miesięczny staż, dopiero do ludzi odważyłem się wyjść. 3: slyszalem o tym, ale nie znam konkretów. ps. TromboBomboTombo --> dodaj mnie. ps2. tak, wiem, zajebisty nick. żona mi zakładała konto (dłużej gra) i na pytanie 'jaki chcesz nick', odpowiedziałem 'obojętnie' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 6931 Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) 10 minut temu, kore napisał: 1: ja Cie lubie, wiec mow za siebie 2: z ratio średnio, myślę że taki silver. ale ja świeży gracz, 4-miesięczny staż, dopiero do ludzi odważyłem się wyjść. 3: slyszalem o tym, ale nie znam konkretów. ps. TromboBomboTombo --> dodaj mnie. ps2. tak, wiem, zajebisty nick. żona mi zakładała konto (dłużej gra) i na pytanie 'jaki chcesz nick', odpowiedziałem 'obojętnie' ueee EUNE - tam mam chyba tylko jakieś dupne konto ale jakby zebrać 5 osób to mogę się przemęczyć xD (lorak chyba ma też coś na EUNE, nie wiem jak Rappary itepe) Edytowane 30 Stycznia 2020 przez julekstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 7305 Napisano 12 Marca 2020 Sprzedam PS4 + pad + fifa 20 + RDR2 + Wiesiek 3 info na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 6568 Napisano 15 Marca 2020 W dniu 1.12.2019 o 12:35, Qcin_69 napisał: Spierdalaj Fluber Tak dla rownowagi wlasnie odebralem paczke z ikona prime za swapy i trafilem vieriego, rownowaga zostala zachowana:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 2710 Napisano 15 Marca 2020 8 minut temu, fluber napisał: Tak dla rownowagi wlasnie odebralem paczke z ikona prime za swapy i trafilem vieriego, rownowaga zostala zachowana:) Już zrobiles swapy? Xd zajebisty wrekend myślałes miec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 6568 Napisano 15 Marca 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Już zrobiles swapy? Xd zajebisty wrekend myślałes miec No siedze w domu to co mam robic?:) Poza tym jestem silnie uzalezniony od robienia zadan w tej grze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 2710 Napisano 15 Marca 2020 3 minuty temu, fluber napisał: No siedze w domu to co mam robic?:) Poza tym jestem silnie uzalezniony od robienia zadan w tej grze:) Wyslij mi na Pm nick to Cie wieczorem wyjasnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 1509 Napisano 16 Marca 2020 gra ktos na xbox one w 2k20 albo fight nigh champion? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 7305 Napisano 18 Marca 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6509 Napisano 19 Marca 2020 https://www.gry-online.pl/newsroom/watch-dogs-od-dzis-za-darmo-w-epic-games-store/z21d8bc warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5519 Napisano 22 Marca 2020 Ma ktoś sprawdzonego linka do HMM3 bez napędu CD do bezpiecznego ściągnięcia bez tych crackow i innych tworzonych SHADOW napędów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2057 Napisano 23 Marca 2020 W dniu 22.03.2020 o 15:14, ignazz napisał: Ma ktoś sprawdzonego linka do HMM3 bez napędu CD do bezpiecznego ściągnięcia bez tych crackow i innych tworzonych SHADOW napędów ? https://www.gog.com/game/heroes_of_might_and_magic_3_complete_edition 9,89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5519 Napisano 23 Marca 2020 Thx. Gram już. ... nie zgadniecie jak do tego doszedłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach