RappaR 6536 Napisano 24 Września 2014 Po latach posuchy ze starym kompem i graniem tylko w Lola i Fallouta 3, kupuję teraz nowego kompa. I w co gracie, co polecacie dobrego do multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just like mike 925 Napisano 24 Września 2014 Skoro w Lola grałeś to moze Tibia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 1509 Napisano 24 Września 2014 ja sie obecnie w formule zagrywam 2013, takto metro last dedux czy jakos tak spoko giera, splinter cell conviction kozak fabula Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 24 Września 2014 Splinter Cell Blacklist też kozak polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robinson 43 Napisano 24 Września 2014 Rappar, prace straciłeś czy co? Anime, gry komputerowe. Masz sporo czasu wolnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 24 Września 2014 (edytowane) cs, cs:go, fifa, nba2k, battlefieldy, diablo, dayz, .. jest tego od huia. Payaday II/ L4D2 ze znajomymi daje duzo frajdy. Edytowane 24 Września 2014 przez tegotamtego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 24 Września 2014 Polecam żużel kreski i deluxe ski jump. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1030 Napisano 24 Września 2014 Ja gram obecnie dużo w SWTOR, ale ostatnio przekonują mnie do siebie tez Watch Dogs. Shift 2 Unleashed przyjemna scigałka. Grałem też w BF'a 3 ale singiel, Wiedźmin, Mortal Kombat 9, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samekontuzj 161 Napisano 24 Września 2014 Rappar, prace straciłeś czy co? Anime, gry komputerowe. Masz sporo czasu wolnego. Może ktoś mu konto ukradł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robinson 43 Napisano 25 Września 2014 Ja polecam Hearthstone. Jest darmowe na casualowym poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6536 Napisano 25 Września 2014 Rappar, prace straciłeś czy co? :grin:Anime, gry komputerowe. Masz sporo czasu wolnego. Sesja zdana, do stycznia sporo czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StroSHow 272 Napisano 25 Września 2014 Borderlands 2 co prawda to 2012 ale w kooperacji nadal miażdży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MVPrzemek 910 Napisano 27 Września 2014 Hoho rappar jaka liga w lolu? Przyznam ze tez gram i nawet jako tako poziom trzymam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6536 Napisano 27 Września 2014 Teraz słabo, gII bo miałem przerwę, w zeszłym sezonie plat I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulfon 1375 Napisano 27 Września 2014 Rappar z forum lol.pl to ty, ta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6536 Napisano 27 Września 2014 Rappar z forum lol.pl to ty, ta? Yup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6536 Napisano 2 Października 2014 Ja gram obecnie dużo w SWTOR, ale ostatnio przekonują mnie do siebie tez Watch Dogs. Shift 2 Unleashed przyjemna scigałka. Grałem też w BF'a 3 ale singiel, Wiedźmin, Mortal Kombat 9,Chyba do SWTOR wrócę, gdzie grasz? Miałem kiedyś 37 lvl, szybko się tam w miarę lvl.Na razie komp w drodze i kupiony legendarny Skyrim i Witcher 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1030 Napisano 3 Października 2014 Red Eclipse, tylko że kiepski jestem w grze PvP i gram głównie storyline, ktory koncze, bo mam 49 z 50 mozliwych lvli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 6536 Napisano 3 Października 2014 Red Eclipse, tylko że kiepski jestem w grze PvP i gram głównie storyline, ktory koncze, bo mam 49 z 50 mozliwych lvli To ja byłem gdzie indziej. Było ich 55, jak grałem jak wprowadzili dodatek, ale to fajnie, że masz 50 lvl to mnie boostować będziesz Na razie mój komputer jest w częściach, do wtorku ma być złożone. 5,5 tysiąca złotych ostatecznie, budżet przekroczony ledwie dwukrotnie, polscy politycy mogliby się ode mnie uczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1030 Napisano 3 Października 2014 Raczej nie będę bo jestem graczem f2p, a powyzej 55 lvl to mogą subskrybenci robić, podobnie to wygląda z przesyłaniem rzeczy, także sorry. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach