Gość (Przemek...) 7047 Napisano 18 Grudnia 2015 Twórczości Kazika długiej i szerokiej chyba nie trzeba przytaczać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 18 Grudnia 2015 Zaskocz mnie majster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 22 Grudnia 2015 I mnie nie zaskoczył Tera jedzie 5 finger death punch gdyż JAROCIN k**** + Slayer, TSA, Luxy, FL, Oberschlesien 240 drogo w c***,ale z drugiej strony kapele fest się zapowiadają. Namiot spakowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8338 Napisano 22 Grudnia 2015 OSTR mnie nieustannie zaskakuje choć ogólnie rap to nie moja ekspresja to on jednak jest z innej bajki Plus mały za koszulki Knicksów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artlan 760 Napisano 23 Grudnia 2015 Oryginał znacznie lepszy od tego remixu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barcalover 3446 Napisano 23 Grudnia 2015 Oryginał znacznie lepszy od tego remixu. Dokladnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 23 Grudnia 2015 I mnie nie zaskoczył Tera jedzie 5 finger death punch gdyż JAROCIN k**** + Slayer, TSA, Luxy, FL, Oberschlesien 240 drogo w c***,ale z drugiej strony kapele fest się zapowiadają. Namiot spakowany Slayer? Masz miejsce w nogach? Sprzątam i słucham najlepszej płyty kończącego się roku: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1584 Napisano 29 Grudnia 2015 A Tymczasem Lemmy'ego już nie ma pośród nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 29 Grudnia 2015 Cukrzyca, nowotwór i serce. Grande kumulande dla 7u0 latka który codziennie brał Jacka do siebie. Dobry był z niego herbatnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jinks 415 Napisano 29 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yao_T2adl14 Piękny i młody Lemmy, jeszcze z Hawkwind. Wylecieć za dragi z takiego składu - szacun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 1 Stycznia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BADYEWolbao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 1 Stycznia 2016 Book of Souls why? Bo 2 godziny temu nabyłem 2 bilety. W ciągu tygodnia Maiden i Jarocin ze Slayerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 1 Stycznia 2016 Book of Souls why? Nie podoba się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 1 Stycznia 2016 Od momentu zrobienia 6paka to w kolejności mam BNW, Dance, Book, Final i Matter. Generalnie jest bardzo wporzo. Mimo, że nie czuję kopa 3 gitar tak jak to na chińskiej demokracji było, gdzie mogłem każdą gitarę z palcem w dupie wyróżnić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 1 Stycznia 2016 BTW chińskiej demokracji Panie Sangria. Podobno gruby rudy i pudolowaty chudzielec planują ogromne pojednanie pod starym szyldem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwood 2769 Napisano 1 Stycznia 2016 ta. kAPUSTA SIę skończyła i będą jeździć i pierdzieć rocket queen axl sc***owacił sobie głos także zero podjary reaktywacją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jinks 415 Napisano 1 Stycznia 2016 To od dawna wisiało w powietrzu, Ukośnik i Rudy w sumie pogodzili się kilka lat temu. Skok na kasę, choć kilku lekko wyliniałym już rockerom zakręci się łezka w oku. Coś też słyszałem, że Adler i Sorum mają się wymieniać za bębnami. 25 koncertów w US&A. Jak się sprawnie uwiną, to może nawet nie pozabijają się nawzajem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tegotamtego 395 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jinks 415 Napisano 10 Stycznia 2016 Na mojej koncertowej liście życzeń od zawsze znajdowali się D;Angelo i Dave Matthews. Obaj wydawali się nieosiągalni, przynajmniej w Polsce. D bardzo długo nie grał koncertów, pogubił się życiowo i przepadł na ponaddekadę, a Matthews nie cieszy się u nas zawrotną popularnością. A tu niespodzianka - w 2015 obaj panowie zagrali nie tylko w moim kraju, ale w zasadzie rzut beretem ode mnie. Teraz poproszę o przywrócenie do życia Milesa Davisa i koncert Deftones w moim przedpokoju Polecam Black Messiah, szczególnie jeśli ktoś lubi bardziej połamane rytmy. Questlove za bębnami, Pino Palladino na basie, Jesse Johnson na gitarze i wielu, wielu innych znakomitych muzyków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7555 Napisano 10 Stycznia 2016 Najnowsza płyta Julii Marcell. A idzie już na wiosnę nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach