crackersss Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Oczywiscie gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 jak coś to jestem chętny do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 1. Dirty Thirty 3. El Maniaque 4. PH#1 grali ze mną w lidze FB , mogę poręczyć za ich kandydatury 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja miałem przyjemność grać z El-Maniaquiem również w innej lidze, także ręcze za niego całkowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dobra, jakby było miejsce, to też chętnie spróbuję. Tutaj, czy w FBLX#3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dobra, jakby było miejsce, to też chętnie spróbuję. Tutaj, czy w FBLX#3FBLX#3? To cie skresla na dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Nie mam czasu się teraz zagłębiać, ale w tej chwili to i tak tam chyba nie ma miejsca czy drużyny wolnej. A jeśli jest, to która została? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Nie mam czasu się teraz zagłębiać, ale w tej chwili to i tak tam chyba nie ma miejsca czy drużyny wolnej. A jeśli jest, to która została? chyba nie zrozumiałeś przesłania wypowiedzi Mara;) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Nie no wiem, że jakieś gówniane teamy tam zostały, tylko jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Raczej nie o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To już rzeczywiście nie wiem o co biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To już rzeczywiście nie wiem o co biega i właśnie to cię skreśla :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Nie zniechęcajmy chłopaka, bo my tu żartujemy, a może w końcu Karl pomyśli, że to na poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 O jezuuu Nie wiedzialem, ze robie "zajebisty" balagan, deklarujac swoja chec w tej lidze, dopisujac jeszcze, ze w innej tez moge. Anyway, wpisalem sie w kanon wczesniejszych wypowiedzi ludzi, ktorzy szukaja miejsca w ligach, ale ze jedyny uzylem konkretnej nazwy ligi, to juz od razu zle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Konkretnej nazwy? Hm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Skoro deklaracje były do 30 kwietnia to mogę już wybrać drużynę? Czy trzeba czekać na jakiś osobny temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Skoro deklaracje były do 30 kwietnia to mogę już wybrać drużynę? Czy trzeba czekać na jakiś osobny temat? Tak patrzac na opis Rogera na gg wynika ze bedzie on dopiero w Polsce najwczesniej 8 maja. I tu sie rodzi pytanie, czy zcekamy az do tego czasu (+ ew czas na dotarcie Rogera do kopmutera) czy juz wczesniej ktos w zastepstwie Rogera (Geddo?) ustali sposob podzielenia 5 zespolow nie posiadajacych GMa?. Troche sproo tego czekania, a na chwile obecna nie ma co rozmawiac o trade'ach kiedy 5 z potencjalnych 19 kontrahentów nie ma menadzera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Nie czekajcie na mnie, bo to nie ja o tym decyduje, liga nie jest juz pode mna, tylko pod egida bulka, ja moge mu co najwyzej nieraz doradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi