Mar Opublikowano Środa o 07:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:25 Żeby może nie tracić czasu założę temat żebyście sobie ogarniali draft już. Skład ligi: 1. @blaugrana 2. @Matrix 3. @Krzemo 4. @El-Maniaque 5. @Rigel 6. @Bors25 7. @Marcel M 8. @24kobe8 9. @gizior Tutaj czekamy jeszcze, ale coś tego nie widzę: @.KB @Krzywyząb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Czwartek o 09:55 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:55 Dzięki @Mar założę ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Odnowiłem zeszłoroczną ligę: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/94282 powinny być wszystkie drużyny, który nie awansowały i potwierdził grę tj. @El-Maniaque @Matrix @Rigel @Bors25 @Marcel M Z moją mamy 6 drużyn @blaugrana @24kobe8 @gizior link: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/94282/invitation?key=fc3d475aff80ce56&soc_trk=lnk&ikey=19369adfdfba6848 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Krzemo nie wiem co się wydarzyło, kliknąłem w link ale nie dodało mnie do ligi, ale mam swoj zespol wsrod innych lig na yahoo i nie jest widoczna liga tylko ten wlasnie zespół Rzuc prosze okiem ocb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 26 minut temu, 24kobe8 napisał(a): @Krzemo nie wiem co się wydarzyło, kliknąłem w link ale nie dodało mnie do ligi, ale mam swoj zespol wsrod innych lig na yahoo i nie jest widoczna liga tylko ten wlasnie zespół Rzuc prosze okiem ocb Jak wchodzę w ligę np. ten pierwszy link w moim poście to widzę Twój team na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Dziwne, u mnie nie ma Zobaczę później na laptopie jak to sie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 33 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): @Krzemo nie wiem co się wydarzyło, kliknąłem w link ale nie dodało mnie do ligi, ale mam swoj zespol wsrod innych lig na yahoo i nie jest widoczna liga tylko ten wlasnie zespół Rzuc prosze okiem ocb Mam podobnie. Wyświetlają mi się drużyny i wyniki z 2025. Edytowane 1 godzinę temu przez gizior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Może to kwestia zakładki i przestawienia teams/standings. Widzę 3 nowe drużyny i nie zakładce na liście managerów też jesteście https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/94282/teams Choć może ja mam inny widok jakos komisz. Tak czy siak docelowo wszystko powinno być Ok. Mamy jedno wolne miejsce. Edytowane 13 minut temu przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu 26 minut temu, Krzemo napisał(a): Widzę 3 nowe drużyny i nie zakładce na liście managerów też jesteście https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/94282/teams Jak się kliknie w League a następnie managers to rzeczywiście tak jest jak w tym linku z powyższej wiadomości Domyślnie po prostu chyba wyświetla się na początku strona z wynikami i drużynami z 2025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi