obi Opublikowano Wtorek o 22:45 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:45 Ło, a ja byłem przekonany, że już jestem... a to ta stara. nie wiem co się dzieje, jak wchodzę na link co zostawiliście, to jest informacja, że jest full... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano Środa o 13:41 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:41 @popeye masz 2 składy w lidze, oddaj Obiemu miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Środa o 13:44 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:44 Teraz, piotreksuper napisał(a): @popeye masz 2 składy w lidze, oddaj Obiemu miejsce Hejka, tu wyszedł jakiś zniezły bubel, ponieważ to nie jest nasza liga w którą wszyscy weszliśmy, Mar chyba założył nową. Pytanie co robimy dalej - ja nie mam uprawnień komisza w tej nowej lidze więc mam problem, aby z niej się wypisać, musi to zrobić komisz. Generalnie mamy całą historię ligi w tej starej lidze, więc do rozważenia czy do niej nie wracamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Środa o 13:46 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 13:46 Nową zalozylem, bo w starej wyskakiwal non stop jakiś błąd i nie można było w ogóle ustalić daty i godziny draftu 1 minutę temu, popeye napisał(a): Pytanie co robimy dalej - ja nie mam uprawnień komisza w tej nowej lidze więc mam problem, aby z niej się wypisać, musi to zrobić komisz. Powinno się dać skasować drużynę jak się wchodzi w ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Środa o 14:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:25 Ja jestem może jakiś dziwny, ale nie potrafię. Czy mam wieczorem reaktywować starą ligę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano Środa o 16:04 Udostępnij Opublikowano Środa o 16:04 Aby usunąć dużynę z ligi jako manager to wchodzisz do zakładki My Team -> Edit Team Info i w dolnym prawym rogu będziesz miał Delete Team. Tak mi pokazuje na kompie, na telefonie w aplikacji nie wyświetla mi możliwości usunięcia drużyny. No ale tak jak popeye pisał, mamy dwie ligi. Jedna reaktywowana z roku ubiegłego (gdzie nie ma ustawionego terminu draftu i komiszem jest popeye) oraz druga nowa (gdzie komiszem jest mar i mamy termin draftu na niedzielę). Za ligą popeyea przemawia historia ostatnich lat FB#1, ale skład jest niekompletny. Za ligą Mara brakuje w zasadzie tylko obiego. Dogadajcie się Panowie w którą gramy, bo jedną trzeba skasować i dograć komplet w tej właściwej tak jak należy. Bo z każdym dniem czasu mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Środa o 19:25 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 19:25 Mi to obojętne ale mnie w tej lidze popeye’a nie ma i jej nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano Środa o 20:02 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:02 Dajcie znać kiedy będę mógł dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Piątek o 06:39 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:39 @antek @Mar @piotreksuper Tu zaproszenie do ligi" https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/95218/invitation?key=4f913045cc9981f2&soc_trk=lnk&ikey=19f4d83cc6f6bec7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Piątek o 06:58 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:58 Mi wyskakuje cos takiego.. zarówno na kompie jak i na telefonie. Your invitation link for this league does not seem to be valid! Make sure you followed the correct link, or ask the commissioner to send you the link again using the form below. The league you are trying to join is not available at this time. Please try again later. (Error #634) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Piątek o 07:04 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:04 A który link użyłeś? Ten z maila czy ten z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Piątek o 07:24 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:24 Z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Piątek o 07:25 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:25 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/95218/invitation?key=a2fb81d310f3191a&soc_trk=lnk&ikey=9c513fe5826fd96e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Piątek o 07:27 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:27 Weszło przez maila dołączyłem. Chyba musisz draft ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Piątek o 07:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:28 Ustawiłem tą niedzielę, 22:00. Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Piątek o 07:30 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:30 Pasuje, jakby była 21:30 to bym też nie miał za złe to jak dołączą wszyscy to skasuje tą założoną przeze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Piątek o 07:46 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:46 Dla mnie im wcześniej tym lepiej mając trójkę dzieci wstających rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Piątek o 08:38 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:38 Zaloguje się jak wrócę z pracy, termin draftu pasuje, tylko sobie będę musiał przypomnienie nastawic by nie zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Piątek o 08:49 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:49 10 minut temu, antek napisał(a): Zaloguje się jak wrócę z pracy, termin draftu pasuje, tylko sobie będę musiał przypomnienie nastawic by nie zapomnieć Super, już tylko ciebie brakuje - więc będzie komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano Piątek o 09:33 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:33 Draft ustawiony na niedzielę, 11.10.2026 godzina 21:30. Jeżeli ktoś ma problem z tym, to ostatni moment aby pomarudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi