Skocz do zawartości

FB#1 2026/2027

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, piotreksuper napisał(a):

@popeye masz 2 składy w lidze, oddaj Obiemu miejsce 😁

Hejka,

tu wyszedł jakiś zniezły bubel, ponieważ to nie jest nasza liga w którą wszyscy weszliśmy, Mar chyba założył nową. 

Pytanie co robimy dalej - ja nie mam uprawnień komisza w tej nowej lidze więc mam problem, aby z niej się wypisać, musi to zrobić komisz.

Generalnie mamy całą historię ligi w tej starej lidze, więc do rozważenia czy do niej nie wracamy. 

Nową zalozylem, bo w starej wyskakiwal non stop jakiś błąd i nie można było w ogóle ustalić daty i godziny draftu

1 minutę temu, popeye napisał(a):

Pytanie co robimy dalej - ja nie mam uprawnień komisza w tej nowej lidze więc mam problem, aby z niej się wypisać, musi to zrobić komisz.

Powinno się dać skasować drużynę jak się wchodzi w ustawienia 

Aby usunąć dużynę z ligi jako manager to wchodzisz do zakładki My Team -> Edit Team Info i w dolnym prawym rogu będziesz miał Delete Team. Tak mi pokazuje na kompie, na telefonie w aplikacji nie wyświetla mi możliwości usunięcia drużyny.

No ale tak jak popeye pisał, mamy dwie ligi. Jedna reaktywowana z roku ubiegłego (gdzie nie ma ustawionego terminu draftu i komiszem jest popeye) oraz druga nowa (gdzie komiszem jest mar i mamy termin draftu na niedzielę). Za ligą popeyea przemawia historia ostatnich lat FB#1, ale skład jest niekompletny. Za ligą Mara brakuje w zasadzie tylko obiego. Dogadajcie się Panowie w którą gramy, bo jedną trzeba skasować i dograć komplet w tej właściwej tak jak należy. Bo z każdym dniem czasu mniej.

Mi wyskakuje cos takiego.. zarówno na kompie jak i na telefonie.

Your invitation link for this league does not seem to be valid! Make sure you followed the correct link, or ask the commissioner to send you the link again using the form below.

• The league you are trying to join is not available at this time. Please try again later. (Error #634)