Skocz do zawartości

Ligi Roto 2026/27 NOWE zgloszenia

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W tym watku niech sie zapisuja osoby zainteresowane dolaczeniem do wielopoziomowych rozgrywek fantasy NBA w formule Roto + Aukcja, ktore co roku trwaja tyle ile sezon regularny W NBA [zwykle od pazdziernika do polowy kwietnia]. W zeszlym sezonie bylo w sumie 5 lig czyli w praktyce uzupelniasz poziom III w przyjetej drzewkowej strukturze rozgrywek.

Jak ktos ma jakies pytania odnosnie gry czy rozgrywek niech najpierw sprawdzi czy nie ma odpowiedzi w FAQ dla debiutantow [http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutantów-w-fb/] oraz Regulaminie [http://www.e-nba.pl/topic/3015-regulamin-lig-roto/], a jak nie ma to niech bez skrepowania zada pytanie w watku pod tym pierwszym podanym linkiem. Te linki sa o tyle istotne, ze dolaczajac zgadzacie sie na przestrzeganie zasad opisanych w regulaminie.

W ramach zapisow podajcie swoje doswiadczenie w fantasy [pamietajac, ze to mozna sprawdzic na profilu Yahoo i jedyny cel tej informacji to sprawiedliwy podzial na ligi] oraz jesli chcecie grac ze znajomym w jednej lidze to podajcie jego nick na forum [przy czym musi on potwierdzic, ze chce grac z Toba]. Tzn przykladowy zapis powinien wygladac tak: "romek, 1 sezon, tytus i atomek" 😉

Ile powstanie lig zalezy od liczby uczestnikow gdzie docelowa i domyslna wielkosc ligi to 15.

Jak ktos sie zapisze i wiecej tu nie zajrzy pomimo przypomnien PMami to zakladamy, ze zrezygnowal i zastapi go ktos inny.

A tak poza tym, witamy i zyczymy dobrej zabawy 😉

Ile osob dolaczy do nas w 2026? Lista zapisanych...

• 3 tygodnie później...
1 minutę temu, kore napisał(a):

Ej dobra, dałem wpis w innym temacie ale odnalazłem ten ;) Zgłaszam się! ps. czy bedzie jakis tutorial dla nowicjuszy? poza FAQ?

FAQ i regulamin opisuja chyba wszystko, ale jesli po nim nadal masz jakies pytania to smialo w tym watku:

2 minuty temu, kore napisał(a):

OK ! dzięki. spróbuje testowo, a tylko pytanie; jak już będziecie odpalać/zakładać/startować ligę to będzie info jak rozumiem i link z zapisem na yahoo?

Dokladnie tak, watek ligi ruszy na forum gdzies w przyszlym tygodniu, a w prywatnej wiadomosci na forum dostaniesz link z zaproszeniem na Yahoo.

9 godzin temu, wiLQ napisał(a):

Dokladnie tak, watek ligi ruszy na forum gdzies w przyszlym tygodniu, a w prywatnej wiadomosci na forum dostaniesz link z zaproszeniem na Yahoo.

Z tego co czytam na Yahoo to admin ligi bedzie decydował o jej zasadach, kształcie, punktacji? Jest jakis odgórny system ktory co roku gracie?

W dniu 1.09.2026 o 19:01, gizior napisał(a):

Zgłaszam chęć dołączenia do gry.

gizior, rookie 😉 - 0 sezonów 

W dniu 22.09.2026 o 22:37, Ardyw Krasic napisał(a):

Zgłaszam chęć dołączenia do ligi

Nazwa - Ardyw Krasicic

Doświadczenie - Obserwacja rozgrywki w 2 Lidze przez miniony Sezon

W dniu 24.09.2026 o 17:52, january napisał(a):

Spróbuję zagrać- poziom nowicjusz

W dniu 24.09.2026 o 18:05, kuba2419 napisał(a):

kuba2419 - poziom początkujący

W dniu 24.09.2026 o 18:22, MTH napisał(a):

Mogę zagrać po przerwie.

Doświadczenie:  od 2013-22/23 tutaj, od 2017 - 5 kolejnych sezonów w 1 lidze (guess who's back)
4 lata absolutnie bez fantasy, więc tak jakby rookie i od nowa. 

W dniu 25.09.2026 o 09:41, kore napisał(a):

Ej dobra, dałem wpis w innym temacie ale odnalazłem ten ;) Zgłaszam się! ps. czy bedzie jakis tutorial dla nowicjuszy? poza FAQ?

W dniu 25.09.2026 o 10:06, Slawekmroz napisał(a):

A chętnie wrócę... poziom - już na tyle doświadczony, że wiem, że nic nie wiem  :)

Ruszylismy, wiec wszyscy do tej pory zapisani sa juz wylosowani do lig [sprawdzcie prywatna wiadomosc na tym forum].