wiLQ Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września To tylko formalnosc, ale jak ktos tego nie zrobi do konca 27 WRZEŚNIA to trzeba bedzie zalozyc iz rezygnuje i zostanie zastapiony. Po tej dacie bedzie tydzien na dolaczenie do ligi na Yahoo i znow automatyczne zastepstwa, wiec wtedy zajrzyjcie tu ponownie! Jak ktos wie, ze na pewno rezygnuje mam prosbe by od razu dal znac bo to nam przyspieszy organizacje gdyz nie bedziemy czekac na potwierdzenie, ktore nie nastapi. Ponizej lista GMow, ktorzy jeszcze NIE potwierdzili oraz oficjalne rezygnacje [tak zeby bylo wiadomo na kogo i gdzie czekamy - jak ktos ma lepszy kontakt niz prywatna wiadomosc na forum do osob, ktore dlugo zwlekaja to dajcie im znac!]: Potwierdzam swoj udzial tym postem] Poziom I [1 liga]: Dig, wilson44, barcalover, qbarox, asq_, Mikowal83, goozman, Tecu, evitacre, Turbokasztan, bulek, KapitanPlaneta, hasek, Alonzo Poziom II [2 ligi]: LosAngelesAnwil, gogalq, b2b, dannygd, El chapo, killer7, ArtZ, Mason, Kuba Team, Chicken2, J_Krecidlo, sooobi, knt, bigfucker, Tocheck, mac, L.TM, barcelowicz, MKA, tweetas, Siner, Buu, Mazi_24, Wooden, LAF, Lew, Mikdzager, Skam2, otfi, T-Pro82 Poziom III: Pabloboar, thompkins, kfl, t3jlor, rk18tw, 24kobe8, szogo, RonnieArtestics, julekstep, Decos20, FC Wrocław, karl, otfi, 123, theANSWER, Racza, jordan20, nizina, T-Pro82, Regis, Dida.84, DrunX, MarcinJ, Gawron24, Jakubo1313, jacobsman13, Pablo81 Rezygnacje: Losowanie skladow lig i utworzenie watkow na forum odbedzie sie po zebraniu sie kompletu potwierdzen na danym poziomie. Wszelkie formy podziekowan za meke organizacyjna mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września jestem, podziękowania dla pana rezysera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września (edytowane) Jestem Również dziękuję za organizację. Edytowane 1 Września przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Oczywiście że jestem, potwierdzam, gram i już się jaram i tak samo mocno jak się jaram, dziękuję szanownemu organizatorowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Ja odpuszczam grę. Dzięki za organizację i rywalizację @wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Spróbuję zagrać. Dzięki za organizację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Gram. Dzięki @wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września (edytowane) Gram Dzięki za organizację Edytowane 2 Września przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Dzięki za organizację, GRAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Gram Przyłączam się do podziękowań za organizację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września Gram! Dzięki za ogarnięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Gram Dzięki za organizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Oczywiście, że gram, a Tobie @wiLQ życzę wytrwałości w organizacji jak najdłużej, bo coraz mniej nas tu jest! W dniu 1.09.2026 o 20:23, barcalover napisał(a): Ja odpuszczam grę. Dzięki za organizację i rywalizację @wiLQ Trochę smuteczek po tylu latach... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 1 godzinę temu, dannygd napisał(a): Trochę smuteczek po tylu latach... ;( Jasne, ale wiesz jak jest; fantasy wciąga aż zbyt mocno takich ludzi jak ja, więc robię przerwę, żeby się skupić aktualnie na innych sprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasek Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizina Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września Gram i dziękuję za trud w organizowaniu zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września gram i jestem za to bardzo wdzięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi