elwariato Opublikowano Sobota o 22:14 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:14 W dniu 11.09.2026 o 21:23, julekstep napisał(a): Harden odpalił protokół 'finały' No powtorz to co zes powiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 04:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:40 6 godzin temu, elwariato napisał(a): No powtorz to co zes powiedzial niesamowity jest , dorobiłby na konsultacjach buckhmacherskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 18:49 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:49 simka 5 min Dzień 160 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Kings vs Wizards (#8) Bilans serii: 1 - 2 Kings 130 - Wizards 137 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Dobre finaly, zacieta rywalizacyja, no i wszystko ma sens jesli chodzi o poziom bo #8 ze wschoda prowadzi z najlepsza ekipą drugiej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Simka za 5 min Dzień 161 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Kings vs Wizards (#8) Bilans serii: 1 - 3 Kings 108 - Wizards 127 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu aż dziwne że Scottie Barnes nie grał ani w Magic ani nie miał epizodu w spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, Koelner napisał(a): aż dziwne że Scottie Barnes nie grał ani w Magic ani nie miał epizodu w spurs Przecież ja go sprzedałem do Wizards. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Przecież ja go sprzedałem do Wizards. a ja go kupowałem od qcina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu a jednak @Principe to zasługa WIELKICH MAGIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 16 minut temu Udostępnij Opublikowano 16 minut temu Godzinę temu, Koelner napisał(a): a jednak @Principe to zasługa WIELKICH MAGIC jak wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 minut temu Udostępnij Opublikowano 12 minut temu 8 zespół Wschodu lepszy od 1 Zachodu. Dysproporcja Konferencji okrutna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi