antek Opublikowano wczoraj o 09:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:55 54 minuty temu, mac napisał(a): mi chyba zostal jeszcze jeden pick ? Caruso liczymy za dwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Panowie przy swoim wyborze chcialem se k**** Wybrac Justina Edwardsa z Philly, a wkradł mi się Jesse Edwards który już nie gra w NBA. Ma ktoś coś przeciwko bym wziął se justina ? ;] Zbieżność nazwisk kasztanów w NBA jest czasem naprawdę przytłaczająca lol Edytowane 2 godziny temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Panowie przy swoim wyborze chcialem se k**** Wybrac Justina Edwardsa z Philly, a wkradł mi się Jesse Edwards który już nie gra w NBA. Ma ktoś coś przeciwko bym wziął se justina ? ;] Zbieżność nazwisk kasztanów w NBA jest czasem naprawdę przytłaczająca lol Bierz typa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Postawisz wszystkim po browarze i nie ma sprawy . Chociaż przy obecnej cenie Justina Edwardsa i ewentualnej kontuzji LeBrona, to może być sprytny plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @GeDDo składy na pierwszej stronie gotowe do wklepania w arkusz. Ja Zrzucam Yabusele no i obiemu zrzuciłem już Lillarda tak jak chciał. dzięki za draft! @Roger można zamykać zanim Evitacre się przyjebie do mnie o Justina Edwardsa ! Edytowane 1 godzinę temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi