antek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 4 minuty temu, bulek napisał(a): No draft mocno przyspieszył Lubię Murraya, nie musiałeś tego robić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 1 godzinę temu, antek napisał(a): Nie jestem pewien, ale chyba w tej samej co LukaMagic i tak gdzieś go klasyfikuje co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 49 minut temu, bulek napisał(a): No draft mocno przyspieszył Jak to krzyczą na stadionach? "Niech ta fala, zapierdala" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Godzinę temu, antek napisał(a): Lubię Murraya, nie musiałeś tego robić.... On był od 10 wyborów wcześniej nr 1 na mojej liście po tym jak doszedłem, że nie ma takiej wielkiej fali kontuzji na koncie jak myślałem . No i trochę się zdziwiłem że się ostał, a wcześniej poszedł m.in. Scoot Henderson... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca W dniu 27.07.2026 o 11:41, RonnieArtestics napisał(a): IV Runda: Średnia wieku: 25,55 Średnia salary: 41,6 największe salary: Anthony Davis 62,75 najmniejsze salary: Joan Beringer 15,00 Najmłodszy gracz: Joan Beringer (19,5) Najstarszy gracz: Anthony Davis (33) Nawiększy awans względem listy salary: Joan Beringer (+358) Nawiększy spadek względem listy salary: Anthony Davis (-58) ciekawostka5: Tylko Warriors z Real NBA nie mają jeszcze żadnego swojego przedstawiciela wybranego w pierwszych czterech rundach. ciekawostka6: Anthony Davis to najstarszy do tej pory wybrany gracz. V runda : Średnia wieku: 25,77 średnia salary: 40,33 Największe salary: Julius Randle (53,95) najmniejsze salary: Kasparas Jakucionis (22,35) Najmłodszy gracz: Kasparas Jakucionis (20) najstarszy gracz: Norman Powell (33) największy awans względem listy salary: Kasparas Jakucionis (+234) Największy spadek względem listy salary: Derrick White (-43) ciekawostka7: w pierwszej setce zostało wybranych tylko dwóch graczy starszych ode mnie (Anthony Davis i Norman Powell) czyli nie ma już chyba dla mnie przyszłości w NBA raczej a przynajmniej nie w FBX ogólnie w pierwszej setce poszło ośmiu czy dziewięciu graczy po trzydziestce. ciekawostka8: @antek wygrał dwie rundy w kategorii najmłodszy zawodnik. Kto nie zagłosuje w ankiecie ten faja bo jest 10-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2 godziny temu, bulek napisał(a): On był od 10 wyborów wcześniej nr 1 na mojej liście po tym jak doszedłem, że nie ma takiej wielkiej fali kontuzji na koncie jak myślałem . No i trochę się zdziwiłem że się ostał, a wcześniej poszedł m.in. Scoot Henderson... Kompletnie nie wierzę w Murraya - ale rozumiem ... co do Scoota to liczę że pójdzie za ciosem końcówki sezonu i pokaże swoje możliwości w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Jak dobrze liczę- 31 wyborów w dwa dni (poniedziałek / wtorek), up-tempo jak za czasów Suns pod dowództwem Stevea Nasha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 22 godziny temu, evitacre napisał(a): Kupiłbym wybór jakoś niedługo za 2x kolejne wybory ? Nie chcę ktoś rozmienić się na drobne ? przypomnę się z tym. teraz jest chyba wybór #118 mój kolejny to #135 wiec granica się powoli zaciera 1 godzinę temu, antek napisał(a): Jak dobrze liczę- 31 wyborów w dwa dni (poniedziałek / wtorek), up-tempo jak za czasów Suns pod dowództwem Stevea Nasha! zapeszyłeś bo @Szulim zapadł w letarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 43 minuty temu, evitacre napisał(a): zapeszyłeś bo @Szulim zapadł w letarg Erik Dampier style ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Chłopina się nie spodziewał że tak szybko pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca well, czasem praca zamuli a tempo tu trzymane jest srogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Mocno wstrzymane tempo. A już się łudziłem, że dziś znowu wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Zawsze na trasie pojawia się jakaś "zawalidroga" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca No masakra, ja nie wybierałem od kilku dni, jestem mocno napalony na jakikolwiek wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca blaugrana ladnie zarzadzil pewniaczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 31 minut temu, mac napisał(a): blaugrana ladnie zarzadzil pewniaczkow Mając 1 pick raczej to była formalność. Tylko że teraz zacznie się kopanie nie powiem gdzie i dotyczy to nie tylko jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 57 minut temu, mac napisał(a): blaugrana ladnie zarzadzil pewniaczkow Eh, miałem brać tu Jaylona Tysona, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca (edytowane) W dniu 18.07.2026 o 23:28, wiLQ napisał(a): Zabraklo mnie w tym czacie jako konsultant... albo 20 GM bo GeDDo jakos sie dobil po znajomosci ;-] BTW, jaka Wam wyszla ta definicja? Zapomniałem Ci odpisać. Definicje przemilczę Z GeDDo grałem na sznurówce i wiedziałem że zrezygnował z powodu niskiego poziomu ( ja też zresztą) więc wiedziałem że granie w dwoch fbx ‚ ach nie będzie dla niego problemem. byw, może H2H liga na zasadach FBX owych z aukcja do ustalania składów na start ? Czy fpp zamiast kategorii sprawi że za nudno będzie ? Pytam bo w H2H lata nie grałem może points w tym formacie nie ma sensu. Edytowane 30 Lipca przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca (edytowane) 14 minut temu, evitacre napisał(a): Zapomniałem Ci odpisać. Definicje przemilczę Z GeDDo grałem na sznurówce i wiedziałem że zrezygnował z powodu niskiego poziomu ( ja też zresztą) więc wiedziałem że granie w dwoch fbx ‚ ach nie będzie dla niego problemem. byw, może H2H liga na zasadach FBX owych z aukcja do ustalania składów na start ? Czy fpp zamiast kategorii sprawi że za nudno będzie ? Pytam bo w H2H lata nie grałem może points w tym formacie nie ma sensu. Chętnie bym zagrał w h2h Keeper czy coś takiego. Ale normalnie z kategoriami a nie na fp. @Alonzo i @Tocheck jeszcze nie zagłosował w ankiecie, czas ustawiłem do jutra panowie, dokończcie to pls Edytowane 30 Lipca przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Głosowałem i to na tak A było to 23 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi