mac Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca zaraz wybiore tylko sie upewnie czy kogos nie przeoczylem (jakiegos studzika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 43 minuty temu, mac napisał(a): zaraz wybiore tylko sie upewnie czy kogos nie przeoczylem (jakiegos studzika) Bierz już tego Leonarda i jadziem dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca (edytowane) W dniu 25.07.2026 o 11:25, RonnieArtestics napisał(a): III runda: Średnia wieku: 25,35 Średnia salary: 45,29 największe salary: Jaylen Brown 61,75 Najmniejsze salary: Khaman Maluach 15,00 najmłodszy gracz: Khaman Maluach 19,5 i Jeremiah Fears 19,5 najstarszy gracz: Domantas Sabonis (30,5) Największy awans względem listy salary: Khaman Maluach (+376) Największy spadek względem listy salary: Lauri Markkanen (-33) ciekawostka3: tylko jeden gracz po trzydziestce doszedł w tej rundzie (Sabonis) dwóch kolejnych przekroczy trzydziestkę przed startem sezonu (Brown i Brunson) ciekawostka4: jeśli dobrze sprawdziłem to z prawdziwej NBA tylko Brooklyn Nets Los Angeles Clippers oraz Golden State Warriors nie mają jeszcze żadnego swojego przedstawiciela wybranego w pierwszych trzech rundach!! IV Runda: Średnia wieku: 25,55 Średnia salary: 41,6 największe salary: Anthony Davis 62,75 najmniejsze salary: Joan Beringer 15,00 Najmłodszy gracz: Joan Beringer (19,5) Najstarszy gracz: Anthony Davis (33) Nawiększy awans względem listy salary: Joan Beringer (+358) Nawiększy spadek względem listy salary: Anthony Davis (-58) ciekawostka5: Tylko Warriors z Real NBA nie mają jeszcze żadnego swojego przedstawiciela wybranego w pierwszych czterech rundach. ciekawostka6: Anthony Davis to najstarszy do tej pory wybrany gracz. Edytowane 27 Lipca przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 25 minut temu, antek napisał(a): Bierz już tego Leonarda i jadziem dalej! lepiej zoba jakiego sleeperka znalazlem na nastepne rundy 300 Alex Caruso OKC 56 23.60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Ale poszliśmy z draftem, nie mówię że mnie to nie cieszy. Co raz bliżej bym mógł wziąć jakiegoś młodzieniaszka do zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 36 minut temu, antek napisał(a): Ale poszliśmy z draftem, nie mówię że mnie to nie cieszy. Co raz bliżej bym mógł wziąć jakiegoś młodzieniaszka do zespołu He ? Ewidentnie brakuje Ci weterana typu Caruso albo Nurkic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Kupiłbym wybór jakoś niedługo za 2x kolejne wybory ? Nie chcę ktoś rozmienić się na drobne ? W sensie że chciałbym swój pick 106 zostawić i oddać dwa kolejne po tym wyborze - bo widzę że nieprecyzyjnie napisałem Aktualne do odwołania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Demin i Watson to były moje pierwsze dwa picki na 5 i 6 rundę. Niestety przed samą metą zlecieli z listy. Tym sposobem trafił do mnie Hugo, bo planowo miał iść w kolejnej rundzie przy #140. Ktoś jeszcze planował zawinąć Gonzaleza? A jeśli tak to przy którym picku? 4 godziny temu, evitacre napisał(a): Kupiłbym wybór jakoś niedługo za 2x kolejne wybory ? Nie chcę ktoś rozmienić się na drobne ? W sensie że chciałbym swój pick 106 zostawić i oddać dwa kolejne po tym wyborze - bo widzę że nieprecyzyjnie napisałem Aktualne do odwołania Coś mi się wydaje, że otrzymasz tak dużo propozycji, że nie będziesz wiedział na którą się zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Teraz, GeDDo napisał(a): Demin i Watson to były moje pierwsze dwa picki na 5 i 6 rundę. Niestety przed samą metą zlecieli z listy. Tym sposobem trafił do mnie Hugo, bo planowo miał iść w kolejnej rundzie przy #140. Ktoś jeszcze planował zawinąć Gonzaleza? A jeśli tak to przy którym picku? Coś mi się wydaje, że otrzymasz tak dużo propozycji, że nie będziesz wiedział na którą się zdecydować No teraz pewnie tak ale jak przejdzie kolejne 15 zawodników to już będzie bliżej moich picków i wtedy może się ktoś skusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 18 minut temu, GeDDo napisał(a): Demin i Watson to były moje pierwsze dwa picki na 5 i 6 rundę. Niestety przed samą metą zlecieli z listy. Tym sposobem trafił do mnie Hugo, bo planowo miał iść w kolejnej rundzie przy #140. Ktoś jeszcze planował zawinąć Gonzaleza? A jeśli tak to przy którym picku? Coś mi się wydaje, że otrzymasz tak dużo propozycji, że nie będziesz wiedział na którą się zdecydować Do 140 by nie doczekał, brał bym z 109 Edytowane 28 Lipca przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): He ? Ewidentnie brakuje Ci weterana typu Caruso albo Nurkic! zaryzykuje, ze kto wezmie Caruso wygra lige. Ale antek fan bullsow to hejterek mialej bamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 11 minut temu, mac napisał(a): zaryzykuje, ze kto wezmie Caruso wygra lige. Ale antek fan bullsow to hejterek mialej bamby White mamba jest tylko jedna Josh Giddey. Czy te 25 baniek w real NBA to nie jest najlepszy kontrakt w lidze ? Ps, Caruso zawsze na propsie!!! Dzięki niemu mamy w Bulls Aussie GOATa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 35 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a): Do 140 by nie doczekał, brał bym z 109 Lol. To dobrze dla mnie wyszło, że Demin i Watson polecieli. Bo w zasadzie byłem pewny, że te 140 to bezpieczny wybór dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2 minuty temu, antek napisał(a): White mamba jest tylko jedna Josh Giddey. Czy te 25 baniek w real NBA to nie jest najlepszy kontrakt w lidze ? Ps, Caruso zawsze na propsie!!! Dzięki niemu mamy w Bulls Aussie GOATa!!! W ktorej rundzie zlotowego draftu poszedl Sriddey? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 4 minuty temu, GeDDo napisał(a): Lol. To dobrze dla mnie wyszło, że Demin i Watson polecieli. Bo w zasadzie byłem pewny, że te 140 to bezpieczny wybór dla niego Nie kumam waszej podjarki, braliście to samo Stevens chyba. Rok temu grał praktycznie nic, gdzie Tatum rozegrał ca 15 meczy. Teraz zamiast Browna macie Tatuma, na miejsce Anfernee Macie PG13, zamiast Garzy i kosztem minut Vucka macie Robinsona. Gdzie wy widzicie minuty dla niego ? Edytowane 28 Lipca przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Teraz, evitacre napisał(a): Nie kumam waszej podjarki, braliście to samo Stevens chyba. Rok temu grał praktycznie nic, gdzie Tatum rozegrał ca 15 meczy. Teraz zamiast Browna macie Tatuma, na miejsce Anfernee Macie PG13, zamiast Garzy i kosztem minut Vucka macie Robinsona. Gdzie wybwidzicie minuty dla niego ? Celtics widzą, skoro nie oddali go w wymianie za Giannisa! Poza tym, to jest projekt na kolejne lata. Szczerze wątpię aby odpalił już w następnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Ile tak na oko widzicie jeszcze nie FAsowych graczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 1 minutę temu, mac napisał(a): Ile tak na oko widzicie jeszcze nie FAsowych graczy ? Teraz już zero ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Godzinę temu, mac napisał(a): W ktorej rundzie zlotowego draftu poszedl Sriddey? Nie jestem pewien, ale chyba w tej samej co LukaMagic i tak gdzieś go klasyfikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca No draft mocno przyspieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi