Skocz do zawartości

[FBX] FBX#0 - Sezon 2026/27

RonnieArtestics

Czy chcemy grać z IL ?   

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzamy slot IL

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 31.07.2026 o 09:42

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.07.2026 o 11:25, RonnieArtestics napisał(a):

III runda: 

Średnia wieku: 25,35
Średnia salary: 45,29
największe salary: Jaylen Brown 61,75
Najmniejsze salary: Khaman Maluach 15,00

najmłodszy gracz: Khaman Maluach 19,5 i Jeremiah Fears 19,5
najstarszy gracz: Domantas Sabonis (30,5)
Największy awans względem listy salary: Khaman Maluach (+376)
Największy spadek względem listy salary: Lauri Markkanen (-33)

ciekawostka3: tylko jeden gracz po trzydziestce doszedł w tej rundzie (Sabonis) dwóch kolejnych przekroczy trzydziestkę przed startem sezonu (Brown i Brunson) 

ciekawostka4: jeśli dobrze sprawdziłem to z prawdziwej NBA tylko Brooklyn Nets Los Angeles Clippers oraz Golden State Warriors nie mają jeszcze żadnego swojego przedstawiciela wybranego w pierwszych trzech rundach!!

IV Runda: 

Średnia wieku: 25,55
Średnia salary: 41,6
największe salary: Anthony Davis 62,75
najmniejsze salary: Joan Beringer 15,00

Najmłodszy gracz: Joan Beringer (19,5)
Najstarszy gracz: Anthony Davis (33)
Nawiększy awans względem listy salary: Joan Beringer (+358)
Nawiększy spadek względem listy salary: Anthony Davis (-58)

ciekawostka5: Tylko Warriors z Real NBA nie mają jeszcze żadnego swojego przedstawiciela wybranego w pierwszych czterech rundach. 
ciekawostka6: Anthony Davis to najstarszy do tej pory wybrany gracz.

Edytowane przez RonnieArtestics

Demin i Watson to były moje pierwsze dwa picki na 5 i 6 rundę. Niestety przed samą metą zlecieli z listy. Tym sposobem trafił do mnie Hugo, bo planowo miał iść w kolejnej rundzie przy #140. Ktoś jeszcze planował zawinąć Gonzaleza? A jeśli tak to przy którym picku? :)

4 godziny temu, evitacre napisał(a):

Kupiłbym wybór jakoś niedługo za 2x kolejne wybory ? Nie chcę ktoś rozmienić się na drobne ;) ? 

W sensie że chciałbym swój pick 106 zostawić i oddać dwa kolejne po tym wyborze - bo widzę że nieprecyzyjnie napisałem 

Aktualne do odwołania 

Coś mi się wydaje, że otrzymasz tak dużo propozycji, że nie będziesz wiedział na którą się zdecydować ;)

Teraz, GeDDo napisał(a):

Demin i Watson to były moje pierwsze dwa picki na 5 i 6 rundę. Niestety przed samą metą zlecieli z listy. Tym sposobem trafił do mnie Hugo, bo planowo miał iść w kolejnej rundzie przy #140. Ktoś jeszcze planował zawinąć Gonzaleza? A jeśli tak to przy którym picku? :)

Coś mi się wydaje, że otrzymasz tak dużo propozycji, że nie będziesz wiedział na którą się zdecydować ;)

No teraz pewnie tak ale jak przejdzie kolejne 15 zawodników to już będzie bliżej moich picków i wtedy może się ktoś skusi :) 

18 minut temu, GeDDo napisał(a):

Do 140 by nie doczekał, brał bym z 109

Edytowane przez TryczekSzukarek

11 minut temu, mac napisał(a):

zaryzykuje, ze kto wezmie Caruso wygra lige. Ale antek fan bullsow to hejterek mialej bamby

White mamba jest tylko jedna Josh Giddey. Czy te 25 baniek w real NBA to nie jest najlepszy kontrakt w lidze ?

Ps, Caruso zawsze na propsie!!! Dzięki niemu mamy w Bulls Aussie GOATa!!!

2 minuty temu, antek napisał(a):

White mamba jest tylko jedna Josh Giddey. Czy te 25 baniek w real NBA to nie jest najlepszy kontrakt w lidze ?

Ps, Caruso zawsze na propsie!!! Dzięki niemu mamy w Bulls Aussie GOATa!!!

W ktorej rundzie zlotowego draftu poszedl Sriddey?

4 minuty temu, GeDDo napisał(a):

Lol. To dobrze dla mnie wyszło, że Demin i Watson polecieli. Bo w zasadzie byłem pewny, że te 140 to bezpieczny wybór dla niego :)

Nie kumam waszej podjarki, braliście to samo Stevens chyba. Rok temu grał praktycznie nic, gdzie Tatum rozegrał ca 15 meczy. Teraz zamiast Browna macie Tatuma, na miejsce Anfernee Macie PG13, zamiast Garzy i kosztem minut Vucka macie Robinsona. Gdzie wy widzicie minuty dla niego ? 

Edytowane przez evitacre

Teraz, evitacre napisał(a):

Nie kumam waszej podjarki, braliście to samo Stevens chyba. Rok temu grał praktycznie nic, gdzie Tatum rozegrał ca 15 meczy. Teraz zamiast Browna macie Tatuma, na miejsce Anfernee Macie PG13, zamiast Garzy i kosztem minut Vucka macie Robinsona. Gdzie wybwidzicie minuty dla niego ? 

Celtics widzą, skoro nie oddali go w wymianie za Giannisa! Poza tym, to jest projekt na kolejne lata. Szczerze wątpię aby odpalił już w następnym sezonie.