Sylvinho. Opublikowano Piątek o 16:39 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:39 Pozyskam pick z miejsc 67-80. Oferta ważna dopóki nie pójdzie typowany przeze mnie zawodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Piątek o 18:26 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:26 #83 + #6 w drafcie rookie za #96 + #5 w drafcie rookie @Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Piątek o 18:32 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:32 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): #83 + #6 w drafcie rookie za #96 + #5 w drafcie rookie @Szulim Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano wczoraj o 07:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:48 Licznik bije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 07:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:55 (edytowane) 8 minut temu, bulek napisał(a): Licznik bije... Kawhi spakowany, przechodzi właśnie odprawę przed lotem do Texasu, zaraz zacznie sie boarding ajajaj, overbooking Edytowane wczoraj o 07:58 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 09:25 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:25 W dniu 23.07.2026 o 13:29, RonnieArtestics napisał(a): II runda : średnia wieku: 25,32 średnia salary: 52,85 największe salary: Giannis Antetokounmpo 71,35 najmniejsze salary: Zach Edey (31,75) Najmłodszy gracz: Kon Knueppel (niespełna 21) Najstarszy gracz: Giannis Antetokounmpo (31,5) Najwiekszy awans względem listy salary: Zach Edey (+163) Najwiekszy spadek względem listy salary: Giannis Antetokounmpo (-26) ciekawostka2: w pierwszych dwóch rundach wybrano tylko trzech zawodników którzy przekroczyli już 30 lat ( Jokic, Giannis oraz KAT). Jeszcze Mitchell będzie miał 30-tke za miesiąc, a więc jeszcze przed startem sezonu. III runda: Średnia wieku: 25,35 Średnia salary: 45,29 największe salary: Jaylen Brown 61,75 Najmniejsze salary: Khaman Maluach 15,00 najmłodszy gracz: Khaman Maluach 19,5 i Jeremiah Fears 19,5 najstarszy gracz: Domantas Sabonis (30,5) Największy awans względem listy salary: Khaman Maluach (+376) Największy spadek względem listy salary: Lauri Markkanen (-33) ciekawostka3: tylko jeden gracz po trzydziestce doszedł w tej rundzie (Sabonis) dwóch kolejnych przekroczy trzydziestkę przed startem sezonu (Brown i Brunson) ciekawostka4: jeśli dobrze sprawdziłem to z prawdziwej NBA tylko Brooklyn Nets Los Angeles Clippers oraz Golden State Warriors nie mają jeszcze żadnego swojego przedstawiciela wybranego w pierwszych trzech rundach!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 09:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:30 W dniu 23.07.2026 o 20:53, RonnieArtestics napisał(a): Jak mówiłem żaden bust, ale jak mam wskazać kogoś kto poszedł za wysoko ciut to byłby to właśnie on. Teraz tak patrzę, że wybrałeś z #16 VJ Edgecombe. Po dołączeniu LBJ do 76ers - to nie jest wybor nawet blisko "ciut za wysoko" imo. Pewnie z 30 wyborów. Jak to teraz widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 09:47 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:47 (edytowane) 28 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Teraz tak patrzę, że wybrałeś z #16 VJ Edgecombe. Po dołączeniu LBJ do 76ers - to nie jest wybor nawet blisko "ciut za wysoko" imo. Pewnie z 30 wyborów. Jak to teraz widzisz? Gdy brałem Edgecombe nie myślałem ani trochę o tym sezonie a raczej o następnych pięciu-siedmiu łącznie, więc ten lebron wiele nie zmienia z mojej perspektywy. kto wg Ciebie ma sufit na przyszłość najwyżej w fantasy points, VJ, Harper czy Amen? @24kobe8 wg mnie np taki harper będzie super impact miał w NBA ale niekoniecznie jest to gracz który będzie musiał nabijać cyferki, wg mnie w RS będzie sobie spokojnie robił 22/6/6 i tyle. VJ ma cyferkowy sufit wyżej imo. Edytowane wczoraj o 10:00 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano wczoraj o 10:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:47 (edytowane) Oferta dla Blazers, Kings lub Bulls. Proponuje zamienić się pickami z 4 i 5 rundy jeśli któryś z Was byłby zainteresowany teraz zejść minimalnie niżej w drafcie. Zamiast zamiany mogę zaoferować pick z tej i 14 rundy. Edytowane wczoraj o 10:53 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu @goozman żyjesz ? Martwimy się o ciebie i czy zmieścisz Kawhi w salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Gorączka sobotniej nocy, zaczekajmy. W weekendy tę wydłużoną kolejkę liczylbym już od 20.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, Krzemo napisał(a): Gorączka sobotniej nocy, zaczekajmy. W weekendy tę wydłużoną kolejkę liczylbym już od 20.00. Z postu gooza wynika że trafiłeś w sedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Alez to może potężnie wyglądać na papierze !!! LaMelo - Murphy - Kalaj - Wemby - Embiid !!! @blaugrana czekamy z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Do Embida to jeszcze ponad 12h, ale Kawhi już się powoli pakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Lubicie sobie panowie przy niedzieli pożartować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Bez spoilerow, wystarczy ze sa na 1 stronie z draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 47 minut temu, antek napisał(a): Alez to może potężnie wyglądać na papierze !!! LaMelo - Murphy - Kalaj - Wemby - Embiid !!! @blaugrana czekamy z niecierpliwością Jakbym spojrzał na to wcześniej, to kto wie... rzeczywiście dobrze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 14 minut temu, blaugrana napisał(a): #81 Jaime Jaquez Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 44 minuty temu, Alonzo napisał(a): Twój starting PG został na szczęście ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi