RonnieArtestics Opublikowano 19 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Zrobiłbym chętnie trade down o kilka pozycji lub zamienił się dwoma następnymi pickami z kimś z drugiej części draftu, jest ktoś chętny może ? Poczekam do 15-16 czy jest ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Jak ktoś chce mi zaoferować za ten wybór jakiś trade down to może bo chwilę będę dumał a no i nie wiem czy pisałem spzedam pick 6 rookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca @evitacre nawet nie wiesz na kogo polowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Wysłucham ofert za trade down z mojego #28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 11 godzin temu, Krzemo napisał(a): @evitacre nawet nie wiesz na kogo polowałem Zgadnij pomiędzy jakim innym zawodnikiem wybierałem hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Cowarda bardzo chciałem, trochę nieładnie @TryczekSzukarek że go podebrałes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 1 minutę temu, antek napisał(a): Cowarda bardzo chciałem, trochę nieładnie @TryczekSzukarek że go podebrałes. Najgorzej zachował się @Sylvinho.! Mój Ci był Kessler już mu pokój urządziłam a tu bum byłem pewny że tam Booker wjedzie na pełnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 17 minut temu, evitacre napisał(a): Najgorzej zachował się @Sylvinho.! Mój Ci był Kessler już mu pokój urządziłam a tu bum byłem pewny że tam Booker wjedzie na pełnej Kesslera już przebolalem wczoraj, rana się zagoiła a tu kolejny strzał !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 1 godzinę temu, antek napisał(a): Cowarda bardzo chciałem, trochę nieładnie @TryczekSzukarek że go podebrałes. Nie był to oczywisty pik, miałem jeszcze jednego typa na oku który pewnie się niedostatnie do następnego wyboru. ps. Jak coś to moj pik #9 do wyjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 34 minuty temu, TryczekSzukarek napisał(a): ps. Jak coś to moj pik #9 do wyjęcia Może się zamienimy rookie pick 9 za rookie pick 6 ? Szóstki nikt nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2 minuty temu, evitacre napisał(a): Może się zamienimy rookie pick 9 za rookie pick 6 ? Szóstki nikt nie chce Tym bardziej 14stki, zawsze to dwucyfrowka! Kessler przy Luce to +60fppg, pytanie ile będzie tych "games". Przy Luce to Krzysiu Dryja by wyglądał jak legit (ny) starter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Nie spodziewałem się panowie że Giannis spadnie do 31. dlatego zmiana taktyki… sprzedam Giannisa i mój pick z trzynastej rundy za coś w stylu 35 i coś, 40 i coś, dawać jakieś oferty na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca @bulek Kawhi Leonard to Knicks HERE WE GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 17 minut temu, Tocheck napisał(a): @bulek Kawhi Leonard to Knicks HERE WE GO Podobno pod stołem się dogadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Spokojnie, trzymam rękę na pulsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Ok, mamy trejd z Mac: 56 pick + 111 pick + 170 pick + 11pick rookie draftu + pick rookie draftu 2027NOP do Sixers 35 pick do Pelicans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca W dniu 19.07.2026 o 20:41, 24kobe8 napisał(a): Wysłucham ofert za trade down z mojego #28 22 godziny temu, TryczekSzukarek napisał(a): ps. Jak coś to moj pik #9 do wyjęcia 21 godzin temu, evitacre napisał(a): Może się zamienimy rookie pick 9 za rookie pick 6 ? Szóstki nikt nie chce Sorrki Panowie, że tak wybiórczo na szybko wybrałem Wasze posty, ale to przykład czegoś co występuje tutaj w tym topicu od początku. Postawała vajna liga, każdy dostał ściśle określony numerek z ściśle określonymi regułami, to może po prostu niech każdy z nas wybierze z tymi numerami, czy to w drafcie all jak i drafcie roookies, a nie szuka już na szubko hur-durr jakiś wymian? Tak mi się to kojarzy z tą legendarną sceną legendarnego polskiego filmu: tl:dr Na spokojnie wybierajmy z tym co dostaliśmy, a jak ktoś ma jakieś wymiany, to może niech się wymieni kuponem z lidla za kupon z biedry. Tutaj vajnie właśnie, jak każdy ulepi coś z numerkami co dostał i potem ewentualnie będzie rzeźbić w sezonie. 7 minut temu, bulek napisał(a): Ok, mamy trejd z Mac: 56 pick + 111 pick + 170 pick + 11pick rookie draftu + pick rookie draftu 2027NOP do Sixers 35 pick do Pelicans Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Godzinę temu, mac napisał(a): Na spokojnie wybierajmy z tym co dostaliśmy po czym to: Godzinę temu, mac napisał(a): Godzinę temu, bulek napisał(a): Ok, mamy trejd z Mac: 56 pick + 111 pick + 170 pick + 11pick rookie draftu + pick rookie draftu 2027NOP do Sixers 35 pick do Pelicans Potwierdzam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca @macty ogólnie trollujesz czy coś? Piec picków za edeya? 1 godzinę temu, bulek napisał(a): Ok, mamy trejd z Mac: 56 pick + 111 pick + 170 pick + 11pick rookie draftu + pick rookie draftu 2027NOP do Sixers 35 pick do Pelicans Ale ty masz knicks jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): @macty ogólnie trollujesz czy coś? Piec picków za edeya? Ale ty masz knicks jak coś. Sorka, pisane z rozpędu, przyzwyczaiłem się do Sixers z ligi dynasty, stąd pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi