RonnieArtestics Opublikowano 17 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Po prostu powtórzmy losowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Nie, po prostu taki wybór wymaga znalezienia później tanich fajnych graczy i wychodzisz wtedy imo mocno na plus niż przy „standardowym” 2x55. Jokic ma 31 lat, wiadomo, że kiedyś będzie ten sezon kiedy mocno zjedzie ze swojej normy 100fp ale to jeszcze nie teraz ani nie za rok, chyba że jakaś kontuzja. Osobiście brałbym z max #4, za Wemby, Flagg, oraz SGA ze względu na wiek. A Ty ilu miałbyś jeszcze przed nim, oprócz tych trzech? Czyli widzisz, też byś nie brał z dwójką. Jeszcze wolalbym chyba Lukę i myślalbym czy nie Cade i Jalen Johnson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) 57 minut temu, Dunk Fan napisał(a): Czyli widzisz, też byś nie brał z dwójką. Jeszcze wolalbym chyba Lukę i myślalbym czy nie Cade i Jalen Johnson. Hehe, czyli podobny dylemat jak ja Po edicie: Luki przed Jokiem bym nie wybrał. Młodszy, ale więcej opuszcza. Edytowane 17 Lipca przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca W dniu 16.07.2026 o 08:42, mac napisał(a): Moge juz wybierac? Od 8 godzin ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 49 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Od 8 godzin ziom Mac śpi, @JacMar na wakacjach, jutro się już chyba odkorkuje bo wchodzą evi i Tryczek 4 godziny temu, Dunk Fan napisał(a): Czyli widzisz, też byś nie brał z dwójką. Jeszcze wolalbym chyba Lukę i myślalbym czy nie Cade i Jalen Johnson. Nie no napisałem, że bym brał max z czwórką, musiałbym się mocno zastanowić. Ergo rozumiem wybór z #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacMar Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Jestem obecny i czekam na swoją kolej Mam już swój typ, chyba że @mac mi go zgarnie Edytowane 17 Lipca przez JacMar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 21 godzin temu, mac napisał(a): @antek mi napisal smsa ze bierze Caruso. Dokładnie tego samego SMS dziś dostałem od @mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 7 godzin temu, evitacre napisał(a): Dokładnie. Rookie pick #6 + wybór 15 w drafcie za Twój pick rookie #1. Potwierdzaj nie dumaj już Nie przekonałeś mnie, ale ... idziesz w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 40 minut temu, GeDDo napisał(a): Nie przekonałeś mnie, ale ... idziesz w dobrym kierunku Dwa wybory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Jak dasz 15 + 26 + 6 pick za 1 pick to klepię szybciej niż Andrzej Gołota 9 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a): Dylan Harper next @24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Kurła nie mogłem znaleźć harpera,myślałem że te 40 chociaż robił.. on był 163 na liście więc większego awansu społecznego już nie będzie w tym drafcie no i Sam mocno rozważałem z #16 a skoro i ja to pewnie ktoś inny jeszcze, więc wątpię by do 20 dotrwał @GeDDo Edytowane 17 Lipca przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) 8 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Kurła nie mogłem znaleźć harpera,myślałem że te 40 chociaż robił.. on był 163 na liście więc większego awansu społecznego już nie będzie w tym drafcie no i Sam mocno rozważałem z #16 a skoro i ja to pewnie ktoś inny jeszcze, więc wątpię by do 20 dotrwał @GeDDo Ja bym na 100% brał. Zdziwiłem się że za 10 wypadł tbh. Edytowane 18 Lipca przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 3 minuty temu, evitacre napisał(a): Ja bym na 100% brał. Zdziwiłem się że za 10 wypadł tbh. Ja się zastanawiałem na trio Cade / Scottie / Harper, ale uznałem, że jakbym miał kilka pickow niżej to bym brał, a z 7 że za wysoko. Ale jak mówi nasz narodowy wieszcz z Podlasia "czas pokaże" kto miał rację. Do picku Cade'a przekonał mnie fakt, że z (całym szacunkiem do nich) kasztanami jako 2-3 opcje czyli Tobajaszem oraz Dureniem kręcił 10 apg. No i lubię jego pokerowa twarz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) 8 minut temu, evitacre napisał(a): Ja bym na 100% brał. Zdziwiłem się że za 10 wypadł tbh. Aż taki hype na niego? Ja myślę że to będzie gracz typu Manu Ginobili co robi rzeczywiście top10 impact na boisku ale ma wyjebane na cyferki i będzie se robił te 23/6/6 2 RS ale bez fajerwerków dla fbx. Edytowane 18 Lipca przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca @Krzemo wstawaj wstawaj. Wszyscy idą w młodzież więc nie chce ci wrzucać Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Już wstałem, moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Ogólnie nie chciałbym z tego ustępstwa robić jakiegoś zwyczaju panowie, bo zaraz evi wstanie i powie że chciał przecież Senguna albo coś ;] Fajna Podpowiedź: dawajcie listę komuś jak wiecie że może was nie być przez 12h na forum a zaraz wasza kolej. więcej ustępstw raczej nie będzie, a pod numerem 58 będzie się czaił nurkic w późniejszych rundach, więc proszę pilnujcie terminu. Edytowane 18 Lipca przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) 24 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Ogólnie nie chciałbym z tego ustępstwa robić jakiegoś zwyczaju panowie, bo zaraz evi wstanie i powie że chciał przecież Senguna albo coś ;] Szczerze mówiąc decydowałbym pomiędzy nim a Tatumem, to był mój pick w fbx#2 (Sengun) Pamiętajcie proszę o picku rookie 6 w mega wypasionym mocnym epickim drafcie, pick dostępny za wybór. Ja idę na piwo na plażę btw #lakerforlife, pick -> Tatum Edytowane 18 Lipca przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Na moje usprawiedliwienie, dużo pickow poszło we wczorajszy piątkowy wieczór, a ja akurat wybylem na miasto (wyjątkowo!), nie spodziewałem się takiego przyspieszenia po poprzednich pickach 8 minut temu, evitacre napisał(a): Szczerze mówiąc decydowałbym pomiędzy nim a Tatumem, to był mój pick w fbx#2 (Sengun) O, to miałem podobny dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 17 minut temu, evitacre napisał(a): Pamiętajcie proszę o picku rookie 6 w mega wypasionym mocnym epickim drafcie, pick dostępny za wybór. Dokładnie. Wybór 60 w drafcie za Twój pick rookie #6. Potwierdzaj nie dumaj już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi