Skocz do zawartości

[FBX] FBX#0 - Sezon 2026/27

RonnieArtestics

Czy chcemy grać z IL ?   

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzamy slot IL

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 31.07.2026 o 09:42

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Nie, po prostu taki wybór wymaga znalezienia później tanich fajnych graczy i wychodzisz wtedy imo mocno na plus niż przy „standardowym” 2x55. Jokic ma 31 lat, wiadomo, że kiedyś będzie ten sezon kiedy mocno zjedzie ze swojej normy 100fp ale to jeszcze nie teraz ani nie za rok, chyba że jakaś kontuzja. Osobiście brałbym z max #4, za Wemby, Flagg, oraz SGA ze względu na wiek. A Ty ilu miałbyś jeszcze przed nim, oprócz tych trzech? 

Czyli widzisz, też byś nie brał z dwójką. Jeszcze wolalbym chyba Lukę i myślalbym czy nie Cade i Jalen Johnson.

57 minut temu, Dunk Fan napisał(a):

Czyli widzisz, też byś nie brał z dwójką. Jeszcze wolalbym chyba Lukę i myślalbym czy nie Cade i Jalen Johnson.

Hehe, czyli podobny dylemat jak ja 😉

Po edicie: Luki przed Jokiem bym nie wybrał. Młodszy, ale więcej opuszcza.

Edytowane przez bulek

49 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

Od 8 godzin ziom

Mac śpi, @JacMar na wakacjach, jutro się już chyba odkorkuje bo wchodzą evi i Tryczek :) 

4 godziny temu, Dunk Fan napisał(a):

Nie no napisałem, że bym brał max z czwórką, musiałbym się mocno zastanowić. Ergo rozumiem wybór z #2

Kurła nie mogłem znaleźć harpera,myślałem że te 40 chociaż robił.. on był 163 na liście więc większego awansu społecznego już nie będzie w tym drafcie ;)

no i Sam mocno rozważałem z #16 a skoro i ja to pewnie ktoś inny jeszcze, więc wątpię by do 20 dotrwał @GeDDo 

Edytowane przez RonnieArtestics

8 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Kurła nie mogłem znaleźć harpera,myślałem że te 40 chociaż robił.. on był 163 na liście więc większego awansu społecznego już nie będzie w tym drafcie ;)

no i Sam mocno rozważałem z #16 a skoro i ja to pewnie ktoś inny jeszcze, więc wątpię by do 20 dotrwał @GeDDo

Ja bym na 100% brał. Zdziwiłem się że za 10 wypadł tbh. 

Edytowane przez evitacre

3 minuty temu, evitacre napisał(a):

Ja się zastanawiałem na trio Cade / Scottie / Harper, ale uznałem, że jakbym miał kilka pickow niżej to bym brał, a z 7 że za wysoko. Ale jak mówi nasz narodowy wieszcz z Podlasia "czas pokaże" kto miał rację. Do picku Cade'a przekonał mnie fakt, że z (całym szacunkiem do nich) kasztanami jako 2-3 opcje czyli Tobajaszem oraz Dureniem kręcił 10 apg. No i lubię jego pokerowa twarz ! 

8 minut temu, evitacre napisał(a):

Aż taki hype na niego? Ja myślę że to będzie gracz typu Manu Ginobili co robi rzeczywiście top10 impact na boisku ale ma wyjebane na cyferki i będzie se robił te 23/6/6 2 RS ale bez fajerwerków dla fbx. 

Ogólnie nie chciałbym z tego ustępstwa robić jakiegoś zwyczaju panowie, bo zaraz evi wstanie i powie że chciał przecież Senguna albo coś ;] 

Fajna Podpowiedź: dawajcie listę komuś jak wiecie że może was nie być przez 12h na forum a zaraz wasza kolej. 
więcej ustępstw raczej nie będzie, a pod numerem 58 będzie się czaił nurkic w późniejszych rundach, więc proszę pilnujcie terminu. 

24 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Ogólnie nie chciałbym z tego ustępstwa robić jakiegoś zwyczaju panowie, bo zaraz evi wstanie i powie że chciał przecież Senguna albo coś ;] 

Szczerze mówiąc decydowałbym pomiędzy nim a Tatumem, to był mój pick w fbx#2 :) (Sengun)

Pamiętajcie proszę o picku rookie 6 w mega wypasionym mocnym epickim drafcie, pick dostępny za wybór. Ja idę na piwo na plażę :) 

btw #lakerforlife, pick -> Tatum 🤣

Edytowane przez evitacre

Na moje usprawiedliwienie, dużo pickow poszło we wczorajszy piątkowy wieczór, a ja akurat wybylem na miasto (wyjątkowo!), nie spodziewałem się takiego przyspieszenia po poprzednich pickach 😋

8 minut temu, evitacre napisał(a):

Szczerze mówiąc decydowałbym pomiędzy nim a Tatumem, to był mój pick w fbx#2 :) (Sengun)

O, to miałem podobny dylemat 😉

17 minut temu, evitacre napisał(a):

Pamiętajcie proszę o picku rookie 6 w mega wypasionym mocnym epickim drafcie, pick dostępny za wybór.

Dokładnie. Wybór 60 w drafcie za Twój pick rookie #6. Potwierdzaj nie dumaj już :)