Skocz do zawartości

Random shit 26/27

Pepis21

Rekomendowane odpowiedzi

The Spurs are one of 13 NBA teams caught up in the collapse of Main Street Sports Group (FanDuel Sports Network Southwest, formerly Bally Sports). The company reportedly owes those teams roughly $180 million in unpaid rights fees, with creditors expecting them to recover only about 60% through bankruptcy proceedings. That means Local TV revenue is shrinking across the league, which has already contributed to slower salary cap growth.

Jedna z przyczyn dlaczego w tym roku salary jest niższe i ogólnie prognoza wzrostu jest sporo niższa niż jeszcze była dwa lata temu. To też jedna z przycyzn czemu Boston przerzucało Browna bo ten chce umowy 150/2 wg wielu źródeł i wątpie by ktoś mu chciał tyle dać

41 minut temu, Koelner napisał(a):

Valanciunas w Kownie 

Dopiął swego, drwal był jednym z moich ulubionych graczy (jak większość Eurosow). Mnie w nim zaimponowało, że mimo jego archaicznego stylu gry (koszykówka szybko się zmienia), potrafił ewoluować swoją grę, dodając trójkę na prosto od kosza. 

45 minut temu, ely3 napisał(a):

Tak na szybko sobie polczilem ,że w NBA gra nadal 14 zawodników, którzy byli wybierani z nr 1 i aż 6 z nich gra w Mavs i Wizards.  Samo Mavs ma 4 i jakoś nie przekłada się to na bycie potęgą 

A kto tym 4 jest w Mavs? Bo ja widzę tylko 3 Irving, Risarcher i Flagg i póki co nigdy nawet 2 z nich nie zagrało razem.

Błędna podpowiedź AI że AD jest jeszcze ;) 

Ale nie zmienia to wydźwięku wypowiedzi. Tylko jeżeli z jakiegoś powodu #1 zmienia klub to raczej że jest dostępny z powodów jakiejś wady i wtedy brak wyników zrozumiały 

Gdyby był git to byłby niedostępny. 

I kumulacji jedynek  z zewnątrz by nie było. 

Edytowane przez ignazz

2 godziny temu, The Game 85 napisał(a):

A kto tym 4 jest w Mavs? Bo ja widzę tylko 3 Irving, Risarcher i Flagg i póki co nigdy nawet 2 z nich nie zagrało razem.

Mój błąd nie wiem czemu zapamiętałem ,że Ayton poszedł do nich a nie do Wizards

Czyli Wizards ma 3 jedynki i Mavs mają 3 jedynki. Czyli 6 z 14

W dniu 14.07.2026 o 14:42, 24kobe8 napisał(a):

"73-9", inna wersja 82-0 ale z salary cap

https://hoopsmatic.com/73-9-game

😉

Tutaj według mnie kompletnie zepsute są kontrakty. Masz 100 mln gdzie dalecy rezerwowi są nawet za kilkanaście milionów a topowe opcje po 50+. I to nawet nie najlepsi zawodnicy. 50 mln za takiego McDyessa to lekka przesada :(

36 minut temu, ignazz napisał(a):

https://bleacherreport.com/articles/25453249-best-nba-defenders-ever#id/article/slide/5453933/title

lista defensorów all time 

do dyskusji. Ale brak Danny Greena w 100?

Jestem ciekawy czy ktokolwiek na tym forum ułożyłby top 3 w postaci Bill Russell, Tim Duncan , Kevin Garnett.

Btw ten ranking to jakiś diss na nagrodę dpoy?