marceli73 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 42 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): Żeby bolało to pewnie Paul Reed A za rok po kolejnym udanym PO pójdzie do konkurencji bo Detroit płaci za dużo kasztanom i nie będzie ich stać albo bedzie im szkoda kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 3.10.2026 o 06:59, DRK napisał(a): Podano strukturę kontraktu Durena. Jest jak sam kontrakt. Pod kątem salary nie jest perfekcyjna ani jakaś mocno tragiczna. W sumie dość orginalna bo malejąco - rosnąca. I dość spłaszczona. Nie ma wielkich skoków 8%. W najgorszym wypadku mogło być mniej więcej tak 32-36-40-44-48. Lub na odwrót w najlepszym. A jest tak. 2026/27: $40.16MM 2027/28: $36.95MM 2028/29: $38.96MM 2029/30: $40.96MM 2030/31: $42.97MM To akurat sprytne rozwiazanie bo oszczedzi podatkow gdy wjedzie kontrakt Ausara, a Duren zadowolony bo nastepny kontrakt bedzie mogl miec podwyzki od 43M$, a nie 40 czy mniej. A wiecie co mnie najbardziej oburza odnosnie sytuacji Durena? Czemu wiecej druyzn nie negocjuje tych maxow dla rookich?! W dniu 5.10.2026 o 08:18, evitacre napisał(a): BTW, jak czytam wiLQ'a czy samego siebie (narcyz :)) żaden z nas nie pisze że "dokładnie tak wiedziałem", ja widzę wyrażenie opinii na jakiś temat. Czasami mi sie zdarza... patrz Rob Dillingham w watku Wolves ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi