Skocz do zawartości

Detroit Pistons 2026/27 - w poszukiwaniu brakujących puzzli

DRK

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, dannygd napisał(a):

Tyle w temacie

Nie no, pociągnijmy temat :) Dlaczego wyrażenie opinii w trakcie negocjacji, jak sam później stwierdzasz na podstawie rumors ow, jest tą jedyną słuszną drogą, a wyrażenie opinii po zakończeniu procesu, gdzie znasz rezultat negocjacji i  latiwej ocenić bs od faktów, jest podejściem nie do przyjęcia ? ;) no dajesz!

Tak samo "wiesz", że dostał 170/180/195 czy 190 jak ja wiem, że chciał maxa. Podobno nigdy nie było propozycji na 170 mln, tylko była na 195 mln (możliwe, że 170 było gwarantowane, ale przeciez nikt kontraktu nie widział) i tak, po podpisaniu Ausara, 'jebnęli go w ryj' obniżką do 190. Podobno... bo Wszystko co wiemy, poza podpisanym dealem wiemy z rumorsów.

Ok. W takim razie, wychodzi na to że ja gówno wiedziałem, Ty gówno wiedziałeś. Ja poczekałem na finalizację negocjacji (bo gówno wiedziałem), Ty zrobiłeś całkiem sporą tyradę jaki Duren to Dureń, sugerowałeś żę ziomeczek powinien w klubie jednym okiem zerkać na striptizerkę a drugim na google sheets i opierdalać salary cap Detroit, przewidziałeś przyszłość i przeliczyłeś potencjalne straty finansowe Durena (dokładnie - 30%!) u reklamodawców, a ilość kwasu w szatni Detroit jest na takim poziomie że Ridley przeniósł się tam z ekipą kręcić kolejnego Obcego. 

Rozumiem, że nawet gdyby była to prawda (że go wkurwił i jest na niego zły), to miał powiedzieć mediom "pierdolę tego c***a, nie będę mu podawał"? Czego się spodziewałeś? Bądźmy dorośli. Prawdy dowiemy się może 10 lat po zakończeniu kariery z wywiadów/książek.

Nastepne pytanie ? Bez komentarza ? jak np Jaylen Brown spytany kto jest alpha w Philadelphi ? Da się, no da się :)   

Nie zmienia to faktu, że zawsze bawią "mądrości" po fakcie. ;)

Daj spokój. Te Twoje "mądrości" i hipotezy które wspomniałem powyżej też są kozackie i nieźle bawią, a nie były po fakcie. Czyli wniosek taki żę "mądrości" są po prostu zabawne :)

W skrócie: nie kumałem nagonki za sam fakt negocjowania, kumam/kumałbym nagonkę za nieprzyklepanie 200/5.  

Edytowane przez evitacre

@evitacre powiedz czemu nie napisałeś wcześniej, że nie rozumiesz tej "nagonki"? Głupio by wyglądało gdyby finalnie wziął QO jak @bulek napisał?

I żeby było jasno - każdy ma prawo pisać co chce i kiedy chce, tak samo jak inni mają prawo na to reagować na forum... :)

Ps. A i żeby nie było - moim zdaniem Duren i tak odejdzie do innej ekipy i stać mnie na to, żeby napisać to teraz, a nie po tym jak odejdzie z tekstem "dokładnie tak wiedziałem"! Bo nie stanowi dla mnie problemu napisać że się myliłem, jak jednak nie odejdzie a Tłoki odniosą z nim sukcesu, może nawet mistrza.