Skocz do zawartości

Detroit Pistons 2026/27 - w poszukiwaniu brakujących puzzli

DRK

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.07.2026 o 23:34, DRK napisał(a):

Przez dwa sezony takich recenzji Harrisa (częściej gorszych, bo dziś jedynie Tobias zły jako druga opcja) jednego autora w obu wątkach o Pistons można uzbierać tuzin albo i dwa. 

I jeszcze dziś extra jeden.

Ja będę dalej swoje i napiszę: szkoda, że za te 15 baniek rocznie nie został w Michigan.

Powodzenia Tobias. Jeden z głównych autorów dźwignięcia organizacji z ruin

Odpowiem bo mi umknął ten komentarz. Harris to nie jest z gruntu rzeczy zły zawodnik wg mnie. Tylko przez cała karierę zarabiał ze dwa razy za duzo. Nie ogarniasz ze ja krytykowałem zawsze i głownie Detroit za taką a nie inną konstrukcje składu. Gdzie taki kasztan jak Harris  ma dźwigać zespół i być 2ga opcja. Czy jestem zły że trafił do SA? Nie! Po prostu zwisa mi to. Nie będzie tam nawet 5ta opcją. A jak SA będą liczyć ze będzie 2, 3-cią czy ogólnie wyższą niz 5ta w ważnych momentach to się na tym strasznie przejadą.. Nie doczekają się nawet paru dobrych akcji w kluczowych momentach od niego. Ogólnie nie rozumię po co są podpisani razem i harris i barns. Tak jakby to miały być niezbędne nam vety. Taki Clay by się przydał ale oni w takiej serii jak ostatnia z NY wcale by nic nie dali. 

A DETROIT? Teraz? czy oni nie będą tym o czym pisałem? Jednorocznym wyskokiem. Zresztą przy tym wschodzie obecnie i kwasach z Durenem (kolejny kasztan co chce pensji konia wyścigowego) to nie wiem czy awansują w ogóle do PO. JAK SŁABO WEJDĄ w sezon to sie wszystko szybko sypnie i kolejny rebuild. A na pewno mocne zmiany ale czy władze Detroit są zdolne do sensownej korekcji składu i konstrukcji dobrych wymian? Wątpię w to. 

Edytowane przez marceli73

Tobias zbiera świetne recenzje za budowanie się zespołu obecnie na treningach w tym tej sesji domowej u Foxa. Przebijają się dobre opinie o nim jako koledze z zespołu, a jest bardzo pracowity co może wpłynąć pozytywnie na kolejnych młodych których w liczbie 4 podpisali spurs w to lato. ( 2x1rd 2x2way).

W takim środowisku może być jego kultura pracy i dbanie o ciało bezcenna. 
Docelowo patrząc jaki system wymarzyło sobie spurs będzie on graczem z ławki ale i takim co przy oszczędzaniu coś uciągnie na świeżych nogach w końcówkach. Na robocie nie pęka przy ograniczonej roli.
Ostatnio po prostu tych zadań miał zbyt dużo. Adekwatnie tylko do zarobków które wymuszały sztuczne zawyżanie mu usage’u. 

Przy grającym pazdziez Durenie i dyskutującym z technicznymi Stew zajechano go z braku alternatyw. 

10 minut temu, ignazz napisał(a):

Tobias zbiera świetne recenzje za budowanie się zespołu obecnie na treningach w tym tej sesji domowej u Foxa. Przebijają się dobre opinie o nim jako koledze z zespołu, a jest bardzo pracowity co może wpłynąć pozytywnie na kolejnych młodych których w liczbie 4 podpisali spurs w to lato. ( 2x1rd 2x2way).

W takim środowisku może być jego kultura pracy i dbanie o ciało bezcenna. 
Docelowo patrząc jaki system wymarzyło sobie spurs będzie on graczem z ławki ale i takim co przy oszczędzaniu coś uciągnie na świeżych nogach w końcówkach. Na robocie nie pęka przy ograniczonej roli.
Ostatnio po prostu tych zadań miał zbyt dużo. Adekwatnie tylko do zarobków które wymuszały sztuczne zawyżanie mu usage’u. 

Przy grającym pazdziez Durenie i dyskutującym z technicznymi Stew zajechano go z braku alternatyw. 

Pożyjemy, zobaczymy ale Tobias właśnie wymięka na robocie w najważniejszych momentach.