Koelner Opublikowano Czwartek o 13:10 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:10 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): Hali na SF gamechangerem? Nie, Tatum na SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 18:36 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:36 simka 5 min Dzień 118 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 108 - Celtics 130 play-by-play Nets 120 - Bulls 91 play-by-play Pistons 127 - 76ers 131 play-by-play Hawks 126 - Heat 115 play-by-play Spurs 110 - Warriors 116 play-by-play Knicks 112 - Trailblazers 124 play-by-play Timberwolves 112 - Clippers 114 play-by-play Cavaliers 104 - Pacers 109 play-by-play Kings 122 - Wizards 114 play-by-play Hornets 120 - Suns 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Josh Green (Hornets) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 07:35 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:35 simka 10 min Dzień 119 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 119 - Bucks 133 play-by-play Pistons 124 - Wizards 113 play-by-play Lakers 101 - Cavaliers 110 play-by-play Grizzlies 114 - Mavericks 98 play-by-play Timberwolves 88 - Magic 112 play-by-play Bulls 69 - Celtics 72 play-by-play Sonics 83 - Warriors 120 play-by-play Nuggets 90 - Nets 117 play-by-play Heat 124 - Raptors 115 play-by-play Pacers 97 - Jazz 118 play-by-play Hawks 98 - Kings 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Keldon Johnson (Bucks) - 12 Immanuel Quickley (Pistons) - 7 Dick Holub (Pistons) - 8 Sam Hauser (Nets) - 4 Michael Porter Jr (Kings) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Piątek o 08:12 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:12 @agresywnychomik ałłłaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Piątek o 08:17 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:17 (edytowane) 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Fajnie, że jest awans do PO, ale dalej Heat są borderline PO teamem, a szczęścia i dziwnych wyników może po prostu zabraknąć Oczywiście dziwny klik @Cichy z MVP dla Sadowskiego pomaga, ale bez przesady. tak, tak na początku sezonu pisales, ze bede szorowac dno tabeli, a tutaj magia! i 43W i PO powodzenia w sprzedazy ja moge zapewnic, ze nikogo nie wyciagnie sie ode mnie za moj pick i gram o wszystko! W nastepnym sezonie finaly sa Heat! Edytowane Piątek o 08:18 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Piątek o 08:29 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:29 12 minut temu, profesora napisał(a): tak, tak na początku sezonu pisales, ze bede szorowac dno tabeli, a tutaj magia! i 43W i PO powodzenia w sprzedazy ja moge zapewnic, ze nikogo nie wyciagnie sie ode mnie za moj pick i gram o wszystko! W nastepnym sezonie finaly sa Heat! Go girl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 08:34 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:34 Ooo szansa na #1 przed loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Piątek o 09:31 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:31 Godzinę temu, profesora napisał(a): tak, tak na początku sezonu pisales, ze bede szorowac dno tabeli, a tutaj magia! i 43W i PO powodzenia w sprzedazy ja moge zapewnic, ze nikogo nie wyciagnie sie ode mnie za moj pick i gram o wszystko! W nastepnym sezonie finaly sa Heat! Przejdź pierwsza rundę PO Pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Piątek o 13:21 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:21 4 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Ooo szansa na #1 przed loteria Nie dosc ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 13:26 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:26 4 minuty temu, elwariato napisał(a): Nie dosc ci #1 przed loteria chociaż zapewni mi prospekta z TOP4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 13:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:28 Sezon 2050 przechodzi do historii jako moment graniczny dla New York Knicks. Po raz pierwszy od 2044 roku w Madison Square Garden zabraknie play-offowej koszykówki. Przez ostatnich sześć lat byliśmy stałym punktem ligowej elity – graliśmy nieprzerwanie w postseason, a ukoronowaniem tej wspaniałej serii były dwa tytuły mistrzowskie. Tym razem jednak zabrakło niewiele – splot pechowych kontuzji na finiszu rozgrywek i bezwzględna tabela zamknęły nam drogę do czołowej ósemki. Nic nie trwa wiecznie, a w Nowym Jorku nie ma miejsca na przeciętność. Wraz z końcem tego sezonu oficjalnie ogłaszamy przejście w tryb przebudowy (rebuildingu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Piątek o 13:34 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:34 4 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Przejdź pierwsza rundę PO Pogadamy. A co to ma za znaczenie, jak przejdę do 2 rundy to będzie to ten sam pick Plan na sezon wykonany utarlam Ci nosa i pokazałam, że do PO dojdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Piątek o 13:43 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:43 6 minut temu, profesora napisał(a): A co to ma za znaczenie, jak przejdę do 2 rundy to będzie to ten sam pick Plan na sezon wykonany utarlam Ci nosa i pokazałam, że do PO dojdę Mam 5 lotto pickòw, więc przeżyję. Ale fakt - wyszło na twoje. Gratulacje (bez sarkazmu). Odkąd dałaś lejce mojemu wychowankowi Scolariemu gra zaczęła się kleić. Pozyskuję twoj przyszłoroczny pick, bo lubię ten dreszczyk emocji do końca. Czy Heat wejdą do PO czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 18:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:09 @julekstep dawaj kończmy ten smutny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 18:17 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:17 simka 10 min @geniuz także ten no...GŁUPIO WYSZŁO xD Dzień 120 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 110 - Knicks 108 play-by-play Rockets 91 - Hawks 110 play-by-play Nets 121 - Wizards 91 play-by-play Timberwolves 95 - Jazz 131 play-by-play Cavaliers 97 - Pistons 114 play-by-play Raptors 92 - Warriors 95 play-by-play Mavericks 111 - Hornets 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jaylen Brown (Warriors) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi