kuba2419 Opublikowano wczoraj o 06:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:23 Słaby ten Ed! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Jakiś nowy lockout, czy cóź innego przegapiłem, że nie gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, Alonzo napisał(a): Jakiś nowy lockout, czy cóź innego przegapiłem, że nie gramy? Sobota, ładna pogoda daj Pan żyć. Edytowane 5 godzin temu przez agresywnychomik Ale dziś wieczorna przynajmniej powinna być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, Alonzo napisał(a): Jakiś nowy lockout, czy cóź innego przegapiłem, że nie gramy? Tak! Wszyscy zgłaszają sprzeciw wynikowi finałów beGM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Tak! Wszyscy zgłaszają sprzeciw wynikowi finałów beGM!!! A kto tam wygral? W sumie jak było by tam miejsce to dajcie znać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, profesora napisał(a): A kto tam wygral? W sumie jak było by tam miejsce to dajcie znać:) Miejsca tak dużo, że futryny BeGM nawet Julka pomieszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, profesora napisał(a): A kto tam wygral? W sumie jak było by tam miejsce to dajcie znać:) Moje Orlando Magic z KATem i Mitchellem;) Wolne miejsca są - jbc pisz do mnie na Priv, to wszystko Tobie wytłumaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi